2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Valla bana da öyle geliyooo (( Çok sıkıldım artık.Hiç olmazsa hazırlıklıa telaş başlasa yaa..Öyle uzun geliyo ki

omuzlar açık ve kollu sade bir gelinliği vardı. üzerinde de pelerini andıran uzunca işlemeli bir ceketi vardı. yarın fotoğrafı bulabilirsen buraya yüklemeye çalışayım.

Az önce eklediğim gibi bir ceketten mi bahsediyosun canım? Ayy fotoğraf ekleyebilrisen gerçekten çok mutlu olucam çünkü farklı bir gelin olmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

Benimki çok yoğun bi tempoda çalştğı için kendini bile göremiyo ona zaman çabuk geçiodur ama bana saniyeler saatler gibi geçio..
Bugün iyice bunalımdayım ya..
Kızlar konu bulun yaa yoksa ben bu zaman konusuna takıldımmı iyice takıorum deprsyona gircm he akannehir

Şeydaaa doğru diyosunn yaa biz insanları amuda kalkarak çikolata pınarlarıyla da karşılasak illa bir kusur bulacaklar..Haklısın canım önceliklerimizi buna göre belirlemeliyiz sanırım..

Kızlarrr bugün yeni evlenen bir arkadaşımla konuştum, daha evleneli 1 ay oldu.
Ayy füsun evlilik iyi güzel ama nişanlılık ya da flört dönemine değişmem diyo..O zamanlar heyecan vardı özlem vardı hazırlık telaşları vardı, şimdi hiçbirşey yok diyo..Nişanlıyken ayy yeter geçsin şu zaman evlenelim artık derdim ama o zamanlar çok güzelmiş kıymetini bil diyo..Evlenince bir anda herşey sönüyo napcağını şaşırıyosun diyo..Diyoda diyo yanii kızlarrrrr...

Şeydaaa doğru diyosunn yaa biz insanları amuda kalkarak çikolata pınarlarıyla da karşılasak illa bir kusur bulacaklar..Haklısın canım önceliklerimizi buna göre belirlemeliyiz sanırım..

Aynen öyle gelen memnun olmamak için geliosa naparsn yap memnun edemezsn ztn gelsnler takılarını taksınlar gitsinler işte ne istiolar maksat o anı görmek evleniosunz snçta herkesn yapmadğı anormal bişe yapmıosunz..
Eğlenceye de gelmek isteyen gelir mesela bz eğlence düşündüğümz için söylüorum kmsenin kafasına silah dayamıorus göbek atmaya geliosun pırlntalarla karşılıycamızı vaadetmedk herlade dmi kaydirigubbakcemile3

Hazırlıklar başladığında hiçbirşey anlamıcaz arkadaşlar bir bakmışız gün bitmiş biz yarın sabah evlenmek üzere uykuya yatcaz. Amanınnnnnnnn heyecanlandımmm :))

akannehir
Evlenmekten vazgeççem şmdi hee ne kötü şeler sölemiş arkdşnda ilk kez 1 aylık evli birinin böyle şeyler söylediğini duyuyorum..
Benim kuzenm 2 yılı geçkindir evli hiç böle şeler sölemio valla gayet memnun evlilik bambaşka bişe çok güzel dio..

Hazırlıklar başladığında hiçbirşey anlamıcaz arkadaşlar bir bakmışız gün bitmiş biz yarın sabah evlenmek üzere uykuya yatcaz. Amanınnnnnnnn heyecanlandımmm :))

Ya benim zaten uyku probemim war heralde 1 gn önce hiiç uyuyamam sözmde oldğu gibi hiç heycanlı değildim ama uyuyamıodumda bi kaç saatlik uykuyla durdum bütün gün sabahn 7sndemi 8indemi ne uyumştm kaydirigubbakcemile3

:)) Şeyda bende sendenmi canım vee sabah bi uyandım sol gözüm kocaman şişşş..Ben normalde gözlük kulllanıyorum ama o gn lens takacaktım, gözüm şişince takamadım :))) Nişanımda kör kör dolaştım bütün fotoğraflarda gözümü kısmışım :)))

belki de haklıdır. şimdi özlem de aşkımızı körüklüyor. ama geçen yaz en yakın 2 arkadaşımı başka şehirlere gelin gönderdim. onlar çok memnunlar ama ikisi de annemin kıymetini şimdi anladım diyor. ama her gözümü açtığımda seviğim insanı görüyorum ve çok hoş bir duygu diyor. umarım bizim aşklarımız da sönmez :asigim:

Kızlar bnm çıkmam lazm ksra bkmayn hdi görüşürs İyi akşamlar iyi muhabbetler size hepnzi öptmmm a.s.

Yokk aşkı sönmemiş ama bi anda bi boşluğun faaliyetsizliğin içine düşmüş,bide çalışmıyor ve eşi vardiyalı çalıştığı için 2 haftada 1 evde tek başına oluyomuş. Evlerinde pc de yok.Bütün gün temizlik ve yemek yapıyorum diyo.. Eşim yoğun çalıştığından eve yorgun geliyo fazla bişi paylaşamadan uyuyo diyo..Bide uzak bir şehire gelin gitti hiç tanıdığı arkadaşı yok kayınvalidesinden başka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…