- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.681
selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
memlekete gittik,defin işlemleri falan derken daha dün işe başladım,,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
ben de 1 haftadır çok fena hastaydım.yatakan kalkamadım. buraları sizleri çok özledim.
17 temmuz canım
evet az kaldı.hazırlıklar bence yavaş gidiyor ama bayaa yol aldık. iki aya kadar söz olacak.şimdi söz için kafa yormaya başladım. çeyizde de mutfak kısmı tamam gibi. bakalım hayırlısı olsun hepimize..
kapalı değilim ama bi bakayım. çok aşırı açık da giyemiyorum hemen yorumlarım tabii..
sende bendensin o zaman çünkü bnmde martta isteme ve nişanım olck.. bende düşünmekten bi hal oldum nasıl olck ne olck falan ama tatlı teleşlar bunlar en iyi şekilde atlatırız inşallah..
inşallah tatlım. aslında bayramda aileler bir araya gelse hoş olurdu, ben hasta oldum bu seferde. neyse bahara yakın yapmak daha doğru karar olur. mutluluklar dilerim sana da.. a.s.
ah bu kıskançlık.. ama kıskanılmak da güzel. ilk gelinlik çok hoş. gelinlikte inci ve ya gümüş taşlar çok hoş duruyor.
Bende 2010 geliniyim......opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?