- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.781
bak şeydacım bende bazılarını bilgisayara indirmiştimm beğenipte amaa füsuncum demek öle e bende kapalıyımçço zaman fikirlerim değişcek sanırım senağlama
resim ekliim dedim ama yapamadım yaw..
reyhancım sen nasıl bi model düşünüyosun kabarık fırfırlı olanlardan mı yoksa sade mi?
Şeydacım yakınında bi aysira mağazası varsa git bak derim ben, internette durduklarından çok farklı bir havaları var, tüller kumaşlar gerçekten çok zarif duruyor ben bayılmıştım modellerine canım ama dediğim gibi açık bir bayan için hoş, benim içinse boş..
Bizim düğün tarihi 5 haziran inşaallah canım ama mekan belli değil henüz. Bide düğün kavramı iki ailenin arasında soğuk rüzgarlar estirdi, herkesin farklı fikirleri çatıştı. Nişanlımla konuştuk bu konuyu biraz, ikimizde düğün istemiyoruz aileler istiyo sadece..Belkide biz baskın çıkar ve sade bir nikah töreniyle dünya evine gireriz. Nişanlımla biz çalgılı çengili bir düğün istemiyoruz ya da çok sevmediğimiz akrabalarımızın mecburiyetten aramızda olduğu samimiyetsiz bir yemek de..Yemeğe dünya para harcanacağına arabamız alınır otobüslerde sürünmeyiz diyoruz..Bakalım zaman ne gösterecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?