- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.821
İyi akşamlar güzel gelinler ben de gelebilir miyimPhonemon çok geçmiş olsun cnmm
İyi akşamlar güzel gelinler ben de gelebilir miyimPhonemon çok geçmiş olsun cnmm
bu şapkanın bayaz saten kumaşlı olanı. ve iç kısmında da tüller sarkıyordu ki baş örtüye hareket getirsin. fotoğrafı bulamadım üzgünüm. ama tarzı kafanızda canlandırırsınız. ablam dr. ve çok seçkin misafirler vardı, hepside çok beğendiler..
Şeydacım yaa diyoruzki ok insanları doyuralım ikramda bulunalım bu güzel bişey ama o zamanda biz uzun süre borç ödemek zorunda kalabiliriz..Sence ayıp mı olur bişey ikram etmemek?
nasılsınız güzeller
nasılsınız güzellerTeşekkür ederim şeydacım evet ben de 2010 haziran geliniyim kısmetse
ndrcn canım çok saol..
Reyhan gerçekten çok hoş durabilir böyle bir şapka ama bunun altına nasıl bir gelinlik olabilir sence? Sanırım sade bir gelinlik olur?Ablanın gelinliği nasıldı peki tarif eder misin?
Valla bu ay sonuna beyaz eşyaya başlayacağız sanırım henüz hiç hazırlık yok ufak tefek mutfak alışverişleri hariç( Valla artık sabırsızlanıyorum...Umarım sizlerde yolundadır her şey
Valla bu ay sonuna beyaz eşyaya başlayacağız sanırım henüz hiç hazırlık yok ufak tefek mutfak alışverişleri hariç( Valla artık sabırsızlanıyorum...Umarım sizlerde yolundadır her şey
:roflol:
Bizde heycanlıyz artık hızlanmasını zamanın geçmesini istiyorus burda birbirimizle dertleşip stresten uzak durmaya çalışıoruz işte zaman geçsin azck die desteklyces birbirimizi..
Geçmiyorr günlerrr yarr yarr yarr geçmiyorrr gnlerrrr
Ya sesini duyurr bnaa ya haberr gönderrrrr
Allah'ımm damara bağladımmm sırnaşık şey
canım arabeske vuracağız kendimizi nerdeyse.. kaydirigubbakcemile3 inşallah kolayca kavuşuruz aşklarımızaa.
Sorma Reyhanım yaa üstümü başımı parçalycam şmdi :roflol:
Çookk ağır ilerliyo şu zaman yaa
Banamı öyle gelio yoksa akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?