- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.501
Bitecek tatlım bitecek sen gönlünü ferah tut.. Bizimkisinin de bir ara öyle psikolojisi bozulmuş ki ben nasıl olsa geri dönemiycem bari şu kızı terkediyimde beni daha kolay unutsun diye düşünmüş, deli gibi kavga etmiştik bi dönem..Sonra ben onun ne yapmak istediğini anlayıp hep alttan aldım, kriz geçirsemde sinirden korkudan hop oturup hop kalksamda belli etmedim ona ve düzeldik. Şimdi diyo bazen yaa sende de ne sabır varmış diye :)) Elimizden geldiğince yanınızdayız canım sen bakma başkalarına, kim ne derse tıka kulaklarını boşveeerrr..
O zor günleri atlatmşsn cnm okurken tüylerim diken diken oldu ben çıldırrdım heralde öyle bi durumda olsam evde duramazdm valla Allah sabıır versin bütün asker yolu bekleyenlere başta biricik kuzenime ve ümmücüm sna mafoldumben
annım benim çok sağol bitanem desteğini hissedebiliyorum emin ol ilk tanışmamızdan bu yana sıkıntılarıma yorum yapıyosun ve destek olmaya çalışıyosun bunu hissediyorum canım benim çok sağol inanki derdimi anlayan kimse yok nişanlıyım ve nişanlım askerde ama hiç bu kızın derdi vardır sıkıntısı vardır asker yolu beklio sıkmayalm kafası rahat olsun diyen yok herkes bişiler beklio herkes sinirlendikçe bana çatıyo ve ben katlanmak zorumda kalıyorum çaresiz bi taraf benim ailem bi taraf sevdiğimin aiilesi katlanmaktan başka çarem yok bi an önce gelsede artık kendi düzenimi kursam yuvamı kursam kurtulsam şu üstümdeki ellerden diorum ama hiçbiri onu kaybetmek korkusu kadar dokunmuyo inanki,çok yıprandık ikimizde bildiğiniz gibi deil o orda ben burda bi bitse şu askerlik başka hiç bişey istemiyorum...
Canım bnm bunu sana yansıtabildysem ne mutlu bna kimse kimsenin derdini anlamaz artık insanlar tahammülsüz olmş dert dinlemek istemiyo doğru sölüosun biri senin ailen diğeri sevdiceğinin ailesi kısacsı yukarı tükürsen bıyık aşşa tükürsen sakal azck daha sabrediceksn.
Bak sevdiğin izne geldiğinde için biraz daha rahat edicek o gittikden snrada gittiğini hazmedemeden geri gelcek ztn
Pek alakasız bi örnek olcak ama mesea yaz tatilinden snra okula tam yeni alışırdım yarı yıl tatili olurdu tatile alışrdm okullar açılrdı yine tam okula alıştm derken tatil olurdu o yzden ben okula hiç alışamadm kaydirigubbakcemile3
Sende bidaha gittiğine alışamadan geri gelcek bidaha gitmemek üzere nişanlın bitanem..
emma10 Allah razı olsun bu güzel duan için canım :)
seydacım bnde aynı şekilde kalp kalbe yani :1hug:
Birbirimize yansıtıyoruz burdan içtenliğimizi cnm o yüzdendir..
Geçti kızlar evet geçtiii gittiiii muhurlukaderim senin de geçecek tatlım emin ol :) Hadi dağıtalım kafamızı başka konulardan konuşalım ümmücükümüzün içini açalım biraz..Ya şeydaaa sen minicikmişsin kız daha oyyy ben evde kaldımmmm :))
minicikmişsin derken cnm yaştanmı bahsediosun kaydirigubbakcemile3
Resmlerimi gördün profildenmi baktn 20 yaşndaym bn cnm 21 e gricm
sen kaç yaşndasnki?
Bu arada phenomen ben seninde adını bilmiorumm bak denizinkini öğrendim ama sennkini dha öğrenemedm :sinifsinif:
Evet bitanem işte bu!!Gurur duymalısın kendinle ve nişanlınla..O vatani görevini yapmaya gitti ve aslanlar gibi geri dönecek sana inş.Veee... Sonsuza dek mutlu yaşadılar...Düğününüzdeki o gülen yüzleriniz canlandı şimdi gözümde, ah ah kimbilir ne de güzel bir gelin olacaksın fıstığım :)
Canlarım saat epey geç olmuş, erken kalkıp ders çalışmam lazım iyi geceler hepinizi öpüyorum a.s.
Kızlar dünde nişanlım mesaj gönderdi beni askere çağırıyolar diye. Ben bi anda buz kestim, ortalık karışık ya olağanüstü hal filan oldu heralde eyvahhh yine evlenemicezzz diye düşündüm. Meğer terhis dosyasını göndermeyi unutmuşlar, faksladı olay halloldu ama nasıl korktum bi bilseniz :)) Bi daha askere gitse döndüğünde ben evlilik yaşı geçmiş bir kız olurdum almazdı beni artık heralde :)))
canım benim yaa inşallah öle olur sölediğin gibi güzel olur inşallah herşey umutlar hayaller ayakta tutuyo zaten onlarda olmasa ne olur bu bekleyenlerin hali, tv de izledim bugün cenazelerini bi tane anne vardı beni öyle etkilediki dimdik duruyodu yok böle bişi sesi kısılmış çıkmıyodu ama bi oğlum var gerekirse oda feda olsun demişti ne mutlu bana şehit annesi oldum demişti oğlum en güzel mevkiye yükeldi bundan güzel bişey olabilirmi dedi,ay yazarken bile tüğlerim dien diken oldu bunu diyebilmek ne büyük bi erdem yaa bi kat daha gurulandım o annenin o laflarından sonra ama kaybetme korkusu hiçbişeye benzemiyomuş gerçekten insan özlemenin ne demek olduğunu korkuyu kavgalarda yapılan boş kaprislerin ne kadar yersiz ve boşolduğunu hayatın kilit noktasının o olduğunu herşeyi böle bişiler yaşayınca anlıyo gerçekten boşuna askerlik olgunlaştırı demiolar insan boşla doluyu görüyo açık açık...
Canlarım saat epey geç olmuş, erken kalkıp ders çalışmam lazım iyi geceler hepinizi öpüyorum a.s.
Evet şeydacım yaşını kastettim ben 26 oldumdaAdım Füsun bu arada..emma nında deniz sanırım? Ay bi gidemedim :))
Evet şeydacım yaşını kastettim ben 26 oldumdaAdım Füsun bu arada..emma nında deniz sanırım? Ay bi gidemedim :))
slm kızlar opuyorumnanaktan
mühürlükaderim yazdıklarını okudum cnm gerçekten çok zor bi dönemdesin evet ortalık yine karıştı ama sen gönlünü ferah tut cnm güzel düşünki herşey çok güzel olsun.. bugn haberleri izlemdm inan yaşayan bilir bu sıkıntyı ama gerçekten çok içten sölyrm benmde içim yanıo izledgmde kimbilir o acıyı yaşayan insnlarn yürekleri nasıl yanıo.. ama dedgm gibi cnm sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle nişanlın sapasağlam dönücek Allah kimseye sevdiğinin acısını göstermesin herzmn böle dua ederim bundan sonra senin içinde edcm..
cnm ya daha gencsin ne yaşı geçmşi olr mu öle şey bende 22 oldum hihoyyyt
slm kızlar opuyorumnanaktan
mühürlükaderim yazdıklarını okudum cnm gerçekten çok zor bi dönemdesin evet ortalık yine karıştı ama sen gönlünü ferah tut cnm güzel düşünki herşey çok güzel olsun.. bugn haberleri izlemdm inan yaşayan bilir bu sıkıntyı ama gerçekten çok içten sölyrm benmde içim yanıo izledgmde kimbilir o acıyı yaşayan insnlarn yürekleri nasıl yanıo.. ama dedgm gibi cnm sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle nişanlın sapasağlam dönücek Allah kimseye sevdiğinin acısını göstermesin herzmn böle dua ederim bundan sonra senin içinde edcm..
amin bitanem çok sağol Allah hayallerimize kavuşmayı dahada önemlisi kavuştuktan sonra aynı aşkla aynı sevgi ve saygı çerçevesinde bi ömrü son nefese kadar onlarla tmamlamayı nasip etsin hepimize...opuyorumnanaktan
Bitecek tatlım bitecek sen gönlünü ferah tut.. Bizimkisinin de bir ara öyle psikolojisi bozulmuş ki ben nasıl olsa geri dönemiycem bari şu kızı terkediyimde beni daha kolay unutsun diye düşünmüş, deli gibi kavga etmiştik bi dönem..Sonra ben onun ne yapmak istediğini anlayıp hep alttan aldım, kriz geçirsemde sinirden korkudan hop oturup hop kalksamda belli etmedim ona ve düzeldik. Şimdi diyo bazen yaa sende de ne sabır varmış diye :)) Elimizden geldiğince yanınızdayız canım sen bakma başkalarına, kim ne derse tıka kulaklarını boşveeerrr..
:)) benimkide sanki bi ara öle eğlemlere girmişti benim çekiceğimi bildiği için abuk subuk şeylerden kaprisler yapar pireyi deve yapar ne bilim ord-tada minicik bi olay varken o olay çok büyük kavgalara dönüşürdü ama sonra hatasını anlar bana çaktırmadan telafi etmeye çalışırdı, aşkım benim yaaaçok özledim çooook aylardır göremiyorum ona sadece sıkı sıkı bi sarılsam şöyle kokusunu içime çeksem derin derin başka hiiiiç bişey istemiyorum neler vermemki bunlar için aaah ah...
Canım bnm bunu sana yansıtabildysem ne mutlu bna kimse kimsenin derdini anlamaz artık insanlar tahammülsüz olmş dert dinlemek istemiyo doğru sölüosun biri senin ailen diğeri sevdiceğinin ailesi kısacsı yukarı tükürsen bıyık aşşa tükürsen sakal azck daha sabrediceksn.
Bak sevdiğin izne geldiğinde için biraz daha rahat edicek o gittikden snrada gittiğini hazmedemeden geri gelcek ztn
Pek alakasız bi örnek olcak ama mesea yaz tatilinden snra okula tam yeni alışırdım yarı yıl tatili olurdu tatile alışrdm okullar açılrdı yine tam okula alıştm derken tatil olurdu o yzden ben okula hiç alışamadm kaydirigubbakcemile3
Sende bidaha gittiğine alışamadan geri gelcek bidaha gitmemek üzere nişanlın bitanem..
Şenizoyyyy bitanem benim yaa okurken bile içime bi umut daha eklendi sanki yatcam kalkcam bitcek gibi...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?