- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.441
Şeydacım modeli zaten onaylar ama fiyat bütçemi aşar diyebilir fisfisfis O sana önceden gösterdiğim 3D çizimli köşe koltuğun bugün telefonumla fotoğraflarını çektim ama kumaşlar vs hepsi tam istediğim gibi kombin değildi, bende parça parça çekmek zorunda kaldım ama açıklamaları yaptım altına. Yemek odası (8 sandalye ile) + konsol + vitrin+1 adet 5'li koltuk + 2 adet berjer + ortaya yuvarlak sehpa 22500 dediler en son 16000 ' e indiler tatlım..
Şeydacımm ben bu modele aşık olmuştum ve ilk bu mağazaya girdim, daha sonraki mağazadakilere de nişanlım istediği için girip şöyle bir baktım.Kumaşı ipek kadife olduğu için çok pahalı canım, bide mobilya sektöründe marka bir mağazaya girdik biz..Kayınpeder salon için 15 milyar gibi bi limit vermişti, bende o yüzden ümitliyim biraz ama bakalım..Belkide yokk almayın gezin daha uygununu bulun der, şimdilik kesin bişi yok.Ama kayınvalidemde yanımızdaydı bugün ve bana olumlu sinyaller verdi.. Ayy ben bu durum kesinleşene kadar uyuyamam artık :))
Canım ya ben bide neden bu kadar umutluyum biliyomusun, 7 yıl önce kaynım evlenmiş ve bütün evini Kervan'dan dizmişler.Benim beğendiğim modellerin çok daha fazlasını ödemişler yani..Ve kayınpeder iki kardeş arasında haksızlık yapmak istemiyo bize canı gönülden destek oluyo sağolsun..
Evet anne diyorum canım nişanlanalı 9 ay oldu artık alıştım :)
Yağmurseli canım oturma odası için köşe koltuğu 2000'e TV ünitesini 1250'ye yatak odasını da 6000'e bulduk..Bide ben mutfağıma (yerim müsait olduğu için) 8 kişilik masa ve sandalye istiyorum onlarda 1500'e bulduk.
Evet anne diyorum canım nişanlanalı 9 ay oldu artık alıştım :)
Yağmurseli canım oturma odası için köşe koltuğu 2000'e TV ünitesini 1250'ye yatak odasını da 6000'e bulduk..Bide ben mutfağıma (yerim müsait olduğu için) 8 kişilik masa ve sandalye istiyorum onlarda 1500'e bulduk.
Yatak odası mııııııııı en sevdiğim yer :kedi:
Fotoğrafı var mı onun da.En sevdiğim konu geldi sonunda kaydirigubbakcemile3
:roflol:
Ayyy Allah iyilini versin cnm kptm gülmekten yaa sırnaşık şey
Bende nişandan önce hatice teyze diyodum ve ayy benim 1 tane annem var kimseye anne diyemem diyodum ama nişandan sonra durum değişti, anne dememi bekliyordu bende dedim ilk başlarda çok zorlandım ama çabuk alıştım.Eğer kayınvalideni seviyorsan anne demek çok zor gelmiyo :)
Yatak odasını da onlar alacak canım onlarda adet öyleymiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?