- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.461
desteğiniz için çok sağolun arkadaşlar...nişan için çok heveslenmiştim.elbisem bile hazırdı mekan belliydi.annemin 15 gün içinde 2 ameliyat olacağını hiçbirimiz tahmin etmiyorduk.kendi ailemle aramızda konuştuk da kayınvalidem de nişanı çok istiyordu.olmazsa hastanede aile arası yüzük takarız diye bi fikir sundu ablam.bana da çok mantıklı geldi.eğer ocak ayında halen yatıyor olursa ki olacak bence...hastanede aile arasıyüzüklerimizi takarız içimde ukde kalmaması için de nişanlığımı giyer fotoğrafçıya gideriz...şimdi değil de ocak ayının ortalarında sözlüme açıcam bu konuyu...Allahın herşeyin hayırlısını versin ve tekrar tekrar teşekkür ederim sizi seviyorum:)
desteğiniz için çok sağolun arkadaşlar...nişan için çok heveslenmiştim.elbisem bile hazırdı mekan belliydi.annemin 15 gün içinde 2 ameliyat olacağını hiçbirimiz tahmin etmiyorduk.kendi ailemle aramızda konuştuk da kayınvalidem de nişanı çok istiyordu.olmazsa hastanede aile arası yüzük takarız diye bi fikir sundu ablam.bana da çok mantıklı geldi.eğer ocak ayında halen yatıyor olursa ki olacak bence...hastanede aile arasıyüzüklerimizi takarız içimde ukde kalmaması için de nişanlığımı giyer fotoğrafçıya gideriz...şimdi değil de ocak ayının ortalarında sözlüme açıcam bu konuyu...Allahın herşeyin hayırlısını versin ve tekrar tekrar teşekkür ederim sizi seviyorum:)
Ama hep salon ve mutfak konuşmaktan sıkıldım kaydirigubbakcemile3
Hayatımızın uzun bir bölümünün geçeceği yerin dizaynı daha önemli benim için :kedi:
O zaman sende Hülya anne de, o zaman daha resmi daha içi boş bir anne oluyor :)) Ben ağlamıştım bile, ben başkasına anne demem diye ama bak şimdi ağzım alıştı demeden duramıyorum kısss :)))
kızlaar nasılsınız ben geldim...
O zaman sende Hülya anne de, o zaman daha resmi daha içi boş bir anne oluyor :)) Ben ağlamıştım bile, ben başkasına anne demem diye ama bak şimdi ağzım alıştı demeden duramıyorum kısss :)))
geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten Allah şifalar versin benim nişanımda hiiiç istediğim gibi olmadı doğru düzgün bi resmimiz bile yok arada öle böle çekilmiş bi iki poz o kadar...onlarda hiiiç güzel deil ama düğünüme saklıyorum hevesimi düğünlerimiz istediğimiz gibi olur nşallah canım üzülme...:teselli:
sağol canım benim.benim de isteme söz birarada olmuştu benim de bikaç resmim var ve hiç içime sinmemişti.ekim kasım derken sürekli ertelenen içime sinmesi için o kadar çaba sarfetmeye çalıştığım ve asla başarılı olamadığım bi nişan düşüncem var artık.düğüne saklamak isterdim hevesimi ama maalesef herşeyde bi sorun mutlaka çıkıyor.düğün için heveslenmeye inan korkuyorum...
Ayy evet yaa ailelerin biraraya geldiği bir zamanda nişanlımın ailesine anne-baba demek bana da zulüm oluyor, sanki onlara ihanet ediyomuşum gibi geliyor ama demezsem annem beni çileden çıkartıyor ayıppp kızım siz deyip durma kadına anne de diye beynimi yiyo daha doğrusu yiyordu alıştım artık kendim diyorum zaten :))
Hiii canımmmm hoşgeldinn nerelerdesin yaa merk ettimm
biraz canım sıkkın hayatım o yüzden sadece şafak topiğinde şafak listelerini yapıp çıkıyorum nişanlımın olduğu yer çok karışmış dışardan 100 küsür çelik kuvvet gelmiş başka şehirlerden toparlamışlar bunlarla beraber kalıyolarmış dışarı çıkmayı falan kesinlikle yasaklamışlar ama benim nişanlımda ahsta oldumu onları hastaneye falan götürüyo illaki dışarı çıkıyo yani 7 şehidimiz daha var ve ne şekilde pusuya düşürüldüklerini biliyoruz çok korkuyorum bişi olucak die bana güçlü görünmeye çalışıyo ama oda çok tedirgin farkındayım,bugün 159 a düştük 60 lar bitti ve mehtaba sadece 5 gün kaldı ama sevnemiyorum bile sadece korkuyorum tam sözü nişanı istemeyi falan bi arada yaptık,tam dedimki tamam artık bittigizli saklı konuşmalar görüşmeler rahatlıcaz artık dedim tam ona kavuştum dedeim bi hafta sonra uçtu gitti ellerimden kaybettim onu nişanlılığımı yaşayamadım şimdi temellli kaybetmekten korkuyorum...mafoldumbensenağlama
Hiii canımmmm hoşgeldinn nerelerdesin yaa merk ettimm
biraz canım sıkkın hayatım o yüzden sadece şafak topiğinde şafak listelerini yapıp çıkıyorum nişanlımın olduğu yer çok karışmış dışardan 100 küsür çelik kuvvet gelmiş başka şehirlerden toparlamışlar bunlarla beraber kalıyolarmış dışarı çıkmayı falan kesinlikle yasaklamışlar ama benim nişanlımda ahsta oldumu onları hastaneye falan götürüyo illaki dışarı çıkıyo yani 7 şehidimiz daha var ve ne şekilde pusuya düşürüldüklerini biliyoruz çok korkuyorum bişi olucak die bana güçlü görünmeye çalışıyo ama oda çok tedirgin farkındayım,bugün 159 a düştük 60 lar bitti ve mehtaba sadece 5 gün kaldı ama sevnemiyorum bile sadece korkuyorum tam sözü nişanı istemeyi falan bi arada yaptık,tam dedimki tamam artık bittigizli saklı konuşmalar görüşmeler rahatlıcaz artık dedim tam ona kavuştum dedeim bi hafta sonra uçtu gitti ellerimden kaybettim onu nişanlılığımı yaşayamadım şimdi temellli kaybetmekten korkuyorum...mafoldumbensenağlama
Hiii canım yapma böyle Allah korusun cnm ya kötü düşünme sakın yaa
Bak mehtaba azcık kaldı şafakda azaldı bu kdr sabrettn bozma moralini nişanlın gittiği gbi gelicek Allah'ın izniyle..
Nişanlılığını yaşayamamayı takma kafana bi ömür birlkte olcksnz inşallah evliliğinizi sonunaaa kdr yaşycaksn öle düşün be güzelm
Bak beni de üzdün yaa mafoldumben
Benim bir tanıdığım var 10 yıllık evliler ve kayınvalidesine 1 kere bile anne dememiş, hala siz diyor :))
Biz 5. yılımızı doldurup nişanlandık canım baya uzun bir flört dönemi oldu yani :)
Hiii canım yapma böyle Allah korusun cnm ya kötü düşünme sakın yaa
Bak mehtaba azcık kaldı şafakda azaldı bu kdr sabrettn bozma moralini nişanlın gittiği gbi gelicek Allah'ın izniyle..
Nişanlılığını yaşayamamayı takma kafana bi ömür birlkte olcksnz inşallah evliliğinizi sonunaaa kdr yaşycaksn öle düşün be güzelm
Bak beni de üzdün yaa mafoldumben
canım nişanlılığımı yaşayamamkmış evliliğimi yamakmış bunların hiçbiri umrumda deil şuan ben sadece onu istiyorum ona bişey olmasın sağ salim dönsün bana canı tehlikede olmasın yeter gerçekten ebediyyen kaybetme korkusu ona bi zarar gelcek korkusu çok başka bişeymiş çok başka...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?