2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bu şapkanın bayaz saten kumaşlı olanı. ve iç kısmında da tüller sarkıyordu ki baş örtüye hareket getirsin. fotoğrafı bulamadım üzgünüm. ama tarzı kafanızda canlandırırsınız. ablam dr. ve çok seçkin misafirler vardı, hepside çok beğendiler..

Bi tanıdığımda bu tür bi şapka kullanmş gelinliğinin üstüne testtrlymş oda ben görmedim ne gelinliğini ne şapkasını zaten hayatm boyunca 1 kere gördm o kişiyi dıdısının dıdısıdr ama aklmda kalmştı söylendiğinde..

ndrcn canım çok saol..
Reyhan gerçekten çok hoş durabilir böyle bir şapka ama bunun altına nasıl bir gelinlik olabilir sence? Sanırım sade bir gelinlik olur?Ablanın gelinliği nasıldı peki tarif eder misin?

Şeydacım yaa diyoruzki ok insanları doyuralım ikramda bulunalım bu güzel bişey ama o zamanda biz uzun süre borç ödemek zorunda kalabiliriz..Sence ayıp mı olur bişey ikram etmemek?

o yıllarda tesettür modelleri bu kadar çok değildi. ve hoş ve şık olmasına gayret ettik. ablam kendi önerdi ve çok hoş olmuştu.

Şeydacım yaa diyoruzki ok insanları doyuralım ikramda bulunalım bu güzel bişey ama o zamanda biz uzun süre borç ödemek zorunda kalabiliriz..Sence ayıp mı olur bişey ikram etmemek?

Güzelim bu kadar kafanıza takmayın bnce nikah olcaksa ikramda bulunmamanız ayıp kaçmaz nikah bu adı üstünde yani..
Ama pastalı düğün olursa eleştrebilirler..
Tabi şöylede bişey var milletin ağzı torba diil ağzı olan konuşuo mutlaka eletrck konuşcak dedikodu yapcak bişiler bulcaklardır o yzden en iyisi milletin ne söyliceni ne düşünceni kafaya takarak harakt etmemek..

nasılsınız güzeller

Kendi adıma iyiyim siz nasılsınz?

omuzlar açık ve kollu sade bir gelinliği vardı. üzerinde de pelerini andıran uzunca işlemeli bir ceketi vardı. yarın fotoğrafı bulabilirsen buraya yüklemeye çalışayım.

Valla bu ay sonuna beyaz eşyaya başlayacağız sanırım henüz hiç hazırlık yok ufak tefek mutfak alışverişleri hariç ( Valla artık sabırsızlanıyorum...Umarım sizlerde yolundadır her şey

Valla bu ay sonuna beyaz eşyaya başlayacağız sanırım henüz hiç hazırlık yok ufak tefek mutfak alışverişleri hariç ( Valla artık sabırsızlanıyorum...Umarım sizlerde yolundadır her şey

:roflol:
Bizde heycanlıyz artık hızlanmasını zamanın geçmesini istiyorus burda birbirimizle dertleşip stresten uzak durmaya çalışıoruz işte zaman geçsin azck die desteklyces birbirimizi..
Geçmiyorr günlerrr yarr yarr yarr geçmiyorrr gnlerrrr
Ya sesini duyurr bnaa ya haberr gönderrrrr
Allah'ımm damara bağladımmm sırnaşık şey

ah o sabırsızlık başa bela zaten. Allah tamamına erdirsin canım. ah biz de başlasak b. eşyaya çok huzur bulucam. ağzımızın tadı yerinde olsun her zaman canımm.

canım arabeske vuracağız kendimizi nerdeyse.. kaydirigubbakcemile3 inşallah kolayca kavuşuruz aşklarımızaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…