• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Şeydacım modeli zaten onaylar ama fiyat bütçemi aşar diyebilir fisfisfis O sana önceden gösterdiğim 3D çizimli köşe koltuğun bugün telefonumla fotoğraflarını çektim ama kumaşlar vs hepsi tam istediğim gibi kombin değildi, bende parça parça çekmek zorunda kaldım ama açıklamaları yaptım altına. Yemek odası (8 sandalye ile) + konsol + vitrin+1 adet 5'li koltuk + 2 adet berjer + ortaya yuvarlak sehpa 22500 dediler en son 16000 ' e indiler tatlım..

Şeydacım modeli zaten onaylar ama fiyat bütçemi aşar diyebilir fisfisfis O sana önceden gösterdiğim 3D çizimli köşe koltuğun bugün telefonumla fotoğraflarını çektim ama kumaşlar vs hepsi tam istediğim gibi kombin değildi, bende parça parça çekmek zorunda kaldım ama açıklamaları yaptım altına. Yemek odası (8 sandalye ile) + konsol + vitrin+1 adet 5'li koltuk + 2 adet berjer + ortaya yuvarlak sehpa 22500 dediler en son 16000 ' e indiler tatlım..

Evet diyebilir bencede çok fazla cnm ya niye bu kdr uçuk fiyatları ama içinde kalıcaksa sizde tam fiyatını değil birazını kayınpederine sölersinz gerikalanını siz ekliyebiliosnz siz eklersinz..
Bizim eşyaların hepsini sözlüm alcak kimseden yardım almıo aşkım herşeyini kendi yapcak Allah'ın izniyle.
İyi günlerde kullanman dileğiyle bitanemm a.s.

Yağmurseli evet ben salona böyle bir köşe istiyorum tatlım, tam olarak köşe değil yuvarlak bir şekli var gerçi :) Ama oturma odasına da klasik köşe koltuklardan alıcam onu da beğendim ama fotoğrafını çekmeme kesin sipariş vermeden izin vermediler :( Tabi salon takımı böyle pahalı olunca oturma odası ve yatak odası için daha minimal rakamlı olanlarını tercih etmek zorunda kaldık..Oturma odası için beğendiğim köşe takımının hem sandığı var hemde yatak oluyor..

Şeydacımm ben bu modele aşık olmuştum ve ilk bu mağazaya girdim, daha sonraki mağazadakilere de nişanlım istediği için girip şöyle bir baktım.Kumaşı ipek kadife olduğu için çok pahalı canım, bide mobilya sektöründe marka bir mağazaya girdik biz..Kayınpeder salon için 15 milyar gibi bi limit vermişti, bende o yüzden ümitliyim biraz ama bakalım..Belkide yokk almayın gezin daha uygununu bulun der, şimdilik kesin bişi yok.Ama kayınvalidemde yanımızdaydı bugün ve bana olumlu sinyaller verdi.. Ayy ben bu durum kesinleşene kadar uyuyamam artık :))

Yavrum zaten eğer diğer odaları da 16000'e yaparsanız oy oyyy diyeyim kaydirigubbakcemile3

Ben de yemekteyiz programında görmüştüm.Evi çok büyük değildi.Köşe koymuştu böyle

bayağı güzel görünmüştü.

Gerçi o kadar modelden sonra fikim ne olur hiç bilmiyorum opuyorumnanaktan

Şeydacımm ben bu modele aşık olmuştum ve ilk bu mağazaya girdim, daha sonraki mağazadakilere de nişanlım istediği için girip şöyle bir baktım.Kumaşı ipek kadife olduğu için çok pahalı canım, bide mobilya sektöründe marka bir mağazaya girdik biz..Kayınpeder salon için 15 milyar gibi bi limit vermişti, bende o yüzden ümitliyim biraz ama bakalım..Belkide yokk almayın gezin daha uygununu bulun der, şimdilik kesin bişi yok.Ama kayınvalidemde yanımızdaydı bugün ve bana olumlu sinyaller verdi.. Ayy ben bu durum kesinleşene kadar uyuyamam artık :))

O zaman hiç sıkıntı yapma kendine tatlım durumları varsa yaparlar tabikide hem kayınvalidende olumlu sinyaller vermiş..
Bu arada sen kayınvalidene anne diyebiliomsn :uhm:
kaydirigubbakcemile3

Canım ya ben bide neden bu kadar umutluyum biliyomusun, 7 yıl önce kaynım evlenmiş ve bütün evini Kervan'dan dizmişler.Benim beğendiğim modellerin çok daha fazlasını ödemişler yani..Ve kayınpeder iki kardeş arasında haksızlık yapmak istemiyo bize canı gönülden destek oluyo sağolsun..

Canım ya ben bide neden bu kadar umutluyum biliyomusun, 7 yıl önce kaynım evlenmiş ve bütün evini Kervan'dan dizmişler.Benim beğendiğim modellerin çok daha fazlasını ödemişler yani..Ve kayınpeder iki kardeş arasında haksızlık yapmak istemiyo bize canı gönülden destek oluyo sağolsun..

Dediğim gbi durumları varsa yaparlar tbkide cnm..
Bence iki kardeş arasnda haksızlık yapmamayı düşünmeleri doğru hak geçmemeli sonçta ikisinide eşit şartlarda evlendirmeleri lazm tabiki durumları varsa belki o zmn vardır şmdi yoktur o zmn durumlar değişir ama kayınpederin bu mantıkla ilerliosa hiç içinde sıkntı yapma cnm anladğm kdryla alabilcek güçleride var o zmn sonuna kdr destek olurlar size yerimseniben

Evet anne diyorum canım nişanlanalı 9 ay oldu artık alıştım :)

Yağmurseli canım oturma odası için köşe koltuğu 2000'e TV ünitesini 1250'ye yatak odasını da 6000'e bulduk..Bide ben mutfağıma (yerim müsait olduğu için) 8 kişilik masa ve sandalye istiyorum onlarda 1500'e bulduk.

Ayyy inşaallah bitanem yaa inşaallahh :) Sabah nişanlımla konuştuk gitmeden önce, oturma odasına köşe koltuk almaktan vazgeçmiştik ama girdiğimiz her mağaza köşe koltuk önerince yine köşe koltuğa döndük :)) Daha fonksiyonel ve şık görünüyo gerçekten, klasik oturma grupları benim oturma odamda sıra sıra dizilmiş tren vagonları gibi duracaktı..Hem köşe koltuk alınca yerde kaldı, kalan yere kitaplık yaptırabilcem :)

Yağmurseli canım oturma odası için köşe koltuğu 2000'e TV ünitesini 1250'ye yatak odasını da 6000'e bulduk..Bide ben mutfağıma (yerim müsait olduğu için) 8 kişilik masa ve sandalye istiyorum onlarda 1500'e bulduk.

Valla bende annesini kaç senedir tanıyorum ama bna hiç diyemiycekmişim gbi gelio ya bnm 1 tane annem var nerden çkmş bu anne deme muhabbeti ya hala hülya teyse diorm mafoldumben

Yatak odasını sen almıcakmısın cnm onudamı erkek tarafı alıo?

Yatak odası mııııııııı en sevdiğim yer :kedi:

Fotoğrafı var mı onun da.En sevdiğim konu geldi sonunda kaydirigubbakcemile3

Bende nişandan önce hatice teyze diyodum ve ayy benim 1 tane annem var kimseye anne diyemem diyodum ama nişandan sonra durum değişti, anne dememi bekliyordu bende dedim ilk başlarda çok zorlandım ama çabuk alıştım.Eğer kayınvalideni seviyorsan anne demek çok zor gelmiyo :)

Yatak odasını da onlar alacak canım onlarda adet öyleymiş :))

desteğiniz için çok sağolun arkadaşlar...nişan için çok heveslenmiştim.elbisem bile hazırdı mekan belliydi.annemin 15 gün içinde 2 ameliyat olacağını hiçbirimiz tahmin etmiyorduk.kendi ailemle aramızda konuştuk da kayınvalidem de nişanı çok istiyordu.olmazsa hastanede aile arası yüzük takarız diye bi fikir sundu ablam.bana da çok mantıklı geldi.eğer ocak ayında halen yatıyor olursa ki olacak bence...hastanede aile arasıyüzüklerimizi takarız içimde ukde kalmaması için de nişanlığımı giyer fotoğrafçıya gideriz...şimdi değil de ocak ayının ortalarında sözlüme açıcam bu konuyu...Allahın herşeyin hayırlısını versin ve tekrar tekrar teşekkür ederim sizi seviyorum:)

Malesef yatak odasının fotoğrafları yok, dediğim gibi kesin sipariş vermeden foto çektirmiyorlar. Yağmurseli biraz daha bekletcem seni canım üzgünüm :)) Yatak odaları çok pahalı değil ama ya 2000 e bile var, ben dolap var kocaman pahalı olur diye düşünüyodum..

Bende nişandan önce hatice teyze diyodum ve ayy benim 1 tane annem var kimseye anne diyemem diyodum ama nişandan sonra durum değişti, anne dememi bekliyordu bende dedim ilk başlarda çok zorlandım ama çabuk alıştım.Eğer kayınvalideni seviyorsan anne demek çok zor gelmiyo :)

Yatak odasını da onlar alacak canım onlarda adet öyleymiş :))

Valla Allah yukarda çok seviyorum oda beklio dememi ama içinden geldiği zaman de dio evlenene kdr diyemem heralde belki evlendikden snra bile demem kaydirigubbakcemile3
Bugn Ferhatla konuşrken içinden ne zmn gelirse söler dio annem dedi ddmki o zmn hiç bi zaman sölemeyebilrm :roflol:

Ohhh ne güzel adetmiş o yaa sırnaşık şey

Back