2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ya şeyda sen nasıl bi böcüksün böyle şeker şey seviyorum seni opuyorumnanaktan Pozitif, akıllı, şefkatli şey seni a.s.

O zor günleri atlatmşsn cnm okurken tüylerim diken diken oldu ben çıldırrdım heralde öyle bi durumda olsam evde duramazdm valla Allah sabıır versin bütün asker yolu bekleyenlere başta biricik kuzenime ve ümmücüm sna mafoldumben

Evet bende uzamamsı taraftarıyım ne kdr uzarsa o kdr laçkalaşıo özellikle iş resmiyete döküldükten snra biz o yzden bekledk sözlendkden snra çok beklememek için cnm..

ah canım benim yaa benimkide vanda şuan çocuklar dışarı çıkmıyomuş onları görünce kaçıyomuş nası evlat yetiştiriyolarsa öle biyerde işte neymiş aponun yeri genişletilsinmiş Allah onu günlerce süründürsün inşallah o canı veremesin inşallah bu kadar canlar yandı bu kadar insan korkularla 15 ay geçiriyo ne bebekler yetim kaldı benim gibi daha kaç tane sözlü nişanlı sevgili var böle korkular kabuslar içinde eli yüreğinde bekleyen bunların hesabını bi o vermesin ama hepsinin hesabı ondan tek tek çıkarılsın inşallah bu dünyada kimsenin bunu yapmaya niyeti yok ama Allahım onu son nefesinde ve öteki dünyada ızdırap içinde kıvrandırsın inşallah onun yeri genişletilsin die isyan çıkartılıp 7 cana kıyılırmı yaa bu kadarını nasıl yapabilirler yaa...

En iyisini yapmışsınız arayı fazla uzatmamakla cancağızım :)

Yaa neler yaşadım neler bi bilsen..Bu anlattığım tek örnek sadece..O gece sabaha kadar evin içinde dolaşıp durdum bide secdede dua ettim, sabah namazını kıldıktan sonra msj attı ben döndüm merak etme diye.Aman Allahım hiç öyle ağladığımı hatırlamıyorum. Yüzümü yıkmaya gittim banyoya bi baktım 5 tel saçım beyazlamış..Ama geçti gitti işte, şimdi yanımda çok şükür..

Canımcım sen Allaha havale et senin canını yakanları, er geç hesap sorulacaktır.Kimseye de beddua etme aman Allah korusun beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş, sana bişey olmasın kıyamam..

İşte hangi akla hizmet hangi mantıkla bunları yapıolarsa onları Allah'a havale ediyorum..
Öteki dünyada hepsinin acısını bir bir çekicekler inşallahh..

Canım yaa çok zor günlerdir eminm bak ümmücüm içni ferah tut burda gerçek bi örnek war bunları yaşayan dualarınla hep onun yanında ol..
Tez zamanda tüm hasretlik çekenlerin çilelerinin bitmesi dileğiyle..

Teşekkür ederm cnm güzel iltiftların için eminol burda bi kaç gndr konuşuorus ama bende size çok alıştım bu topiğe ilk girdimde gözlerim denizle seni arıo direk a.s.
[/QUOTE]

Oyy canım canımmmm opuyorumnanaktan

Bide ilk önce Ispartaya gitmişti..Orada terör yok güya ama işkenceden beterdi.. -32 derecede dağ başında sabahlıyorlardı.Hatta bi gece aradı biz dağa çıkıyoruz 5 gün dağda kalıcaz arayamam seni merak etme dedi. 2 gün sonra TV'de bi haber çıktı:Isparta'da dağa eğitime giden askerler donarak ölmekle burun buruna geldiler, komutanları hayata veda etti. Halimi düşünün kızlar bittim bittim.. Komutan ölünce dağdan inmek zorunda kalmışlar!!!Zavallı sevdiğim soğuktan astım oldu, biri vefat etti (

ah canım benim yaa Allahım bi daha yaşatmasın inşallah belki benimki senin yanında çok basit kalıcak ama benim yüzümde sadece özel durumum yaklaştığı zaman bi tane sivilce çıkardı bazen nadiren şimdi sıkıntıdan stresten sivilce oldu ve geçmiyo krem aldım artık geçsin die onu kullanıyorum çok zor bi durum çok mutluyum gerçekten bunu bütün kalbimle sölüyorumki iiki asker yolu bekledim o kadar guru verici bi durumki iiki yaşamışım bu duyguları her asker görüşümde içimde müthiş bi gurur patlaması oluyo ama bi o kadarda kötü ve sancılı acı bi durum askerliğin anlamıda bekleyen için bu olsa gerek...

Ya da yine Ispartada olduğu dönemde bütün taburu zehirlediler, o akşam nişanlımın çok işi olduğu için yazıhaneden çıkamamış da yemek yiyememiş kantinden tost yemiş Allahtan..Yoksa ona da bişey olabilirdi, çünkü 100'ü aşkın asker şehit oldu orada..Yemeğe zehir atanı yakaladılar sonra..Bunları moralini bozmak için anlatmıyorum muhurlukaderim, aksine Allah ömür vermişse bir şekilde korur demek için anlatıyorum.Terör yerinde bişey olmadı ama Isparta'da hasta oldu mesela..Ne zaman neler yaşayacağımızı bilemeyiz.Güçlü olup dua edip tevekkül etmeliyiz bitanem hadi sıkma canını nolur..

Evet bitanem işte bu!!Gurur duymalısın kendinle ve nişanlınla..O vatani görevini yapmaya gitti ve aslanlar gibi geri dönecek sana inş.Veee... Sonsuza dek mutlu yaşadılar...Düğününüzdeki o gülen yüzleriniz canlandı şimdi gözümde, ah ah kimbilir ne de güzel bir gelin olacaksın fıstığım :)

Kızlar kusura bakmayın kısa süreliğine çıkmak zorunda kaldım öteki pc ye geçmek için..
Canım çok zor şeyler yaşamışsın ama Allah'a şükür geçmiş bitmiş hepsi..
Ümmüm bitanemm kıyamam ben sna sıkıntıdan çkıodur yüzünde sivilceler ama şöle düşün sevdiceğin 5 gn snra geldiğinde seni böyle gördüğünde ne kdr üzülür düşünsene içine dert olur o yzden içini ferah tut Allah bütün askerlerimizin ve bekleyenlerin yardımcısı olsun..

Bitecek tatlım bitecek sen gönlünü ferah tut.. Bizimkisinin de bir ara öyle psikolojisi bozulmuş ki ben nasıl olsa geri dönemiycem bari şu kızı terkediyimde beni daha kolay unutsun diye düşünmüş, deli gibi kavga etmiştik bi dönem..Sonra ben onun ne yapmak istediğini anlayıp hep alttan aldım, kriz geçirsemde sinirden korkudan hop oturup hop kalksamda belli etmedim ona ve düzeldik. Şimdi diyo bazen yaa sende de ne sabır varmış diye :)) Elimizden geldiğince yanınızdayız canım sen bakma başkalarına, kim ne derse tıka kulaklarını boşveeerrr..

Geçti kızlar evet geçtiii gittiiii muhurlukaderim senin de geçecek tatlım emin ol :) Hadi dağıtalım kafamızı başka konulardan konuşalım ümmücükümüzün içini açalım biraz..Ya şeydaaa sen minicikmişsin kız daha oyyy ben evde kaldımmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…