2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım başınız sağolsun ya çok üzüldüm.

Allah sabır versin hepinize.

çok üzüldüm cnm gerçekten.. Allah geride kalan sizlere ömür versin, babanında mekanı cennet olsun, başınız saolsun cnm..

başın sağolsun canım. çok üzüldüm gerçekten

evet az kaldı.hazırlıklar bence yavaş gidiyor ama bayaa yol aldık. iki aya kadar söz olacak.şimdi söz için kafa yormaya başladım. çeyizde de mutfak kısmı tamam gibi. bakalım hayırlısı olsun hepimize..

kapalı gelinler için resim koymştum ama kimse yorumlamadı o kadar mı kötü acaba :tomato:
halbuki ben kapalı olmadığım halde yardımcı olabilmek adına o kadr araştırmştım :çok üzgünüm:

sende bendensin o zaman çünkü bnmde martta isteme ve nişanım olck.. bende düşünmekten bi hal oldum nasıl olck ne olck falan ama tatlı teleşlar bunlar en iyi şekilde atlatırız inşallah..

sende bendensin o zaman çünkü bnmde martta isteme ve nişanım olck.. bende düşünmekten bi hal oldum nasıl olck ne olck falan ama tatlı teleşlar bunlar en iyi şekilde atlatırız inşallah..

inşallah tatlım. aslında bayramda aileler bir araya gelse hoş olurdu, ben hasta oldum bu seferde. neyse bahara yakın yapmak daha doğru karar olur. mutluluklar dilerim sana da.. a.s.

ah bu kıskançlık.. ama kıskanılmak da güzel. ilk gelinlik çok hoş. gelinlikte inci ve ya gümüş taşlar çok hoş duruyor.

inşallah tatlım. aslında bayramda aileler bir araya gelse hoş olurdu, ben hasta oldum bu seferde. neyse bahara yakın yapmak daha doğru karar olur. mutluluklar dilerim sana da.. a.s.

aynen bizimde düşüncemizde vardı bayramda bişeyler olsun die ama her istedğimiz olmuo malsef hayrlısı olsun acelemiz yok nasılsa.. teşkkr edrim bende sana mutluluklar dilerim cnm a.s.

Bende 2010 geliniyim......opuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza a.s.

Canım benim çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin yardımcın olsun ne desem faydasız acını bi tek sen bilirsin.Allah anneciğine sabırlar versin ona sağlık versin :çok üzgünüm:

Sakardeniz geçmiş olsun canım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…