- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.661
Gecenin 3'de birilerinin seni dinliyor olması çok kıymetli bişey.
Teşekkür ederim ikinize de ..
Şimdii
emma; deniz
seydaferhat ;şeyda doğru değil mi.?
bende serap vereliniortak
tanışalım artık
Şimdii
emma; deniz
seydaferhat ;şeyda doğru değil mi.?
bende serap vereliniortak
tanışalım artık
ne demk cnm bizimde sorunlarımz olck o zmn biz senin kapını çalarz artk gerçi sen evli bi hatun olrk bize hadi be ordan gelin adaylrı bn kocmlym rahtsz etme dersin :roflol:
gece 3-5 nöbetndeyz seydacım uyuma turkbayragi bnm gözler hafiften kaydı yaa şaşı bakıom ekrana :roflol:
Olur mu öyle şey,hepinizi gelin etmeden çıkmam bu topicten zemuszemus
Bende m. oldum bu arada ..
Bende tık yok valla ben her zaman gececiyim dünde sabahın 6snda uyudum zatn sabaha kdr oturuorum akşama kdr yatıorum gece beni çekio resmen uyuyamıorum geceleri yaa
Yanlızım ya ondandır belkide evleniym uyurum :roflol:
[Denizcm sıkma canını bak şmdi aklıma geldi şöylede yapabilrsiniz nikahı senin oldğun şehirde yaparsınz akşamındada eğlence ( hem size masrafta olmaz bidaha eğlencede sonçta gelenler içeceklerini kendileri ödüyorlar )
Düğünüde İstanbulda..
Bak bu bnm aklıma yattı he bu olabilr evet :lepi:[/B][/COLOR][/FONT]
şu tanşma olymz olsnda bnm için en büyk sıkıntı o çnkü cnm mafoldumben
Geceleri çok severim bende..
Öğrencilikten alışkanlık bir de.
Nişanlım uyku delisi ama,ne yapacağız bilmiyorum kaydirigubbakcemile
Olur mu öyle şey,hepinizi gelin etmeden çıkmam bu topicten zemuszemus
Bende m. oldum bu arada ..
Bende tık yok valla ben her zaman gececiyim dünde sabahın 6snda uyudum zatn sabaha kdr oturuorum akşama kdr yatıorum gece beni çekio resmen uyuyamıorum geceleri yaa
Yanlızım ya ondandır belkide evleniym uyurum :roflol:
Eveett bizi gelin etmeden çıkma bu topikten
Eee sen o zmn tecrübeli olcaksn senin bilgilerinden faydalanmamız gerekicek bizimmm kaydirigubbakcemile2
hem fenamı 2 kere giymiş olcan gelinliğini kız ne güzel hemde iki kere eğlence olcak ohhh valla yaşadın hee sositososito [/B][/COLOR][/FONT]
Ayy bende iki kere giyeceğim gelinliği ama kışın ortasında totom donacak muhtemelen
gittim kalın coton beyaz çorap aldım gelinliğin altına
içlik giyersin diye kafa yapıyor millet akannehir
Tanışma olayında feci gergindim bende..
Şöyle bir yazı yazmıştım o zaman o güne dair,ilgini çekebilir belki :hulya:
saol cnm bakıcm mutlaka opuyorumnanaktan
Üfürükten Prenses: -Büyük Buluşma-
Geceleri çok severim bende..
Öğrencilikten alışkanlık bir de.
Nişanlım uyku delisi ama,ne yapacağız bilmiyorum kaydirigubbakcemile
Yaaa seninkidemiiii
Iyyyy Ferhatta öyle bütün hafta çalışıomş yoruluomş oymuş buymuşş pehh uyusun sanki büyüycek bide çok sorunlu o uyurken kesinlikle ışık olmıycak tamamen karanlık olcak çıt çıkmıycak evden rahatsız olmıcak ayy napcam ben onunla hiç bilmiorum yaa Çok üzgünüm çoook
Ayy bende iki kere giyeceğim gelinliği ama kışın ortasında totom donacak muhtemelen
gittim kalın coton beyaz çorap aldım gelinliğin altına
içlik giyersin diye kafa yapıyor millet akannehir
Benim kuzende karın ortasında düğün yapmş dizlerine kdr kar warmş bulundukları şehirde oda çorap giymiş eşi içlik alcakmşta zor ikna etmiş çoraba kaydirigubbakcemile3
Walla donmaktansa millet ne derse desin sen giy cnm snra ilk günlerini hasta geçrmek istemezsin dmi hihoyyyt
yaa oda zor cnm yaaa sositososito
Denizcm aynen yan tarfmda bi boşlk var dolmasnı bekliorum uyumak için artk sende o yan taraf dolduğnda uyuyabilrmsn uyuyamazmsn bilemicemmmm kaydirigubbakcemile2
zor işin şeydacım yaa kaydirigubbakcemile3
yani bn uyusam bile beyfendi uyumaz heralde cnm yaa hem sanki ferhat uyuck delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?