2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

benim tam 5 ay 21 gün var haziranın 5 i ve 6 sı olucak benmde çok heyecanlıyım ve hüzünlüyüm ayrıca annemden ayrılıcam

slm
slm
slm kızlar

bu aralar pek siteye girmiyordum ama artık takılayım :) bende 2010 geliniyim Allah nasip ederse
ve düğünüm haziran da

hazırlıklar ne alemde sizin

geçmiş sayfalara bi bakıp geleyim hemen :)

benim tam 5 ay 21 gün var haziranın 5 i ve 6 sı olucak benmde çok heyecanlıyım ve hüzünlüyüm ayrıca annemden ayrılıcam

Hayırlısı olsun canım. Bizde 15 mayısa aldık günümüzü ama 5 haziranla değiştirsek mi diyoruz. Kır düğünü olsun istiyoruz. Kır düğünü için yer tuttuk. Ama mayıs riskli diye 5 hazirana alalım dedik. Sizin açıktamı olacak?

Slm kızlar yine kaynatmışsınzı baya ben yokken onları okumam lazım mafoldumben nasılsınız bakalım dün istanbul foruma gittim mi mağaza var çok güzel ve ucuz şeyler var tavsiye ederim kızlar

slm phenomen ve diğer güzel gelinler Ben iyiyim valla Sizler nasılsınız kızlar...Bu arada çok özür diliyorum bi türlü isimleri aklımda tutamıyorum şu sıralar

gece yine kaynatmışsınız kızlar :)

seyda canım bak deniz ne güzel örneğini vermiş ya benim gibi olsaydın.Bizimkiler değil oturdukları evden çıkıp bize vermek yapmaları gereken düğün masraflarına karışmıyorlar,cidden sizinkilerin yaptığı çok şık bir davranış.en son hayınpederin söylediği şeyi paylaşayım da neler var görün.Aradı beni kızım eee işte napıyon vs. sonra maaşına zam olacak mı senin.Ben de henüz öyle bir şey yok dedim hıı neyse o zaman hiç boşa harcama yapmayın siz düğün yapacaksınız bak demesin mi.Ay gülsem mi ağlasam mı.Ben ağladım sonra da güldüm sinirden.Bu arada hala daha acelesi yok deyip duruyorlarmış.
Peki ben size şunu söylemiş miydim.Benim hayınpeder den bir inci daha.
Yemek odası alalım dedik ya yani masa falan.Ne gerek varmış.Plastik bir masa alırmışız.Misafir geldiğin de onda oturturmuşuz.Fazla kişi olup o plastik masaya sığmazsa da salano çekyat alcaksınız ya ( daha o zaman köşe koltuk almamıştık ve lafa bakın bu arada alcaksınız ya diyor) onun üzerinde yersiniz demesin mi.Yani şeyda canım seninkiler ne iyi insanlarmış.Huzursuz olacaklarını düşünme,içlerinden gelmese teklif bile etmezlerdi.

serap canımmmmmm sen de bugün bildiğim kadarıyla gelinlik provanı yapacaktın.Haberlerini bekliyorum :)

deniz cim sen de şu düğünü atlat ondan sonra babayla doğru düzgün net bir biçimde konuşursun

adacım selam. valla senin yazdıklarını görünce gözüm korkuyor inan. tanışmaya gelecekler ve bende aileyi tam anlamıyla tanıyacağım. çok stresteyim o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…