• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnm üzülme geçick Allahn iznyle acaba babn senin evlenmne çok mu üzülüo yani eş aadyını sen mi tanştrdn cnm yoksa zaten tanıolar mıydı ?

Nişanlıma bayıldı,över sürekli,benden bile daha çok kıymet verir.
Nisan ayında tanıştılar,evveliyatı yok..
evet geçecek 2 ay sonra bu zamanlar evliyim(inş) ama tükenmiş olacağım..

[
Ahhh evet aynısını düşünüyorum...
Yaşayıp görmek istiyorum,madem hiçbirşeye karar veremyecek kadar aptalız..
niye evleniyoruz ya

1. evlenmek öle kolay bişey deil yani evlenmyi düşünen biri aynı zamnda olgnlaşmıştr yani ne dedgni bilen kararlarını kendi alabilen bireylerdir öle herşeye karışılırsa biz nasıl büyücez onların geçtği yollardan biz nasıl geçicez cnm takma dicem ama evlenene kadr süreck bu durum galiba evlenince btck mi sence?

Annem bana idare et diyor..
idare et iki ay,ama yemin ederim psikolojim bozuldu.
nişanlım muhteşem biri,yoksa çoktan bitmişti bazı şeyler.
Sağol desteğin için :teselli:

Bişey değil yerimseniben
Annen de gider ayak babanla aran bozulmasın diye öyle söylüyordur haklı olark susmayı tercih etmekten başka seçeneğin yoksa kafana takmamaya çalş he he de şubata ne kaldı şurda ztn azcık bi zaman var snra Allah'ın izniyle kendi yuvanda kendi çatın altında olcksn o zmn kimse karışamaz..

Tatlım şöyle bi durum var bu konular konuşuldğnda biz ailecek yemektedik düğünü nası düşünüyorsunuz dedi bende anlattım tuzla çok uzak nası gelsin insanlarla başladı koktyl tarzı olmaz bnm güzel kızım dediğinz gbi dedi dedklerinin hiç birisne alınmadım evet dğru şeyler söylüyor fakat fenerbahçede caddede kalamışta yemekli düğün yapacak bi bütce olsada ayırmam yazık günah bnce düğünlere o kdr çok para verenleride anlamıyorum o parayla ben başka şeyler yaparm gider kendime araba alırm yaa eğlenmekse şmdiki düşündüğümz gbi nikahtan snra eğlenceye giderm kurtlarımı dökerim
Demokraside çareler tükenmezmiş napalım böylesi hayırlı olcakmış demekki bellide olmaz gün dğmadan neler doğar eserler bign snra farklı bi karar veririm bu gibi durumlarda biraz baskın çıkmak gerekio belkide babamın dedikleri bna mantıklı gelmeseydi ve kafama yatmasydı hyr böyle olcak die tepki verip snra tartışabilrdkde ama bana mantıklı geldi bütün akrabalarımz babamn iş çewresi fln tuzlaya çok uzaklar..
Gelicek konuklarıda düşünmek lazm..

Baban müdahele etmiş ama mantıklı bir çözüm sunmuş.
sırf işgüzarlık yapmamış,takma kafana canım..

[

1. evlenmek öle kolay bişey deil yani evlenmyi düşünen biri aynı zamnda olgnlaşmıştr yani ne dedgni bilen kararlarını kendi alabilen bireylerdir öle herşeye karışılırsa biz nasıl büyücez onların geçtği yollardan biz nasıl geçicez cnm takma dicem ama evlenene kadr süreck bu durum galiba evlenince btck mi sence?

Bitmek zorunda,nişanlıma söyledim..
Bize kimse müdahele edemez,ne senin taraf ne benim taraf..
herkesi silerim,kalp kırarım dedim..
İnşallah sorun
çıkmaz

Bişey değil yerimseniben
Annen de gider ayak babanla aran bozulmasın diye öyle söylüyordur haklı olark susmayı tercih etmekten başka seçeneğin yoksa kafana takmamaya çalş he he de şubata ne kaldı şurda ztn azcık bi zaman var snra Allah'ın izniyle kendi yuvanda kendi çatın altında olcksn o zmn kimse karışamaz..

Seçeneğim yok,dayanmak zorundayım 60 gün.
cezaevi gibi gün sayıyoyrum böyle gelin olunur mu ya..?
tek çocuğum bir de :gitme:

Nişanlıma bayıldı,över sürekli,benden bile daha çok kıymet verir.
Nisan ayında tanıştılar,evveliyatı yok..
evet geçecek 2 ay sonra bu zamanlar evliyim(inş) ama tükenmiş olacağım..

öle deme cnm ya herşeyn hayrlısı şuanda senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan var ltfn mutlu ol...

Tatlım şöyle bi durum var bu konular konuşuldğnda biz ailecek yemektedik düğünü nası düşünüyorsunuz dedi bende anlattım tuzla çok uzak nası gelsin insanlarla başladı koktyl tarzı olmaz bnm güzel kızım dediğinz gbi dedi dedklerinin hiç birisne alınmadım evet dğru şeyler söylüyor fakat fenerbahçede caddede kalamışta yemekli düğün yapacak bi bütce olsada ayırmam yazık günah bnce düğünlere o kdr çok para verenleride anlamıyorum o parayla ben başka şeyler yaparm gider kendime araba alırm yaa eğlenmekse şmdiki düşündüğümz gbi nikahtan snra eğlenceye giderm kurtlarımı dökerim
Demokraside çareler tükenmezmiş napalım böylesi hayırlı olcakmış demekki bellide olmaz gün dğmadan neler doğar eserler bign snra farklı bi karar veririm bu gibi durumlarda biraz baskın çıkmak gerekio belkide babamın dedikleri bna mantıklı gelmeseydi ve kafama yatmasydı hyr böyle olcak die tepki verip snra tartışabilrdkde ama bana mantıklı geldi bütün akrabalarımz babamn iş çewresi fln tuzlaya çok uzaklar..
Gelicek konuklarıda düşünmek lazm..
[/QUOTE]

orası öle cnm ya bzm düğün nerede olck istnbulda olrsa olmza bnm akrablrm izmirde blksrde olması bnm için dha iyi olr ama aşkımın babsı istnbul diomş bugn öğrendm bnde hani bzde tam tanışma faln olmadı ya şimdi sölemdm size dha çok var sna dersnz die akannehir

Baban müdahele etmiş ama mantıklı bir çözüm sunmuş.
sırf işgüzarlık yapmamış,takma kafana canım..

Evet babam mantıksız bişey söylemedi şmdiye kdr Allah binkere razı olsunki hep orta yol bulunucak çözümler sundu nişan istemiyordum istemyrsa olmasın dedi hep beraber bi yemeğe eğlenceye gideriz eğer isterseniz sırf siz gençlerde gidebilrsnz dedi kuzenimin eşi geldikden snra ailemle birlkte eğlenceye gidices maksat hep beraber zaman geçirmek makuldur babam saolsun..
Hiç bi babanın kızı için kötü bişe istiyceni düşünmüyorum yanlş anlama babana böyle bişey ima etmedim sende sizin iyiliğinz için çabaladğnın farkndasn abarttığını düşünüosun haklı olark evet abartmş ama bazı insanlarda böyledir herşeyden haberdar olmak isterler bi süre katlancksn mslf cnm Allah sabır versin..

İnşallah sorun
çıkmaz

zaten en güzeli cnm herkese he deyp bildgni okumak yapck bişey yok kalpler kırılmsn yeter ki...

öle deme cnm ya bitck çok az kaldı kavuşcksnz ve belkide anltp gülücksnz sende takma artk kafana şu zmanının tadını çıkar ..

Niye sana dhaa çok var diyelim Denizcim sizde 2010 da düşünüyorsunuz..
Tamam hemen senin olayınıda çare bulalım bnm kuzenimin eşinin aileside istanbulda değil farklı bi şehirdelerdi 2 düğün düşünüyrlardı olmadı burda kına yaptılar bütün kız tarafı oraya davetliydi erkekli bayanlı erkekler bi yerde bayanlar bi yerde takılarını taktılar eğlendiler..
Düğünde eşinin ailesinin olduğu şehirde oldu..
Sizinde öyle bir şey olabilr cnm sizde kına için bi yer tutarsınz herkezi oraya çağrrsınz düğüne gelemicek olanları kınada ağırlamaktan mutluluk duyarız yazarsnz anlayan anlar ztn orda takmaları gerektiğini cnm..
Tabi en başta erkek arkdşın babsıyla bi konuşsun ordada bi düğün yapalım kız tarafınıda düşünmek lazm veya burda bi otel ve mnbs ayarlamamız lazm madur etmeyelim insaları desn her ikisinide hayır derse ve böyle bi bütçe yoksa sizde kınada eğlenirsinz cnm yakınların zaten seni yanlız bırakmayıp gelirler istnbula belkide..

Evet babam mantıksız bişey söylemedi şmdiye kdr Allah binkere razı olsunki hep orta yol bulunucak çözümler sundu nişan istemiyordum istemyrsa olmasın dedi hep beraber bi yemeğe eğlenceye gideriz eğer isterseniz sırf siz gençlerde gidebilrsnz dedi kuzenimin eşi geldikden snra ailemle birlkte eğlenceye gidices maksat hep beraber zaman geçirmek makuldur babam saolsun..
Hiç bi babanın kızı için kötü bişe istiyceni düşünmüyorum yanlş anlama babana böyle bişey ima etmedim sende sizin iyiliğinz için çabaladğnın farkndasn abarttığını düşünüosun haklı olark evet abartmş ama bazı insanlarda böyledir herşeyden haberdar olmak isterler bi süre katlancksn mslf cnm Allah sabır versin..

babn gayet güzel arayı buluo o zmn cnm çok güzel gerçktn ..

İnşallah sorun
çıkmaz

Tek çocuksun diye baban bu kdr üstüne düşüyordur cnm bitanecksn gerçi farketmez babalar için kızlar farklıdr 2 tane olsa aman biri gitsin diğeri şmdilik burda diyemez kaydirigubbakcemile3
Ama herşeyi baban seni sevdiği için yardımcı olmak için yapıo cnm belli bu taraftan düşün bide belki bu kdr takmamana yardımcı olur :sm_confused:

Niye sana dhaa çok var diyelim Denizcim sizde 2010 da düşünüyorsunuz..
Tamam hemen senin olayınıda çare bulalım bnm kuzenimin eşinin aileside istanbulda değil farklı bi şehirdelerdi 2 düğün düşünüyrlardı olmadı burda kına yaptılar bütün kız tarafı oraya davetliydi erkekli bayanlı erkekler bi yerde bayanlar bi yerde takılarını taktılar eğlendiler..
Düğünde eşinin ailesinin olduğu şehirde oldu..
Sizinde öyle bir şey olabilr cnm sizde kına için bi yer tutarsınz herkezi oraya çağrrsınz düğüne gelemicek olanları kınada ağırlamaktan mutluluk duyarız yazarsnz anlayan anlar ztn orda takmaları gerektiğini cnm..
Tabi en başta erkek arkdşın babsıyla bi konuşsun ordada bi düğün yapalım kız tarafınıda düşünmek lazm veya burda bi otel ve mnbs ayarlamamız lazm madur etmeyelim insaları desn her ikisinide hayır derse ve böyle bi bütçe yoksa sizde kınada eğlenirsinz cnm yakınların zaten seni yanlız bırakmayıp gelirler istnbula belkide..

ya cnm şimdi 2010 da düşünüorzda ne biliym çekndm işte dha yola çıkamdk biz oyzden mafoldumben bnm derdim hani geln gden çok bn ailemin evnden gelinlğmle çıkmak istyrm ne bilym bu bnde bi hayaldi hep yani ordaki düğüne gelr bizimkilerde ama ben burda olsun hayalimide gerçklştym diorum ooof zor işer iştee iste iste btmiooo kaydirigubbakcemile3

Tek çocuksun diye baban bu kdr üstüne düşüyordur cnm bitanecksn gerçi farketmez babalar için kızlar farklıdr 2 tane olsa aman biri gitsin diğeri şmdilik burda diyemez kaydirigubbakcemile3
Ama herşeyi baban seni sevdiği için yardımcı olmak için yapıo cnm belli bu taraftan düşün bide belki bu kdr takmamana yardımcı olur :sm_confused:

Pozitifliğine hayran kaldım.
ben iyice asabileştim artniyetli biri oldum çıktım.
gerçekten rahatlatmaya çalışıyorsun,Allah razı olsun canım a.s.

derinsscm üzülme seydanında dedgi gibi tek çocuk olman babnların senin üstne titrdgni düşünüorum kendini yıpratma herşey geçicek çok az kaldı bak...

babn gayet güzel arayı buluo o zmn cnm çok güzel gerçktn ..

Evet cnm babam saolsun öyledir Allah binkere razı olsun ondan..

ya cnm şimdi 2010 da düşünüorzda ne biliym çekndm işte dha yola çıkamdk biz oyzden mafoldumben bnm derdim hani geln gden çok bn ailemin evnden gelinlğmle çıkmak istyrm ne bilym bu bnde bi hayaldi hep yani ordaki düğüne gelr bizimkilerde ama ben burda olsun hayalimide gerçklştym diorum ooof zor işer iştee iste iste btmiooo kaydirigubbakcemile3

Canım benm ya her kızın hayalidir o bak bnm kuzenm kınadada gelinliğini giymişti kız tarafıda onu gelin olarak görsün diye kına yakılıcağı zaman kına kıyafetlerini giymişti başta saçma gelebilr ama sonuçta istanbula gelemez bütün tanıdıklarınız onlarda seni gelinlikle görmek isterler bunuda bi düşünebilrsn cnm..
Veyada gelicek misafirlere buda bi nevi balıkesirdeki düğün olark düşünün kına olark değil istanbulda ağarlıyamıcamız gelemicek misflerimz için böyle kapsamlı bişe düşündk gbilernden bişler sölersnz sıkma canını tatlım herşey olucağna warır..

Pozitifliğine hayran kaldım.
ben iyice asabileştim artniyetli biri oldum çıktım.
gerçekten rahatlatmaya çalışıyorsun,Allah razı olsun canım a.s.

Aslında çokta pozitf biri deilm daha dğrusu konu bnm hayatm olunca bi an sinrlendiğimde gözm hiç bişeyi görmez ama dertleşmek her zaman insana iyi gelir bende birilerine anlattğmda bi an hafiflemiş hissederm kendimi helede beni anlayan ve eleştrmeden bnm haklı oldğm yönleride görebilen insanlarsa bunlar dhada rahatlarım..
Umarım birazcıkta olsa seni rahatlatabilmişizdir..
Allah hepimzden razı olsn cnm teşkr ederm..

]

amin cnm yani düğüne kadr kulaklarını tıka evet de tabi ama bildgni istdgni yap sonuçta senin ailen sna kıyamcktr cnm..

Evet denize aynen katılıyorum baban sana kıyamadığı için bu kdr üzerine titriyo sende ona he he diyip istediğini yaptğnda ve yaptğnz şeyin sorunsuz ilerlediğini gördüğüde seni kırmıcak ve kırılmaman içinde bişey demicektir..

Back