- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.661
Merhaba ndrcn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
b3bish hayırlı olsun canım.
Kızlarrr nasılsınız bakalım?Nasıl geçti bayramınız?El öpmeye gidildi mi?Hediyeler harçlıklar geldi mi?Anlatın bakalım kaydirigubbakcemile2
Dün nişanlım ve ailesi bizi ziyarete geldiler, çikolata ve bayram hediyesi getirdiler, çikolataları yemeye kıyamıyorum kaydirigubbakcemile3
Biz bayramda kimseye el öpmeye gitmedik, nişanlıyken değilde evliyken gidilirmiş.Ben zaten rahatsızdım ya biraz,bu tatilde bol bol dinlendim kendimi topladım..
Önümüzdeki ay düğün tarihi ve mobilyaları almaya karar verdik.Ayy çok heyecanlıyım şimdiden :sm_cool:
son bayramımı bende evde geçirdim. sadece annemle beraber dün kayınvalideme gittik ziyarete.hastanede yatıyordu 2 günlük hastane eve göndermiş.onları ziyaret ettim mükemmel geçti:)
sonunda benimde dügün tarihim beLLi oLdu sositososito
2010 yaz geLini oLarak nasip ederse Rabbim bende aranızdayım zemuszemus
Olsun canım yaa geç olsunda güç olmasın, para olduktan sonra herşey 1-2 günde halledilir :)
İnternette beğendiğim bir iki şey var ama hep açık gelinlere göre, ben tesettürlüyüm. Beğendiğim moodeli tesettüre uygun tasarlayamazlarsa diye çok korkuyorum.Bide birazcık zayıflamadan gelinlikçiye gidip model denemeyi düşünmüyorum ama şimdiden model biriktirmeye belirlemeye başlayayım diyorum..
Yaa evettt bende kaç günden beri giremiyorum bu siteye uzak kaldım konulardanmafoldumbenbi var bi yok site. ama ama ama niye böLe :sinifsinif:
cidden çok zor oluyor canım. hele ilk zamanlar acayip kötü oluyorsun sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor zaman. 158 gün var diyorum şimdi ise sadece 50 gün kaldı. tek güzel yanı birbirinize olan bağlılığınız artıyor. nişanlını hiç sıkma askerdeyken, aklı sende kalmasın hep rahat olsun. Yapma dediği şeylere dikkat et çünkü bu güvenle alakalı bir durum değil, senin başına bişey gelirse uzakta olduğu için yanında olamayacak ve bundan dolayı büyük bir sıkıntı yaşayacak.ay cnm nişanlısı askerde yazmşsın okuyunca içim bi acaip oldu benm nişanlımda gtcek nasıl bişi cok zor oluo dimi kısa dönemmi uzun mu benimki kısa gtcek ama nasıl gecıcekk hiçç bılmıorummmm zatenn normalde cokk özluorummm o zaman nyaparım yaaa(( bıras anlatrmısın nasıl oluo .....
![]()
Bende 2010 geliniyim......opuyorumnanaktan