2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım böyle de olabilir aslında farklı bir anı olarak kalır hafızalarınızda..Hem zaten nişanın öyle çok gösterişli kalabalık bişi olmasına da gerek yokki , içinde ne kaldıysa hepsinin acısı düğünde çıkarırsın inş opuyorumnanaktan Hayırlısı olsun, sen gönlünü ferah tut yeter yerimseniben

Hiç haberim yoktu canım.Çok geçmiş olsun

Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur annen

O zaman sende Hülya anne de, o zaman daha resmi daha içi boş bir anne oluyor :)) Ben ağlamıştım bile, ben başkasına anne demem diye ama bak şimdi ağzım alıştı demeden duramıyorum kısss :)))

Tekrar çok geçmiş olsun cnm evet öylede olabilr fakat umarım şmdi söliceklrimi yanlş anlamazsın kesinlikle art niyetle söylemiyorum fakat erkek tarfı bizim derdimize bak şunların derdine bak diye düşünebilrler bu fikri olumlu karşılamayabilirler tbi tam tersi içtenliğinizi anlayp olumluda karşılıyabilrler iyi tartıp bu düşünceni dile getrmeni tavsiye ederm cnm..

Ama hep salon ve mutfak konuşmaktan sıkıldım kaydirigubbakcemile3

Hayatımızın uzun bir bölümünün geçeceği yerin dizaynı daha önemli benim için :kedi:

Valla evin her yeri önemli cnm daaa senin için yatak odası bi başka demek heeeee :roflol:

O zaman sende Hülya anne de, o zaman daha resmi daha içi boş bir anne oluyor :)) Ben ağlamıştım bile, ben başkasına anne demem diye ama bak şimdi ağzım alıştı demeden duramıyorum kısss :)))

delikafaduldendelikafadulden Gün gelir bir kere söylersin ağzından 3-5 kere daha çıkar

geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten Allah şifalar versin benim nişanımda hiiiç istediğim gibi olmadı doğru düzgün bi resmimiz bile yok arada öle böle çekilmiş bi iki poz o kadar...onlarda hiiiç güzel deil ama düğünüme saklıyorum hevesimi düğünlerimiz istediğimiz gibi olur nşallah canım üzülme...:teselli:

kızlaar nasılsınız ben geldim...

Hiii canımmmm hoşgeldinn nerelerdesin yaa merk ettimm

kaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin cnm yaa bakalım bi kere dersem devamı gelirde diyemiorum hele annemin babamın yanında nası yapcam aammann neyse önce evlenyp snra düşünürm onuda :roflol:
Şimdilik beklemezlerse onlar için iyi olur demeye hiiç niyetim yok çnküü sırnaşık şey

sağol canım benim.benim de isteme söz birarada olmuştu benim de bikaç resmim var ve hiç içime sinmemişti.ekim kasım derken sürekli ertelenen içime sinmesi için o kadar çaba sarfetmeye çalıştığım ve asla başarılı olamadığım bi nişan düşüncem var artık.düğüne saklamak isterdim hevesimi ama maalesef herşeyde bi sorun mutlaka çıkıyor.düğün için heveslenmeye inan korkuyorum...

Ayy evet yaa ailelerin biraraya geldiği bir zamanda nişanlımın ailesine anne-baba demek bana da zulüm oluyor, sanki onlara ihanet ediyomuşum gibi geliyor ama demezsem annem beni çileden çıkartıyor ayıppp kızım siz deyip durma kadına anne de diye beynimi yiyo daha doğrusu yiyordu alıştım artık kendim diyorum zaten :))

Öyle düşünme içini sıkma cnm ben hiç bi zaman hayaller kurma taraftarı değilimdir çıtayı ne kdr yüksek tutarsan o kdr hayal kırıklığna uğrarsn bunu bilir bunu sölerim o yzden hayal kurma ama içinide sıkıp umutsuzluğa kapılma..
Allah'ın izniyle herşeynz olur bi ömür birlkte olcaksnz onu düşün sevdiğin hep yanında olcak seninle olcak sıcacık yuvanızı düşün tatlım sıkma içini herşey geçici bşwer nişanında olmasın dert etme kendine hiç bişeyini yapamayan insanlar var güzel bi kına yaparsın sende nişan gbi olur..

Ohh en azından senin annen öyle diyomş bnmki öyle demiyo anne demede demio ama içi acır anne dersem onun yanında biliorm annemi tanıyorum canım annem yaa mafoldumben
Pff kendime çok sıkntı edersem diyemiorm hülya teyse ksra bakmayn diyemiyorum bu sizi sewmediğimden fln diil diye açıklamaya çalşrm artk napm ya gün olur devran döner demişler neyse kızlar bşwerelim bu konuyu ben açtm ben kapym bari kaydirigubbakcemile3
Tatlım siz görücü usulumu tanıştınz yoksa flört döneminiz oldmu?

Benim bir tanıdığım var 10 yıllık evliler ve kayınvalidesine 1 kere bile anne dememiş, hala siz diyor :))

Biz 5. yılımızı doldurup nişanlandık canım baya uzun bir flört dönemi oldu yani :)

Benim bir tanıdığım var 10 yıllık evliler ve kayınvalidesine 1 kere bile anne dememiş, hala siz diyor :))

Biz 5. yılımızı doldurup nişanlandık canım baya uzun bir flört dönemi oldu yani :)

Ne güzel işte kayınvalideside sorun yapmıyo demekki kimse demek zorunda değil sonuçta rahat bıraksınlar şu gelinleri cnm kaydirigubbakcemile3
Ooo evet baya uzun bi flört döneminiz olmş sizin cnmm bizimki sizinkinin yarısı kdrdı sözlendik :roflol:
2 yıl 9 ay olmştu sırnaşık şey

muhurlu kaderim canımmm seni çok iyi anlıyorum. Nişanlım Ağrı/Doğubeyazıtta yaptı askerliğini ve hatırlarsanız geçen yıl bir sürü çatışma oldu orada. Bi gece rüyamda nişanlımın ayağından vurulduğunu gördüm ve o anda telefon çaldı. Arayan oydu, arkadan top tüfek sesleri geliyordu, o çatışmadan sağ çıkamayacağını düşündüğünden herşeyi göze alıp beni aramış son kez sesimi duymak istemiş.. Aman Allahım hiç bitmedi o gece, hatta sabah gördüm ki saçlarıma ilk aklarım düşmüş. Böyle sancılı bir 9 ay geçirdik..Senin korkularının aynısını yaşadım, sen güçlü olmalısın şimdi ve tedirginliğini nişanlına asla belli etmemelisin. Bol bol dua et onun için ve güzel şeyler düşün..Geçmez bugünler diye hayatı kendine zehir etme, emin ol sayılı gün çabuk geçiyor..Allah kavuştursun canım..

Fazla uzatmak iyi değil zaten ya çok sorun yaşanıyor yoksa..Bizimde inişli çıkışlı bir flört dönemimiz oldu ama nişanlanınca düzlüğe çıktık çok şükür :) Bana kalsa 6 ay flört edip evlenmeyi tercih ederdim ama kısmet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…