- Konu Sahibi CADISILA87
- #5.381
gece yine kaynatmışsınız kızlar :)
seyda canım bak deniz ne güzel örneğini vermiş ya benim gibi olsaydın.Bizimkiler değil oturdukları evden çıkıp bize vermek yapmaları gereken düğün masraflarına karışmıyorlar,cidden sizinkilerin yaptığı çok şık bir davranış.en son hayınpederin söylediği şeyi paylaşayım da neler var görün.Aradı beni kızım eee işte napıyon vs. sonra maaşına zam olacak mı senin.Ben de henüz öyle bir şey yok dedim hıı neyse o zaman hiç boşa harcama yapmayın siz düğün yapacaksınız bak demesin mi.Ay gülsem mi ağlasam mı.Ben ağladım sonra da güldüm sinirden.Bu arada hala daha acelesi yok deyip duruyorlarmış.
Peki ben size şunu söylemiş miydim.Benim hayınpeder den bir inci daha.
Yemek odası alalım dedik ya yani masa falan.Ne gerek varmış.Plastik bir masa alırmışız.Misafir geldiğin de onda oturturmuşuz.Fazla kişi olup o plastik masaya sığmazsa da salano çekyat alcaksınız ya ( daha o zaman köşe koltuk almamıştık ve lafa bakın bu arada alcaksınız ya diyor) onun üzerinde yersiniz demesin mi.Yani şeyda canım seninkiler ne iyi insanlarmış.Huzursuz olacaklarını düşünme,içlerinden gelmese teklif bile etmezlerdi.
serap canımmmmmm sen de bugün bildiğim kadarıyla gelinlik provanı yapacaktın.Haberlerini bekliyorum :)
deniz cim sen de şu düğünü atlat ondan sonra babayla doğru düzgün net bir biçimde konuşursun
Canım kayınpederinin söledklerni yazmştn ben yorumda yapmştım bilmiyorum hatırlıyormusun?
Evet böyle düşünmeleri beni çok onure etti fakat içimdeki tereddütleride hala atamadım zaten çok karışık şuan durumlar babam farklı bi öneride buluncak glba onlar farklı söylüolar ocakta aileler görüştüğünde herşey netleşicek artık..
ılginediğin için teşekkür ederim cnm Allah sabır wersin sna boşver yapmıyorlarsa yapmasınlar bişey ama yorumda yapmayıp azcık çenelerine sahip çıksınlar hiç bir yardımda bulunmadıkları gbi söz söyleme hakkını nasıl kendilerinde buluyorlar pes dğrusu..