- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.721
ne güzel ya ben de hayırlısıyla başlamak istiyorum bu hazırlıklara. Stresli olsa da en azından herşey belirginlik kazanıyor. Bana hala evlenmeyecekmişim gibi geliyor bu hazırlıklar başlamadığı için =))Merhaba Arkadaşlar..
Sitedeki problem yüzünden gelemedim bir süre.
Son 65 gün :kedi:
Bu ayın sonunda ev tutulacak ve eşyalar alınacak,yılbaşına kadar herşeyi halletmeyi düşünüyoruz.
Aralık 15 gibi gelinliği teslim alacağım,ayakkabı,gelinlik için çamaşır,kına malzemeleri falan aldım dünde.
Ivır zıvır şeyler gibi duruyor ama çok vakit alıyor.
Smokini de geçen ay aldık..
Balayı hala belirsiz,kar sezonu hala açılmadı havalardan galiba,çok canımı sıkıyor bu durum.
Nikah işleri tamamen bitti çok şükür..
Öyle gergin,mutlu,mutsuz,heyecanlı geçiyor günler..
ne güzel ya ben de hayırlısıyla başlamak istiyorum bu hazırlıklara. Stresli olsa da en azından herşey belirginlik kazanıyor. Bana hala evlenmeyecekmişim gibi geliyor bu hazırlıklar başlamadığı için =))
selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
memlekete gittik,defin işlemleri falan derken daha dün işe başladım,,
Merhaba Arkadaşlar..
Bu ayın sonunda ev tutulacak ve eşyalar alınacak,yılbaşına kadar herşeyi halletmeyi düşünüyoruz.
Aralık 15 gibi gelinliği teslim alacağım,ayakkabı,gelinlik için çamaşır,kına malzemeleri falan aldım dünde.
Balayı hala belirsiz,kar sezonu hala açılmadı havalardan galiba,çok canımı sıkıyor bu durum.
selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
memlekete gittik,defin işlemleri falan derken daha dün işe başladım,,
aynen katılıyorum tatlım. bi adım bile yaklaşmak çok heyecan verici olsa gerek. geç olsun da güç olmasın dimiii :1rolleyes:
Merhaba Arkadaşlar..
Merhaba Arkadaşlar..
Merhaba Arkadaşlar..
evet canım şöyle başlasak gelinlik bakmaya, eşyaları alsak işte ozaman anlayacağız ama benim bunları yapmam için daha çok var. mayıs sonunda olacak çünkü düğün =(aynen katılıyorum tatlım. bi adım bile yaklaşmak çok heyecan verici olsa gerek. geç olsun da güç olmasın dimiii :1rolleyes:
ilk yorum bnden gelsin cnm güle güle kullan güzel yemekler yap aşkına opuyorumnanaktan
Hepsi çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullan inşh....[/QUOTE]ilk yorum bnden gelsin cnm güle güle kullan güzel yemekler yap aşkına opuyorumnanaktan
Omrumunsahibi iyi günlerde kullan canım
Ben de dün ykm'de bir şeyler baktım.
Çok hoşuma gitti orayı da tavsiye ederim
evet canım şöyle başlasak gelinlik bakmaya, eşyaları alsak işte ozaman anlayacağız ama benim bunları yapmam için daha çok var. mayıs sonunda olacak çünkü düğün =(
hatta düğünden sonra bile alabiliriz eşyaları. lojmanda oturmaya karar verirsek kısa sürede iki defa taşınma derdi olmasın diye pofffffffff :sinifsinif:
Senin ne zaman? tarih belli mi
ömrümünsahibi hayırlı olsun ii günlerde kullan
benim temmuz ayında canım. senin tarihe göre epey uzakmış. e evli olunca da anlatırsın bize, tecrübelimiz olarak... :))
ne güzel ya ben de hayırlısıyla başlamak istiyorum bu hazırlıklara. Stresli olsa da en azından herşey belirginlik kazanıyor. Bana hala evlenmeyecekmişim gibi geliyor bu hazırlıklar başlamadığı için =))
canım Allah mesut etsin:) okuyunca heyecanlandım vallahi:) inş balayı durumu da kesinleşir herşey istediğin gibi olur:) mutluluklar:)))
Ayy ne güzel tatlı telaşlar bunlar hayırlısı olsun cnm bizimde zaman gelsede heyecan yapsak azcık kaydirigubbakcemile2
Çok sevindim yaa 2010 geri sayımını başlattın demek
Hadi hayırlısı olsun canım.Umarım hepimize çokkk uğurlu gelir bu yıl
Evliliklerimizde hepimiz mutlu,huzurlu ve sağlıklı oluruz.
a.s.
Allah tamamını erdirsin darısı bizim başımıza artık kaydirigubbakcemile2 gelinlik resmini burda gösterirsen çok mutlu olrum bizlerede fikir olur cnm hihoyyyt
Bence temmuz da yakın,öyle çabuk geçecek ki zaman şaşacaksın.
Herşey gönlünüze göre olsun inşallah canım..
Birkaç ay tecrübeli olacağım,elimden gelen her türlü yardımda bulunurum.
şu an tecrübeli birilerine ihtiyacım var ondan biliyorum kaydirigubbakcemile5
Ben bir tek kendimi tezcanlı sanıyordum,bütün gelin adayları böyle.. kaydirigubbakcemile3
insan herşeyini görmek istiyor,belirgin olsun istiyor..
İnşallah çok mutlu olacağız canım,bu stresler bile güzel zemuszemus
Canım benim,Amin..
Çok teşekkür ederim,bende aynı senin gibiydim,herşey biran önce olsun istiyordum.
vakti gelince sırayla olur herşey yerimseniben
Sağol canım..
Aldıklarına bayıldım,gelsin kekler,gitsin krepler ohhh,yaşadı eşin :1rolleyes:
2010 bizim yılımız olacak,merakla bekliyorum..Hepimiz yılı olacak opuyorumnanaktan
Çoook mutlu oluruz inşallah canım..
Aminn canım,Allah hepimize o günleri göstersin..
hemen ekleyeceğim,ben herkesten fikir aldım,başkalarınıda yardımcı olmak isterim a.s
Ömrümünsahibi aldıklarını Allah iyi günlerde kullanmanı nasip eder inşallah canım..
Valla bizde ağır vasıta gibi ilerliyoruz heralde kaydirigubbakcemile3
Yada bana öyle geliyo artık..
Bide ben çok sabırsız olduğum için hemen herşey belli ve kesin olsun istiyorum..
Aman o ozaman olur bu buzaman olur die bekliyebilen biri değilim malsf akannehir
Herşey erken ve tam olsunda eksik ve sonradan olcana diorum..
Bide yumurta tavun g.. dayandımı bi dünya şeyi unutum gbi gelio..
Ya bitek benmi böleym acba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?