• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

dualarım seninle canım arkadaşımm..
istersen birazcık uyu dinlen ..sabah erken kalkıp çalışırsın olmaz mıı,çok sıkma kendini..o zaman hiç odaklanamazsın..yada kendini rahatlatıcak bişiler yap.insan kendini bişi yapmaya zorunlu hissettiği an psikolojik olarak karamsar bi havaya bürünüyor,hiç yapası gelmiyor.

O zaman baskın çıkmak için elinizden gelin ama ne sen nişanlının ailesiyle nede o senin ailenle muhattap olsun senin söyledklerin ailene batmaz onun söyledikleri ailesine batmaz o yzden herkes kendi ailesine söylesin cnm biz boşuna masraf diye düşünüyoruz arabamz olsun onun yerine ileride rahat etmek için diye açıklarsanız aileler mantıklı karşılıycaklardır..
Gece konuştuğmz konuları okudysan görmşsndr bnm aileminde istediği bi düğün yapcamıza araba alırs dedim babama oda makul karşıladı bitek kayınvalidem bnm düğünüm olmamıştı içimde kalmştı şeydanın da içinde kalmsın güzel bi kına yapalım eğlenceye gidiceksnz çok düzgn bi yer seçin fln demiş saolsn bni çok düşünr birick kayınvalidem zemuszemus

Şanslısın kereta kaydirigubbakcemile3 Benim ailem nikaha ok dedi aslında ama onun ailesi illede düğün istiyor.Nişanlımda sen bana bırak dedi, kendisi de düğün istemediği için ailesini kırmadan bu olayı halledeceğini umuyorum canım kaydirigubbakcemile4

ablam da kapalıydı önce de söylemişimdir belki, fransız şapkaları olur ya tüllü onlardan takmıştı. beyaz bir başörtünün üzerine tabii ve çok şık ve modern durmuştu. fikir olsun.

Ya yatıp uyumak istiyorum canımcım ama vicdan mekanizmam buna müsade etmiyor. Çünkü cumartesi 2 pazarda 1 sınavım var ve ben daha hiçbirine çalışamadım :(

Eğer sadece nikah olursa ben böyle birşey diktirmeyi düşünüyorum ipekcim..

Reyhann çok merak ettim ablanın bir fotosu var mı tatlım?Bizimle paylaşsan çok mutlu olurum :)

Şanslısın kereta kaydirigubbakcemile3 Benim ailem nikaha ok dedi aslında ama onun ailesi illede düğün istiyor.Nişanlımda sen bana bırak dedi, kendisi de düğün istemediği için ailesini kırmadan bu olayı halledeceğini umuyorum canım kaydirigubbakcemile4

Neden düğün için bu kdr ısrar ediyorlar acaba elalem ne der diyemi?

Şöyle bir durum var canım..Biz Darıcada oturuyoruz nişanlımın ailesi ise ıstanbulda..Düğün erkek tarafında olacağı için bizim misafirlerimiz uzun sayılabilecek bir yol katedecekler.Gidiş geliş 3-4 saati bulur..Onca insan oradan buraya gelecek, birşey ikram etmeden aç aç göndermek bize yakışmaz düşüncesindeler..

Şöyle bir durum var canım..Biz Darıcada oturuyoruz nişanlımın ailesi ise İstanbulda..Düğün erkek tarafında olacağı için bizim misafirlerimiz uzun sayılabilecek bir yol katedecekler.Gidiş geliş 3-4 saati bulur..Onca insan oradan buraya gelecek, birşey ikram etmeden aç aç göndermek bize yakışmaz düşüncesindeler..

Hmm anladım cnm dğru söylüyorlar ama o kdr insan gelicek bence kayınpederin mantıklı düşünüo olması gerekende bu sonuçta onun ailesi masrafları karşılıycak..
Yoksa nişanlınmı masrafları karşlycak?

fikirlerin için çok teşekkür ederim reyhancımm..yazdım bi kenara..
füsuncum tamam haklısın üniv.yıllarımdan hatırlıyorumm o vicdan azabını..ama sen derslere katılmakla zaten bunu kazanmayı ne kadar istediğini belli ediyorsun..şu bi gerçek ki ne zaman kendimi sıksam başarız oldumm..hemide aarkadaşlarım hiçbişi bilmiyoz hiç çalışmadık diye ağlanırken ben size yardımcı olurum derkenn bide bakmışım onlar benden başarılı olmuşlar..o nedenle sakın ola sıkıntı yapma,belli şeylerden ödün verdiysen ki buna eminim,vicdan azabı duyma.sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun zaten..

Bunun gibi bişey mi canımcım? Ben bu modeli çok beğeniyorum aslında ama bu 3-4 yıl öncekinin modeli..

5655.jpg
[/url][/IMG]

Füsuncum gelinlik dümdüz üzerine giydiği şeyin güpürleri hareket katmış
Ben taşlı işlemeli şeyleri çok beğeniyorum ama üstündeki güpürlü oldğu için içinde işleme olsa kötü durabilrdi o yzden böyle sade ve hoş gerçekten..

kızçelerrr ben kaçıyorum hepinize iyi muhabbetler diliyorum canlarım.
füsuncum sende kendini yorma bu akşamlık daha fazla tımam mı canımm.
herşey çok güzel olucak inş.
opuyorumnanaktan

Şeydacım evet haklısın ama şöyle bir durum daha var. Nişanlım şu anda kiralık bir ofiste çalışıyor ve evlendiğimizde ofis almak istiyor kendine kirayla uğraşmak istemiyor, ayrıca Beylikdüzünde arabamız olmazsa çok zorlanırız. Çünkü herşey elinin altında değil, ayak altında bir çarşı vs yok. Eğer düğün yapmazsak kayınpeder bize araba alır, aksi takdirde biz hem dükkan hemde araba için borç altına girmek zorunda kalabiliriz..

Düğün parasıyla araba alsak ofis için kredi çekmemiz lazım ya da tam tersi.. Ama düğün yapmazsak ya ofisi ya da arabayı kayınpeder alır ve biz borçsuz evlenmiş oluruz canım..ışte bunu da düşündük nişanlımla ve böyle bir karar verdik canım.. Yemek olayını da şöyle halletsek diyoruz: nikahı akşam 5 te filan yapsak insanlar öğle yemeğini yemiş olarak yola çıkarlar ve akşam yemeği vaktine kadar da evlerine dönmüş olurlar :) Nasıl fikir sence?

Şeydacım evet haklısın ama şöyle bir durum daha var. Nişanlım şu anda kiralık bir ofiste çalışıyor ve evlendiğimizde ofis almak istiyor kendine kirayla uğraşmak istemiyor, ayrıca Beylikdüzünde arabamız olmazsa çok zorlanırız. Çünkü herşey elinin altında değil, ayak altında bir çarşı vs yok. Eğer düğün yapmazsak kayınpeder bize araba alır, aksi takdirde biz hem dükkan hemde araba için borç altına girmek zorunda kalabiliriz..

Beylikdüzü uzak fakat orayıda şehir gbi yapıyrlar duyduğuma göre bizde bi ara orayı düşünmüştük yeni yapılar ve ev fiyatlarının uygunluğu açısından snra vazgeçtk..
Kayınpederinin kendi açısından haklı sizinde kendi acınızdan haklı sebepleriniz var orta yol bulmak gerek gelen misafrlere yemeğinizi yiyinde gelin denmezkikaydirigubbakcemile3
Ammann neyse ya her gelenide düşünemezsinz herkezi memnun edemezsinz nikah istiosanz nikah olsun sonçta davetiyede nikah yazdğnı görenler yemek olmıycanı bilirler..

Back
X