- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.441
Yerim ben seni,oturup bunu mu araştırdın :kedi:
Turbo'da sıkıntı var demek,poff hediye edilen bütün ürünler turbo..
Ayy kararsız kaldım şimdi,gider gitmez almayı düşünüyordum .
canlarım bişey sorcam. küçük ev aletlerini hangi marka alayım. fikirleriniz nedir?
canlarım bişey sorcam. küçük ev aletlerini hangi marka alayım. fikirleriniz nedir?
MELTEMEMRE olabir cnm asker topiğinde karşılaşmış olabilrs bnm kuzenim asker yolu beklio arada ordaki kızlarlada muhabbet ediorum ama hatrlayamadım muhabbt ettiğimizi belki yorumları okudysan aklında kalmştr ordan..
Ben asker yolu beklemiyorum Allah bütün asker yolu bekliyenlerin yardımcısı olsun tez zamanda sağ salim kavuşun inşallah..
Aaa C^miş..
çok elektrik harcar bu o zaman,ben herşeyi A+ alma derdindeyim..
İyi ki hatırlattın canım,benim fırın işi yatar yasakkelime
seydacım gördüm kampanyayı cnm çok güzel cidden ne zmna kadr acaba?
yalnız teflon tencere takımı istemiorum dha doğrusu teflon hçbrşey almıcm ama onuda ablama veririm yada tanıdgmıza falan yani kampaya güzel seydacım teşkkr edrm söldgn için opuyorumnanaktan
seydacım gördüm kampanyayı cnm çok güzel cidden ne zmna kadr acaba?
yalnız teflon tencere takımı istemiorum dha doğrusu teflon hçbrşey almıcm ama onuda ablama veririm yada tanıdgmıza falan yani kampaya güzel seydacım teşkkr edrm söldgn için opuyorumnanaktan
Hisar'ın da buna benzer kampanyaları var.
Ben yemek takımı dahil olmayanını alaacağım. Mercury olanını
3 tip kampanya var..
Hisar
su ısıtıcı?
canım bi de kime sorduysam çelik al dedi,
diğerleri her ne maddeden yapılmış olursa olsun bi şekilde zararı vardır bence de fisfisfis
[
serapcm sende saol bakıorum şimdi hihoyyyt
cnm fırın hakkında söledklermi yalnş anlmdın di mi?
ama sen yine araştr cnm bana bakma yani..
serapcm fırın bnce evin en önemli şeyi koçişine güzel pastalar yemekler yapıcksn çnkü :jeyyar:
Canım fırın kadar hepsi önemli güzelim bi pasta yaptın al sana ısıtmayan bi dolap temiz yıkamayan bi bulaşk mak.
Lekeli tabaklarda soğumamış bi pasta ikram etmek istemezsin heralde kocişine dimi..
Fırın deil hepsi önemli 10 yıl diolar 10 yıldan fazla bile kullanan war çatal bıcak deil bu günlk kullandıklarını deiştir 5 yılda bir doğru düzgün kullanıldımı ömürleri uzun olur..
cnm doğru sölyrsn ama ben zaten elimde yıkamadn bulaşık makinesine koymam annemde öle yapar önce çamaşır sulu yıkar bi güzel sonra bulaşık makinesine..
bzim bitek fırın arçelik dierleri bosh cnm bosh da iyi marka..
yalnız vestelde güzel diolar bilmiorum ki galiba birazda kullnamaya bağlı cnm..
sonuçta özellik dersen btn beyz eşyalrda bi ton özellik var ama marifet kullanmkta heralde cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?