2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ne güzel ya ben de hayırlısıyla başlamak istiyorum bu hazırlıklara. Stresli olsa da en azından herşey belirginlik kazanıyor. Bana hala evlenmeyecekmişim gibi geliyor bu hazırlıklar başlamadığı için =))

aynen katılıyorum tatlım. bi adım bile yaklaşmak çok heyecan verici olsa gerek. geç olsun da güç olmasın dimiii :1rolleyes:

Başınız sağolsun..
Allah geride kalanlara sabır versin inşallah..
Çok üzüldüm mafoldumben
Mekanı cennet olsun babanızın..

canım Allah mesut etsin:) okuyunca heyecanlandım vallahi:) inş balayı durumu da kesinleşir herşey istediğin gibi olur:) mutluluklar:)))

canım benim başın sağolsun...acını yaşadım tarifi yoktur biliyorum.Allahım sabır versin canım benim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin Rabbim

aynen katılıyorum tatlım. bi adım bile yaklaşmak çok heyecan verici olsa gerek. geç olsun da güç olmasın dimiii :1rolleyes:

aynen canım ben de katılıyorum.bizim de düğün salonu belli oldu.sözlümün dediği yeri netten gördüm beğendim.kesin mayıs olcakmış düğünümüz.ama önce ocak ayında nişanımız olcak ve henüz nişanlığım ve damatlık belli oldu.bunun dışında herhangi bir hazırlık olmadı...kesinleşmesine rağmen ev tutulmadı,dolayısıyla eşya da alınmadı hazırlık yapılmaması çok canımı sıkıyor biyerden başlamak lazım ama nerdennn((

Çok sevindim yaa 2010 geri sayımını başlattın demek

Hadi hayırlısı olsun canım.Umarım hepimize çokkk uğurlu gelir bu yıl

Evliliklerimizde hepimiz mutlu,huzurlu ve sağlıklı oluruz.

a.s.

Ayy ne güzel tatlı telaşlar bunlar hayırlısı olsun cnm bizimde zaman gelsede heyecan yapsak azcık kaydirigubbakcemile2

KIZLAR BENDE BUGÜN BİŞEYLER ALDIM MASRAFA GİRDİM BİRAZ :kedi:

FIRIN KABI TART KALIBI

SLİKON KEK KALIBI

MİNİK KEK KALIPLARI 6TANE

KREP TAVASI

BU KADAR zemuszemus

FIRIN KABI TART KALIBI

SLİKON KEK KALIBI

KREP TAVASI

BU KADAR zemuszemus[/QUOTE]

ilk yorum bnden gelsin cnm güle güle kullan güzel yemekler yap aşkına opuyorumnanaktan

Allah tamamını erdirsin darısı bizim başımıza artık kaydirigubbakcemile2 gelinlik resmini burda gösterirsen çok mutlu olrum bizlerede fikir olur cnm hihoyyyt

FIRIN KABI TART KALIBI

SLİKON KEK KALIBI

KREP TAVASI

BU KADAR zemuszemus

ilk yorum bnden gelsin cnm güle güle kullan güzel yemekler yap aşkına opuyorumnanaktan[/QUOTE]
Hepsi çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullan inşh....

evet canım şöyle başlasak gelinlik bakmaya, eşyaları alsak işte ozaman anlayacağız ama benim bunları yapmam için daha çok var. mayıs sonunda olacak çünkü düğün =(
hatta düğünden sonra bile alabiliriz eşyaları. lojmanda oturmaya karar verirsek kısa sürede iki defa taşınma derdi olmasın diye pofffffffff :sinifsinif:
Senin ne zaman? tarih belli mi

ömrümünsahibi hayırlı olsun ii günlerde kullan

ilk yorum bnden gelsin cnm güle güle kullan güzel yemekler yap aşkına opuyorumnanaktan

Hepsi çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullan inşh....[/QUOTE]

Omrumunsahibi iyi günlerde kullan canım
Ben de dün ykm'de bir şeyler baktım.
Çok hoşuma gitti orayı da tavsiye ederim

Sağolun kızlar .Ykmde güzel şeyler var cnm ben oradan tabaklı kupa almıştım tabağında tutma yeri var bisküvi felan konuyo çok hoş kedili onun takımı vardı mesela mudodada güzel şyler oluyo

Sağol cnm a.s.

benim temmuz ayında canım. senin tarihe göre epey uzakmış. e evli olunca da anlatırsın bize, tecrübelimiz olarak... :))

Bence temmuz da yakın,öyle çabuk geçecek ki zaman şaşacaksın.
Herşey gönlünüze göre olsun inşallah canım..
Birkaç ay tecrübeli olacağım,elimden gelen her türlü yardımda bulunurum.
şu an tecrübeli birilerine ihtiyacım var ondan biliyorum kaydirigubbakcemile5

Ben bir tek kendimi tezcanlı sanıyordum,bütün gelin adayları böyle.. kaydirigubbakcemile3
insan herşeyini görmek istiyor,belirgin olsun istiyor..
İnşallah çok mutlu olacağız canım,bu stresler bile güzel zemuszemus

canım Allah mesut etsin:) okuyunca heyecanlandım vallahi:) inş balayı durumu da kesinleşir herşey istediğin gibi olur:) mutluluklar:)))

Canım benim,Amin..
Çok teşekkür ederim,bende aynı senin gibiydim,herşey biran önce olsun istiyordum.
vakti gelince sırayla olur herşey yerimseniben

Ayy ne güzel tatlı telaşlar bunlar hayırlısı olsun cnm bizimde zaman gelsede heyecan yapsak azcık kaydirigubbakcemile2

Sağol canım..
Aldıklarına bayıldım,gelsin kekler,gitsin krepler ohhh,yaşadı eşin :1rolleyes:

Çok sevindim yaa 2010 geri sayımını başlattın demek

Hadi hayırlısı olsun canım.Umarım hepimize çokkk uğurlu gelir bu yıl

Evliliklerimizde hepimiz mutlu,huzurlu ve sağlıklı oluruz.

a.s.

2010 bizim yılımız olacak,merakla bekliyorum..Hepimiz yılı olacak opuyorumnanaktan
Çoook mutlu oluruz inşallah canım..

Allah tamamını erdirsin darısı bizim başımıza artık kaydirigubbakcemile2 gelinlik resmini burda gösterirsen çok mutlu olrum bizlerede fikir olur cnm hihoyyyt

Aminn canım,Allah hepimize o günleri göstersin..
hemen ekleyeceğim,ben herkesten fikir aldım,başkalarınıda yardımcı olmak isterim a.s

Ömrümünsahibi aldıklarını Allah iyi günlerde kullanmanı nasip eder inşallah canım..
Valla bizde ağır vasıta gibi ilerliyoruz heralde kaydirigubbakcemile3
Yada bana öyle geliyo artık..
Bide ben çok sabırsız olduğum için hemen herşey belli ve kesin olsun istiyorum..
Aman o ozaman olur bu buzaman olur die bekliyebilen biri değilim malsf akannehir
Herşey erken ve tam olsunda eksik ve sonradan olcana diorum..
Bide yumurta tavun g.. dayandımı bi dünya şeyi unutum gbi gelio..
Ya bitek benmi böleym acba :uhm:

Sorma zaten şişko diyip duruyo bana mafoldumben onada kilo aldırıcam :jeyyar: Herkes düğüne yakın stresten zayıflarsın diyo sendede varmı değişiklik

vakti gelse de başlasam:))) ocak ayında alıcam bişeyler ama evde herşey uyumlu olsun istiyorum ev tutulupda mobilya alımına başlandığı an başlicam birbir:))) ocak ayını iple çekiyorum:) böyle hazırlık yapılmayınca sanki evlenmicekmişim gibi hissediyorum hayal gibi geliyo bana(( evde bunu tek ciddiye alan benim sanırım anam kimse bişey yapmıyo bi dantel bile yapmadı annem daha ya üzülüyorum vallahi((

Sağol şekerim Sdece sen öyle değilsin cnm bende öyleyim söz söz diye tutturdum beklerim dedim yaptırdım sonra nişan nişan diye tutturdum onuda yaptırdım sonra biraz durdum düğün düğün diye tutturdum kaydirigubbakcemile3 oda olacak az kaldı inş. Ama şimdi çeyiz dışında bişey alamıyoruz ev tutulmadan mobilya alamıyoruz mobilya alamadığımız için halı perde ve aksesuar alamıyoruz son 2 ay kala bunların hepsi olacak davetiye kaldı bide gelinlik anlaştım bu ay sonu provam varda damatlık kaldı onuda martta alıcakmışız geçsin zaman :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…