- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.621
Babam..herşeye karışıyor.
herşeyin iyisini o biliyor,herşeye karar vermek istiyor.
sormazsak fikrini adam yerine koymuyorsunuz diyor.
boğuluyorum artık ya.. :1no2:
Babana uygun bir dille evlenicek olan insanların siz olduğunu anlatamazmısınız acaba cnm tersmi tepki verir?
Eğer öyleyse he he diyip yapmayn snrada aa unutmşz veya araştrdk bölesi dha iyiymiş tek kişinin karar vermesyle olmuo babacm böle olsn istedk fln die tatlı dille anlatmaya çalşsanız tbi hangi konuda oldğnu bilmiorum ama anlatrsan dha fazla yardımcı olmaya çalışırz
Şimdi bu yaş konusunda herkez evdemi kaldım dicek arkdşlar benmi yanlış anlıyıp alınıyorum söylediklerinze
Ben kimseye geç kalmşsn senin yaşn geçmiş falan demedim
Ahh füsuncumm bnm küçüklüğümden konu açıldı nerelere geldi yaa nerdesnnn kaydirigubbakcemile3
Ben acaba bnm için erkenmi derken benden büyük herkez geçmi kaldık dio
Alınganlık yapıosam ksra bkmayn :kedi:
neye karışıo derinss açarsan yardımcı olrz :sm_confused:
cnm bu yaş konusu sıkıntılıdır en iyisi kapatmak çnkü herkes evde kaldım dck şimdi boşver hadi burdakiler alınmasa başkası alınır akannehir
arkadaşlar kimsenin evde kaldığı falan yok hepimiz genciz Allaha şükür sevdğimz insanlarda var hatta hepimiz ilişklerimzde ciddyz boşverin yaşı başı hayat kısa zaten hihoyyyt
Şimdi bu yaş konusunda herkez evdemi kaldım dicek arkdşlar benmi yanlış anlıyıp alınıyorum söylediklerinze
Ben kimseye geç kalmşsn senin yaşn geçmiş falan demedim
Ahh füsuncumm bnm küçüklüğümden konu açıldı nerelere geldi yaa nerdesnnn kaydirigubbakcemile3
Ben acaba bnm için erkenmi derken benden büyük herkez geçmi kaldık dio
Alınganlık yapıosam ksra bkmayn :kedi:
Babam..herşeye karışıyor.
herşeyin iyisini o biliyor,herşeye karar vermek istiyor.
sormazsak fikrini adam yerine koymuyorsunuz diyor.
boğuluyorum artık ya.. :1no2:
Babana uygun bir dille evlenicek olan insanların siz olduğunu anlatamazmısınız acaba cnm tersmi tepki verir?
Eğer öyleyse he he diyip yapmayn snrada aa unutmşz veya araştrdk bölesi dha iyiymiş tek kişinin karar vermesyle olmuo babacm böle olsn istedk fln die tatlı dille anlatmaya çalşsanız tbi hangi konuda oldğnu bilmiorum ama anlatrsan dha fazla yardımcı olmaya çalışırz
evet cnm haklısın ama kimi insanların yapısı babcm annecm demkle yumşamıo sakın yanlış anlma bu söldklerimi seydacm uçan kuştan haberdar olmk isteyen herşeye karışan aileler var hatta sevdği evlnmeyi istdgi kişiyi yok sayp sen bzm uygn gördgmz insanla evleblrsn anck diyenler bile var oyzden bu konularda çok sıkıntılı oooof dert keder bitmio anlcn umarım bnm ailem bana bu zorlukları yaşatmaz çok korkarım çünkü mafoldumben derinns senin derdin ne cnm :sm_confused:
Ev tutulmadı mesela hala..
Niye tutulmadı,ne umursamazsınız..
Eşyaları siz beğenemezsiniz,sağlam alamasınız ben alayım..
kazıklanırsınız ben yapayım..
balayına abanta gitmeyin kardan yollar tıkanır uludağa gidin..
hangibirini anlatayım ya kabus gibiiii
Ev tutulmadı mesela hala..
Niye tutulmadı,ne umursamazsınız..
Eşyaları siz beğenemezsiniz,sağlam alamasınız ben alayım..
kazıklanırsınız ben yapayım..
balayına abanta gitmeyin kardan yollar tıkanır uludağa gidin..
hangibirini anlatayım ya kabus gibiiii
Sen mi çıkarttın yaş olayını,ben sadece phomenin msjını okudum,aynı yaştayız onunla evde kaldım türünde bişey demişte ..
kendimle bağdaştırdım kaydirigubbakcemile3
senin söylediğini görmedim canım
evet cnm haklısın ama kimi insanların yapısı babcm annecm demkle yumşamıo sakın yanlış anlma bu söldklerimi seydacm uçan kuştan haberdar olmk isteyen herşeye karışan aileler var hatta sevdği evlnmeyi istdgi kişiyi yok sayp sen bzm uygn gördgmz insanla evleblrsn anck diyenler bile var oyzden bu konularda çok sıkıntılı oooof dert keder bitmio anlcn umarım bnm ailem bana bu zorlukları yaşatmaz çok korkarım çünkü mafoldumben derinns senin derdin ne cnm :sm_confused:
Doğru söylüyorsun cnm herkez annecim babacımla yumuşamıo..
Allah korusun niye öyle söylednki senin ailende karışabilrmi?
Valla gerçekten rahtsız edici bi durum bıraksalar çftler istedkleri gbi yapsa
Bizde kır düğünü gbi koktyl tarzı yapıcaktık tuzlada bi yerde babam olmaz ddi olmuo işte üzüldümmü çok değil fakat ne bilim ya farklı bi duygydu hissettğim anlatamıorum şuan :sm_confused:
akannehir
Valla insanın işine karışılması en sinir bozucu şeydir seni anlayabiliorum..
Ne zaman evleniceksinizki böyle ağırdan aldığınızı düşünüyor?
15 gündür bu sebepler yüzünden doğru düzgün konuşmuyoruz bile..
gelinliğe bile karışıyr ara sor hazır mı diye
davetiyeyi ne zaman alacağız ben seçeyim mi diyor..
laf soktum ben de seç kendi ismini yazdır hatta dedim,patladım..
anldım cnm işte bu bzm annemz babmz olsada bazn gerçktn herşeyi biz bilirz yaşadık gördk demelerine bende uyuz olurm.. tamam bırakın bizde yaşayıp öğrenelim bu dünyayı sizin düştgnz durumlara bzde düşelim ki bidaha yapmaylım yoksa biz çok tökezleriz düşe kalka.. eger yolda kalıcksanızda siz kalıcksnz cnm ne var ki bunda ya..
İyi demişsin bence anlamıştır heralde..
Neden bu kdr karıştığına gerçekten anlam veremedim heycanındandır belki :uhm:
:sm_confused:
Düğün şubat'ta geç kalmadık.erken bile tutsak hemen eşya alamayacaktık.
bizim için sorun yok,ay sonu herşeyhallolmuş olacak
ama mutsuzum burnumdan geldi en mutlu günlerim
15 gündür bu sebepler yüzünden doğru düzgün konuşmuyoruz bile..
gelinliğe bile karışıyr ara sor hazır mı diye
davetiyeyi ne zaman alacağız ben seçeyim mi diyor..
laf soktum ben de seç kendi ismini yazdır hatta dedim,patladım..
Düğün şubat'ta geç kalmadık.erken bile tutsak hemen eşya alamayacaktık.
bizim için sorun yok,ay sonu herşeyhallolmuş olacak
ama mutsuzum burnumdan geldi en mutlu günlerim
Öyle düşünme bence en güzel zamanların bunlar heycanını yitirmemelisin..
Babana söyle bak biz böyle böyle böyle planldık aksilik olsa bile ileride bize yansıycak bi aksilik bu verdiğin akıllar bizim için nimet değerinde tabikide aklımızda tutuyoruz sen bize güvenmiyomusun bu tip şeylerin altından kalkamıcamızı düşünseydik hiç evlenmeye girişmezdik desenz veya buna benzer şeyler belki anlamasında etkili olur veya anneniz hayattaysa o konuşmayı denese?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?