2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnm sende çok zor zamanlar geçirmşsn Allah bidha ayrmasın..

Kızlar dünde nişanlım mesaj gönderdi beni askere çağırıyolar diye. Ben bi anda buz kestim, ortalık karışık ya olağanüstü hal filan oldu heralde eyvahhh yine evlenemicezzz diye düşündüm. Meğer terhis dosyasını göndermeyi unutmuşlar, faksladı olay halloldu ama nasıl korktum bi bilseniz :)) Bi daha askere gitse döndüğünde ben evlilik yaşı geçmiş bir kız olurdum almazdı beni artık heralde :)))

canım benim yaa inşallah öle olur sölediğin gibi güzel olur inşallah herşey umutlar hayaller ayakta tutuyo zaten onlarda olmasa ne olur bu bekleyenlerin hali, tv de izledim bugün cenazelerini bi tane anne vardı beni öyle etkilediki dimdik duruyodu yok böle bişi sesi kısılmış çıkmıyodu ama bi oğlum var gerekirse oda feda olsun demişti ne mutlu bana şehit annesi oldum demişti oğlum en güzel mevkiye yükeldi bundan güzel bişey olabilirmi dedi,ay yazarken bile tüğlerim dien diken oldu bunu diyebilmek ne büyük bi erdem yaa bi kat daha gurulandım o annenin o laflarından sonra ama kaybetme korkusu hiçbişeye benzemiyomuş gerçekten insan özlemenin ne demek olduğunu korkuyu kavgalarda yapılan boş kaprislerin ne kadar yersiz ve boşolduğunu hayatın kilit noktasının o olduğunu herşeyi böle bişiler yaşayınca anlıyo gerçekten boşuna askerlik olgunlaştırı demiolar insan boşla doluyu görüyo açık açık...

:roflol:
Allah iyiliğini versn cnm kptm ya aa neyin varmş senin o kdr beklemişsn sewiosn halada bekleyebilceni sölüosun senden iyisinimi bulcakmş pehh kaydirigubbakcemile3

Evet son olarak, hayat gereksiz kaprislerle içi boş tartışmalarla zehir edilmeyecek kadar güzel ve değerli arkadaşlar, yaşadığımız her anın değerini bilip dolu dolu yaşayalım inşaallah..Allaha emanet olun..

Canım ben asker yolu beklemediğim halde haberleri izlemiyorum hiç snra nette takip ediorum içim kararıo moralim bozuluo çok kötü oluorum o yzden sende en azından nişanlın gelene kdr bence izleme hbrleri..

Canlarım saat epey geç olmuş, erken kalkıp ders çalışmam lazım iyi geceler hepinizi öpüyorum a.s.

İyi geceler cnm görüşürss kendine dkkt et a.s.

Evet şeydacım yaşını kastettim ben 26 oldumda Adım Füsun bu arada..emma nında deniz sanırım? Ay bi gidemedim :))

Eee hiçte geç deil cnm 26 hayatımın aşkı dediğin kişi herkesin karşısına aynı yaşta çıkmıo dün bitane kızda ondan dert yanıyodu hala hayatının aşkını bulamamış biz şanslılardanız kızlarrr kaydirigubbakcemile3
Hı hı deniz ismi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…