- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.801
O zaman baskın çıkmak için elinizden gelin ama ne sen nişanlının ailesiyle nede o senin ailenle muhattap olsun senin söyledklerin ailene batmaz onun söyledikleri ailesine batmaz o yzden herkes kendi ailesine söylesin cnm biz boşuna masraf diye düşünüyoruz arabamz olsun onun yerine ileride rahat etmek için diye açıklarsanız aileler mantıklı karşılıycaklardır..
Gece konuştuğmz konuları okudysan görmşsndr bnm aileminde istediği bi düğün yapcamıza araba alırs dedim babama oda makul karşıladı bitek kayınvalidem bnm düğünüm olmamıştı içimde kalmştı şeydanın da içinde kalmsın güzel bi kına yapalım eğlenceye gidiceksnz çok düzgn bi yer seçin fln demiş saolsn bni çok düşünr birick kayınvalidem zemuszemus
Şanslısın kereta kaydirigubbakcemile3 Benim ailem nikaha ok dedi aslında ama onun ailesi illede düğün istiyor.Nişanlımda sen bana bırak dedi, kendisi de düğün istemediği için ailesini kırmadan bu olayı halledeceğini umuyorum canım
Şöyle bir durum var canım..Biz Darıcada oturuyoruz nişanlımın ailesi ise İstanbulda..Düğün erkek tarafında olacağı için bizim misafirlerimiz uzun sayılabilecek bir yol katedecekler.Gidiş geliş 3-4 saati bulur..Onca insan oradan buraya gelecek, birşey ikram etmeden aç aç göndermek bize yakışmaz düşüncesindeler..
Bunun gibi bişey mi canımcım? Ben bu modeli çok beğeniyorum aslında ama bu 3-4 yıl öncekinin modeli..
[/url][/IMG]
Şeydacım evet haklısın ama şöyle bir durum daha var. Nişanlım şu anda kiralık bir ofiste çalışıyor ve evlendiğimizde ofis almak istiyor kendine kirayla uğraşmak istemiyor, ayrıca Beylikdüzünde arabamız olmazsa çok zorlanırız. Çünkü herşey elinin altında değil, ayak altında bir çarşı vs yok. Eğer düğün yapmazsak kayınpeder bize araba alır, aksi takdirde biz hem dükkan hemde araba için borç altına girmek zorunda kalabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?