2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnm bu yaş konusu sıkıntılıdır en iyisi kapatmak çnkü herkes evde kaldım dck şimdi boşver hadi burdakiler alınmasa başkası alınır akannehir
arkadaşlar kimsenin evde kaldığı falan yok hepimiz genciz Allaha şükür sevdğimz insanlarda var hatta hepimiz ilişklerimzde ciddyz boşverin yaşı başı hayat kısa zaten hihoyyyt

neye karışıo derinss açarsan yardımcı olrz :sm_confused:

Ev tutulmadı mesela hala..
Niye tutulmadı,ne umursamazsınız..
Eşyaları siz beğenemezsiniz,sağlam alamasınız ben alayım..
kazıklanırsınız ben yapayım..
balayına abanta gitmeyin kardan yollar tıkanır uludağa gidin..
hangibirini anlatayım ya kabus gibiiii

Ohh evet be Denizcim becede kapatalım bu konuyu gerçekten seven sevilen kaç insan varki yaşı problem edelim..
O yaş konusu füsuncumun bna sölediği minicikmişsin sen lafıyla muhabbetimiz arasnda geçmişti herkese yaşını sordum snra ama amacım insanların erkenmi geçmi evlendikleri deildi kendime özeleştri yapmaktı lütfen kimse yanlış anlamasın çnkü ben alınıyorum snra

Sen mi çıkarttın yaş olayını,ben sadece phomenin msjını okudum,aynı yaştayız onunla evde kaldım türünde bişey demişte ..
kendimle bağdaştırdım kaydirigubbakcemile3
senin söylediğini görmedim canım

akannehir
Valla insanın işine karışılması en sinir bozucu şeydir seni anlayabiliorum..
Ne zaman evleniceksinizki böyle ağırdan aldığınızı düşünüyor?

15 gündür bu sebepler yüzünden doğru düzgün konuşmuyoruz bile..
gelinliğe bile karışıyr ara sor hazır mı diye
davetiyeyi ne zaman alacağız ben seçeyim mi diyor..
laf soktum ben de seç kendi ismini yazdır hatta dedim,patladım..

anldım cnm işte bu bzm annemz babmz olsada bazn gerçktn herşeyi biz bilirz yaşadık gördk demelerine bende uyuz olurm.. tamam bırakın bizde yaşayıp öğrenelim bu dünyayı sizin düştgnz durumlara bzde düşelim ki bidaha yapmaylım yoksa biz çok tökezleriz düşe kalka.. eger yolda kalıcksanızda siz kalıcksnz cnm ne var ki bunda ya..

Yaş olayı Füsunun bna minickmişsn demesyle acıldı işte ondan snra ben herkese yaşını sorunca olay bu hale geldi burda söylediğim birinin üzerine değil herkez söylediklerimi veya söylenenleri yanlış anlamasın artık açıklık getirilsin diyeydi..

akannehir
Valla insanın işine karışılması en sinir bozucu şeydir seni anlayabiliorum..
Ne zaman evleniceksinizki böyle ağırdan aldığınızı düşünüyor?

Düğün şubat'ta geç kalmadık.erken bile tutsak hemen eşya alamayacaktık.
bizim için sorun yok,ay sonu herşeyhallolmuş olacak
ama mutsuzum burnumdan geldi en mutlu günlerim

İyi demişsin bence anlamıştır heralde..
Neden bu kdr karıştığına gerçekten anlam veremedim heycanındandır belki :uhm:
:sm_confused:

Doğru söylüyorsun cnm herkez annecim babacımla yumuşamıo..
Allah korusun niye öyle söylednki senin ailende karışabilrmi?
Valla gerçekten rahtsız edici bi durum bıraksalar çftler istedkleri gbi yapsa
Bizde kır düğünü gbi koktyl tarzı yapıcaktık tuzlada bi yerde babam olmaz ddi olmuo işte üzüldümmü çok değil fakat ne bilim ya farklı bi duygydu hissettğim anlatamıorum şuan :sm_confused:
[/QUOTE]

yok cnm bzde şuanda sorun yok ama çevremde oln şeyler bunlar bnm başıma gelrse die takıorum kafama işte.. ne biliym seydacım sence üzülmedn mi bence çok üzüldn çünkü bu senin düğünün bi daha olmck sadece size ait başrollerinde sadece siz oln başka hangi tören olblr ki :gitme:

Ahhh evet aynısını düşünüyorum...
Yaşayıp görmek istiyorum,madem hiçbirşeye karar veremyecek kadar aptalız..
niye evleniyoruz ya

Öyle düşünme bence en güzel zamanların bunlar heycanını yitirmemelisin..
Babana söyle bak biz böyle böyle böyle planldık aksilik olsa bile ileride bize yansıycak bi aksilik bu verdiğin akıllar bizim için nimet değerinde tabikide aklımızda tutuyoruz sen bize güvenmiyomusun bu tip şeylerin altından kalkamıcamızı düşünseydik hiç evlenmeye girişmezdik desenz veya buna benzer şeyler belki anlamasında etkili olur veya anneniz hayattaysa o konuşmayı denese?

ya anlamıorum cidden bu tarz durumları bnde olsm bnde aynı tepkiyi verirdm cnm çok haklısın ...

cnm üzülme geçick Allahn iznyle acaba babn senin evlenmne çok mu üzülüo yani eş aadyını sen mi tanştrdn cnm yoksa zaten tanıolar mıydı ?

Annem bana idare et diyor..
idare et iki ay,ama yemin ederim psikolojim bozuldu.
nişanlım muhteşem biri,yoksa çoktan bitmişti bazı şeyler.
Sağol desteğin için :teselli:

yok cnm bzde şuanda sorun yok ama çevremde oln şeyler bunlar bnm başıma gelrse die takıorum kafama işte.. ne biliym seydacım sence üzülmedn mi bence çok üzüldn çünkü bu senin düğünün bi daha olmck sadece size ait başrollerinde sadece siz oln başka hangi tören olblr ki :gitme:[/QUOTE]

Tatlım şöyle bi durum var bu konular konuşuldğnda biz ailecek yemektedik düğünü nası düşünüyorsunuz dedi bende anlattım tuzla çok uzak nası gelsin insanlarla başladı koktyl tarzı olmaz bnm güzel kızım dediğinz gbi dedi dedklerinin hiç birisne alınmadım evet dğru şeyler söylüyor fakat fenerbahçede caddede kalamışta yemekli düğün yapacak bi bütce olsada ayırmam yazık günah bnce düğünlere o kdr çok para verenleride anlamıyorum o parayla ben başka şeyler yaparm gider kendime araba alırm yaa eğlenmekse şmdiki düşündüğümz gbi nikahtan snra eğlenceye giderm kurtlarımı dökerim
Demokraside çareler tükenmezmiş napalım böylesi hayırlı olcakmış demekki bellide olmaz gün dğmadan neler doğar eserler bign snra farklı bi karar veririm bu gibi durumlarda biraz baskın çıkmak gerekio belkide babamın dedikleri bna mantıklı gelmeseydi ve kafama yatmasydı hyr böyle olcak die tepki verip snra tartışabilrdkde ama bana mantıklı geldi bütün akrabalarımz babamn iş çewresi fln tuzlaya çok uzaklar..
Gelicek konuklarıda düşünmek lazm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…