- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.481
canım nişanlılığımı yaşayamamkmış evliliğimi yamakmış bunların hiçbiri umrumda deil şuan ben sadece onu istiyorum ona bişey olmasın sağ salim dönsün bana canı tehlikede olmasın yeter gerçekten ebediyyen kaybetme korkusu ona bi zarar gelcek korkusu çok başka bişeymiş çok başka...senağlama
Ahh canım benim ya kıyamam sana :teselli: Bak bende böyle içimi kararttım ve sadece kendime ettim nolur sen güçlü ol. Hiçbirşey olmayacak sevdiğine gittiği gibi sapasağlam dönecek sana inş, sen buna inan ve bu şekilde dua et lütfen..Yaa sen sensin ben benim, içime anlatamıyorum diceksin ama anlat lütfen..Seninle aynı şeyleri yaşadım ve bak nişanlım sapasağlam döndü bana Allahın izniyle..
muhurlu kaderim canımmm seni çok iyi anlıyorum. Nişanlım Ağrı/Doğubeyazıtta yaptı askerliğini ve hatırlarsanız geçen yıl bir sürü çatışma oldu orada. Bi gece rüyamda nişanlımın ayağından vurulduğunu gördüm ve o anda telefon çaldı. Arayan oydu, arkadan top tüfek sesleri geliyordu, o çatışmadan sağ çıkamayacağını düşündüğünden herşeyi göze alıp beni aramış son kez sesimi duymak istemiş.. Aman Allahım hiç bitmedi o gece, hatta sabah gördüm ki saçlarıma ilk aklarım düşmüş. Böyle sancılı bir 9 ay geçirdik..Senin korkularının aynısını yaşadım, sen güçlü olmalısın şimdi ve tedirginliğini nişanlına asla belli etmemelisin. Bol bol dua et onun için ve güzel şeyler düşün..Geçmez bugünler diye hayatı kendine zehir etme, emin ol sayılı gün çabuk geçiyor..Allah kavuştursun canım..
Fazla uzatmak iyi değil zaten ya çok sorun yaşanıyor yoksa..Bizimde inişli çıkışlı bir flört dönemimiz oldu ama nişanlanınca düzlüğe çıktık çok şükür :) Bana kalsa 6 ay flört edip evlenmeyi tercih ederdim ama kısmet :))
canım nişanlılığımı yaşayamamkmış evliliğimi yamakmış bunların hiçbiri umrumda deil şuan ben sadece onu istiyorum ona bişey olmasın sağ salim dönsün bana canı tehlikede olmasın yeter gerçekten ebediyyen kaybetme korkusu ona bi zarar gelcek korkusu çok başka bişeymiş çok başka...senağlama
Bitanem eminol seni çok iyi anlıyorum ben asker yolu beklemedim hiç fakat sözlümden 10 ay ayrı kaldım elini tutamadım dokunamadım yüzünü azıck görebiliodm çok farklydı konuştkca yaşıorum o yzden detaylara giremycem kızlar nolur affınıza sığınıyorum..
Ama içini sıkmaman için kendini rahatlatman için elimizden geleni yapıcaz buna eminolabilrsn hep yanındayz elimizden geldiğince cnm ya sen bol bol dua et dualarınla onun yanında ol kötü düşünme nişanlın Allah'ın izniyle sağ salim gelcek..
Ya şeyda sen nasıl bi böcüksün böyle şeker şey seviyorum seni opuyorumnanaktan Pozitif, akıllı, şefkatli şey seni a.s.
Teşekkür ederm cnm güzel iltiftların için eminol burda bi kaç gndr konuşuorus ama bende size çok alıştım bu topiğe ilk girdimde gözlerim denizle seni arıo direk a.s.
muhurlu kaderim canımmm seni çok iyi anlıyorum. Nişanlım Ağrı/Doğubeyazıtta yaptı askerliğini ve hatırlarsanız geçen yıl bir sürü çatışma oldu orada. Bi gece rüyamda nişanlımın ayağından vurulduğunu gördüm ve o anda telefon çaldı. Arayan oydu, arkadan top tüfek sesleri geliyordu, o çatışmadan sağ çıkamayacağını düşündüğünden herşeyi göze alıp beni aramış son kez sesimi duymak istemiş.. Aman Allahım hiç bitmedi o gece, hatta sabah gördüm ki saçlarıma ilk aklarım düşmüş. Böyle sancılı bir 9 ay geçirdik..Senin korkularının aynısını yaşadım, sen güçlü olmalısın şimdi ve tedirginliğini nişanlına asla belli etmemelisin. Bol bol dua et onun için ve güzel şeyler düşün..Geçmez bugünler diye hayatı kendine zehir etme, emin ol sayılı gün çabuk geçiyor..Allah kavuştursun canım..
ah canım benim yaa benimkide vanda şuan çocuklar dışarı çıkmıyomuş onları görünce kaçıyomuş nası evlat yetiştiriyolarsa öle biyerde işte neymiş aponun yeri genişletilsinmiş Allah onu günlerce süründürsün inşallah o canı veremesin inşallah bu kadar canlar yandı bu kadar insan korkularla 15 ay geçiriyo ne bebekler yetim kaldı benim gibi daha kaç tane sözlü nişanlı sevgili var böle korkular kabuslar içinde eli yüreğinde bekleyen bunların hesabını bi o vermesin ama hepsinin hesabı ondan tek tek çıkarılsın inşallah bu dünyada kimsenin bunu yapmaya niyeti yok ama Allahım onu son nefesinde ve öteki dünyada ızdırap içinde kıvrandırsın inşallah onun yeri genişletilsin die isyan çıkartılıp 7 cana kıyılırmı yaa bu kadarını nasıl yapabilirler yaa...
ah canım benim yaa benimkide vanda şuan çocuklar dışarı çıkmıyomuş onları görünce kaçıyomuş nası evlat yetiştiriyolarsa öle biyerde işte neymiş aponun yeri genişletilsinmiş Allah onu günlerce süründürsün inşallah o canı veremesin inşallah bu kadar canlar yandı bu kadar insan korkularla 15 ay geçiriyo ne bebekler yetim kaldı benim gibi daha kaç tane sözlü nişanlı sevgili var böle korkular kabuslar içinde eli yüreğinde bekleyen bunların hesabını bi o vermesin ama hepsinin hesabı ondan tek tek çıkarılsın inşallah bu dünyada kimsenin bunu yapmaya niyeti yok ama Allahım onu son nefesinde ve öteki dünyada ızdırap içinde kıvrandırsın inşallah onun yeri genişletilsin die isyan çıkartılıp 7 cana kıyılırmı yaa bu kadarını nasıl yapabilirler yaa...
En iyisini yapmışsınız arayı fazla uzatmamakla cancağızım :)
Yaa neler yaşadım neler bi bilsen..Bu anlattığım tek örnek sadece..O gece sabaha kadar evin içinde dolaşıp durdum bide secdede dua ettim, sabah namazını kıldıktan sonra msj attı ben döndüm merak etme diye.Aman Allahım hiç öyle ağladığımı hatırlamıyorum. Yüzümü yıkmaya gittim banyoya bi baktım 5 tel saçım beyazlamış..Ama geçti gitti işte, şimdi yanımda çok şükür..
En iyisini yapmışsınız arayı fazla uzatmamakla cancağızım :)
Yaa neler yaşadım neler bi bilsen..Bu anlattığım tek örnek sadece..O gece sabaha kadar evin içinde dolaşıp durdum bide secdede dua ettim, sabah namazını kıldıktan sonra msj attı ben döndüm merak etme diye.Aman Allahım hiç öyle ağladığımı hatırlamıyorum. Yüzümü yıkmaya gittim banyoya bi baktım 5 tel saçım beyazlamış..Ama geçti gitti işte, şimdi yanımda çok şükür..
O zor günleri atlatmşsn cnm okurken tüylerim diken diken oldu ben çıldırrdım heralde öyle bi durumda olsam evde duramazdm valla Allah sabıır versin bütün asker yolu bekleyenlere başta biricik kuzenime ve ümmücüm sna mafoldumben
annım benim çok sağol bitanem desteğini hissedebiliyorum emin ol ilk tanışmamızdan bu yana sıkıntılarıma yorum yapıyosun ve destek olmaya çalışıyosun bunu hissediyorum canım benim çok sağol inanki derdimi anlayan kimse yok nişanlıyım ve nişanlım askerde ama hiç bu kızın derdi vardır sıkıntısı vardır asker yolu beklio sıkmayalm kafası rahat olsun diyen yok herkes bişiler beklio herkes sinirlendikçe bana çatıyo ve ben katlanmak zorumda kalıyorum çaresiz bi taraf benim ailem bi taraf sevdiğimin aiilesi katlanmaktan başka çarem yok bi an önce gelsede artık kendi düzenimi kursam yuvamı kursam kurtulsam şu üstümdeki ellerden diorum ama hiçbiri onu kaybetmek korkusu kadar dokunmuyo inanki,çok yıprandık ikimizde bildiğiniz gibi deil o orda ben burda bi bitse şu askerlik başka hiç bişey istemiyorum...
Hiii canımmmm hoşgeldinn nerelerdesin yaa merk ettimm
biraz canım sıkkın hayatım o yüzden sadece şafak topiğinde şafak listelerini yapıp çıkıyorum nişanlımın olduğu yer çok karışmış dışardan 100 küsür çelik kuvvet gelmiş başka şehirlerden toparlamışlar bunlarla beraber kalıyolarmış dışarı çıkmayı falan kesinlikle yasaklamışlar ama benim nişanlımda ahsta oldumu onları hastaneye falan götürüyo illaki dışarı çıkıyo yani 7 şehidimiz daha var ve ne şekilde pusuya düşürüldüklerini biliyoruz çok korkuyorum bişi olucak die bana güçlü görünmeye çalışıyo ama oda çok tedirgin farkındayım,bugün 159 a düştük 60 lar bitti ve mehtaba sadece 5 gün kaldı ama sevnemiyorum bile sadece korkuyorum tam sözü nişanı istemeyi falan bi arada yaptık,tam dedimki tamam artık bittigizli saklı konuşmalar görüşmeler rahatlıcaz artık dedim tam ona kavuştum dedeim bi hafta sonra uçtu gitti ellerimden kaybettim onu nişanlılığımı yaşayamadım şimdi temellli kaybetmekten korkuyorum...mafoldumbensenağlama
slm kızlar opuyorumnanaktan
mühürlükaderim yazdıklarını okudum cnm gerçekten çok zor bi dönemdesin evet ortalık yine karıştı ama sen gönlünü ferah tut cnm güzel düşünki herşey çok güzel olsun.. bugn haberleri izlemdm inan yaşayan bilir bu sıkıntyı ama gerçekten çok içten sölyrm benmde içim yanıo izledgmde kimbilir o acıyı yaşayan insnlarn yürekleri nasıl yanıo.. ama dedgm gibi cnm sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle nişanlın sapasağlam dönücek Allah kimseye sevdiğinin acısını göstermesin herzmn böle dua ederim bundan sonra senin içinde edcm..
Bitanem eminol seni çok iyi anlıyorum ben asker yolu beklemedim hiç fakat sözlümden 10 ay ayrı kaldım elini tutamadım dokunamadım yüzünü azıck görebiliodm çok farklydı konuştkca yaşıorum o yzden detaylara giremycem kızlar nolur affınıza sığınıyorum..
Ama içini sıkmaman için kendini rahatlatman için elimizden geleni yapıcaz buna eminolabilrsn hep yanındayz elimizden geldiğince cnm ya sen bol bol dua et dualarınla onun yanında ol kötü düşünme nişanlın Allah'ın izniyle sağ salim gelcek..
Teşekkür ederm cnm güzel iltiftların için eminol burda bi kaç gndr konuşuorus ama bende size çok alıştım bu topiğe ilk girdimde gözlerim denizle seni arıo direk a.s.
seydacım bnde aynı şekilde kalp kalbe yani :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?