2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

seydacım gördüm kampanyayı cnm çok güzel cidden ne zmna kadr acaba?
yalnız teflon tencere takımı istemiorum dha doğrusu teflon hçbrşey almıcm ama onuda ablama veririm yada tanıdgmıza falan yani kampaya güzel seydacım teşkkr edrm söldgn için opuyorumnanaktan

Yerim ben seni,oturup bunu mu araştırdın :kedi:
Turbo'da sıkıntı var demek,poff hediye edilen bütün ürünler turbo..
Ayy kararsız kaldım şimdi,gider gitmez almayı düşünüyordum .

cnm ne olck ki bi tıka bakıo elime yapışmaz yani sna fikir olsun hem hihoyyyt
yalnız turbo dedgm gibi riskli bide c sınıfı yani ucuza olsn derken elektriğe bi dünya fatura gelmesin cnm kafamçokkarıştı

canlarım bişey sorcam. küçük ev aletlerini hangi marka alayım. fikirleriniz nedir?

ben tefal aldım canımcım, ama moulinex, philips, arzumu da tavsiye ederim
moulinex zaten tefalle aynı fabrikanın ürünü

yok zaten konuştuk demedim karşılaştık dedim cnm
amiin amiin inşallah :Saruboceq:

Aaa C^miş..
çok elektrik harcar bu o zaman,ben herşeyi A+ alma derdindeyim..
İyi ki hatırlattın canım,benim fırın işi yatar yasakkelime

Evet cnm o yzden sölim ddm hemen dikkat et hem fırını erkek tarafı almıyomu?
Kampanya diye sen oda olsun diye düşünmüştün dmi cnm?

Valla canım bilemiyorum ne zamana kdr kampanyası ama baya iyi bi kampanya gerçi ben vestel istemiyorum..
Sen neden teflon istemiyorsun?

Hisar'ın da buna benzer kampanyaları var.
Ben yemek takımı dahil olmayanını alaacağım. Mercury olanını
3 tip kampanya var..

Hisar

Valla canım bilemiyorum ne zamana kdr kampanyası ama baya iyi bi kampanya gerçi ben vestel istemiyorum..
Sen neden teflon istemiyorsun?
[/QUOTE]

cnm bnce fırın dışında diğerleri ne olrsa olsun nedn bilio musun zaten bi elektrkli eşyanın ömrü 10 yıl deselerde 5 yıldan sonra herşey olbilio vestel olsun bulaşık makinesi sorun deil bnce ve hoşuna gttyse bu kampanyayıyı kaçırma cnm kaydirigubbakcemile5
cnm teflon çizildi mi sağlıksız oluo bn çok dkkat edmem çizildi mi ne oldu falan die oyüzden teflon hçbrşey almcm en iyisi çelik seydacım :umursamaz:

cnm bnce fırın dışında diğerleri ne olrsa olsun nedn bilio musun zaten bi elektrkli eşyanın ömrü 10 yıl deselerde 5 yıldan sonra herşey olbilio vestel olsun bulaşık makinesi sorun deil bnce ve hoşuna gttyse bu kampanyayıyı kaçırma cnm kaydirigubbakcemile5
cnm teflon çizildi mi sağlıksız oluo bn çok dkkat edmem çizildi mi ne oldu falan die oyüzden teflon hçbrşey almcm en iyisi çelik seydacım :umursamaz:[/QUOTE]

Ben teflonsuz yapamam heralde çok rahat artık silikon spatulalar fln war onlardan kullanırsın sende teflonlara bence eğer bu kampanyadan falan alcaksan verme kimseye mutlaka ihtiyacın olcaktır..
Valla canım bilemiyorum ben arçelikten şaşmak istemiyorum diğerleride arçelik oldğu için bi alışverişe çıkalımda karar vericem artık..

[
Hisar'ın da buna benzer kampanyaları var.
Ben yemek takımı dahil olmayanını alaacağım. Mercury olanını
3 tip kampanya var..

Hisar

serapcm sende saol bakıorum şimdi hihoyyyt
cnm fırın hakkında söledklermi yalnş anlmdın di mi?
ama sen yine araştr cnm bana bakma yani..
serapcm fırın bnce evin en önemli şeyi koçişine güzel pastalar yemekler yapıcksn çnkü :jeyyar:

Canım fırın kadar hepsi önemli güzelim bi pasta yaptın al sana ısıtmayan bi dolap temiz yıkamayan bi bulaşk mak.
Lekeli tabaklarda soğumamış bi pasta ikram etmek istemezsin heralde kocişine dimi..
Fırın deil hepsi önemli 10 yıl diolar 10 yıldan fazla bile kullanan war çatal bıcak deil bu günlk kullandıklarını deiştir 5 yılda bir doğru düzgün kullanıldımı ömürleri uzun olur..

Ben teflonsuz yapamam heralde çok rahat artık silikon spatulalar fln war onlardan kullanırsın sende teflonlara bence eğer bu kampanyadan falan alcaksan verme kimseye mutlaka ihtiyacın olcaktır..
Valla canım bilemiyorum ben arçelikten şaşmak istemiyorum diğerleride arçelik oldğu için bi alışverişe çıkalımda karar vericem artık..
[/QUOTE]

cnm ne biliym teflon çizilmese bile kullanılan maddeden dolayı kansorejen etkisi varmış yapışmam özellgnden dolayı bi madde kullnılıomş oyzden pek istemiorum..
cnm ona bakarsan bnm buzdolabı samsung cnm öle begendk çok geniş 501 lt falan die kampanyadydı kaçırmadık aldık şimdi diğerleri ya samsung alcm yada başka marka seydacım yani hepsi aynı mı olması gerekio fisfisfis

cnm ne biliym teflon çizilmese bile kullanılan maddeden dolayı kansorejen etkisi varmış yapışmam özellgnden dolayı bi madde kullnılıomş oyzden pek istemiorum..
cnm ona bakarsan bnm buzdolabı samsung cnm öle begendk çok geniş 501 lt falan die kampanyadydı kaçırmadık aldık şimdi diğerleri ya samsung alcm yada başka marka seydacım yani hepsi aynı mı olması gerekio fisfisfis

Canım tabikide hepsinin aynı marka olması gerekmiyor samsungn beyaz eşyaları için iyi diye biliyorum ama pahalı fiyatları..
Benim aynı marka olsun takıntım yokta Ferhatın var aynı marka olmasını istiomş sanki mutfakta o vakit geçircek hep kaydirigubbakcemile3

cnm doğru sölyrsn ama ben zaten elimde yıkamadn bulaşık makinesine koymam annemde öle yapar önce çamaşır sulu yıkar bi güzel sonra bulaşık makinesine..
bzim bitek fırın arçelik dierleri bosh cnm bosh da iyi marka..
yalnız vestelde güzel diolar bilmiorum ki galiba birazda kullnamaya bağlı cnm..
sonuçta özellik dersen btn beyz eşyalrda bi ton özellik var ama marifet kullanmkta heralde cnm?

kaydirigubbakcemile3
Bizde de aynen öle canım başta yıkıyoruz snra koyuyorus resmen cilalatıorus makinde..
bosh da güzel ewet bizm ewdekilerde bosh bizde memnunuz
Kullanmaya bağlıda cnm kullanım hatası olmadanda sorun çıkablio vesteli kimse tavsiye etmiyor o yüzden söyledim ama istisnalar kaideyi bozmaz arada bir iki tane denk gelmiştir güzel çıkan memnun olan ama çoğunluğu memnun değil..

Canım tabikide hepsinin aynı marka olması gerekmiyor samsungn beyaz eşyaları için iyi diye biliyorum ama pahalı fiyatları..
Benim aynı marka olsun takıntım yokta Ferhatın var aynı marka olmasını istiomş sanki mutfakta o vakit geçircek hep kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

evet cnm biraz öle ama aldık artk hepsi samsung olması zor olr ama bilmiorum yinde belkide tamamlarız seriyi kaydirigubbakcemile2 burada samsung da bitane çamaşır makinesi var siyah üstüne kelebek resmi faln çizmişler çok şşık bişey şeydacm yaa çok tatlı alkisalkisalkis anldım cnm ya bu erkekler bazen çok komik oluolar cidden gerçekten söldgn gibi mutfakta sanki o olck seydacım yaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…