- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.701
ömrümünsahibi nasılsın cnm nerelerdesin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ömrümünsahibi nasılsın cnm nerelerdesin ?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın sitede sorun vardı deniyodum giremiyince uğraşmadım açıkcası bide hastalanmam geçikti sıkıntı yapıyo bende zaten düzensiz mafoldumben
emmacım 1.gelinlik güzel onu beğendim ben bende kapalı değilim ama türbanlı gelinlerde sıradan olanları sevmiyorum değişik taş işli inci işli vs. onlar güzel oluyor.
begenmene sevindim cnm bende onu çok begendim zaten bencede eger kapalı bi gelinlikse gösterişli ve taşlı olmalı..
hmm anldım cnm bende iyiyim şükür evet bende giremdim uzun zamndır.. geçikince sıkıntı oluo evt ama sıkıntı yapma cnm stres olunca hep gecikio rahat ol üzülme opuyorumnanaktan
Evet cnm benimki strese bağlı o ay üzüldümmü geçikiyo evlenince inş. düzelir yoksa her ay stres olurum acaba bebekmi diye :ecrin_bebek:
güldürdün beni cnm ya bebk falan cidden evlenince insanlar telşlanıo bu durumdan :roflol:
düzelir cnm sen yeter ki kafana takıp stres yapma bu ay geçikti die yerimseniben
Benim her ay böyle kaç kere gittim doktora bişey yok stresten diyo d.kontol hapı veriyo oda yan etki yapıyo bırakıyım dedim düzensizlik başladı yine bende bu ay başladım yine
cnm ya ne dicem hem senin evliliğne çok az zaman kaldı Allahın izniyle hiçbir sorun yaşamadn kavuşacksın aşkına kendini sıkma bu dönemde yaşdığın zamnların kıymetini bil hihoyyyt
anliorum cnm hem zaten düğünden 3 ay önce kullnmaya başlamk gerekiomş bu doğum kontrol hapını tam zamnı yani :asigim:
Evet buraya girince takvimimi görüyorumya içim huzur kaplıyo opuyorumnanaktan
Bilmiyodum onu iyi oldu öğrendiğim gidiyim doktora bir dahaki ay kontrol olayım hemde konuşalım nişanlımıda götürsemmi kaydirigubbakcemile3
bnde yeni duydum cnm hani hemen halime kalmak istemiosan 2-3 ay önce başlamn gerkiomuş sositososito
olur cnm neden olmasın zaten aynı yerlerdeyseniz oda seni yalnız bırakmaz giderken hihoyyyt
yok en az 3 sene düşünmüyoruz şimdilik :ecrin_bebek: aynı yerde sayılırız aramızda bi boğaz var kaydirigubbakcemile3 Canım benim çıkmam lazım görüşürüz kendine iyi bak a.s.
selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
memlekete gittik,defin işlemleri falan derken daha dün işe başladım,,
başınız sağolsun, allah sabır versin size :sinifsinif:selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
memlekete gittik,defin işlemleri falan derken daha dün işe başladım,,
Merhaba Arkadaşlar..
Sitedeki problem yüzünden gelemedim bir süre.
Son 65 gün :kedi:
Bu ayın sonunda ev tutulacak ve eşyalar alınacak,yılbaşına kadar herşeyi halletmeyi düşünüyoruz.
Aralık 15 gibi gelinliği teslim alacağım,ayakkabı,gelinlik için çamaşır,kına malzemeleri falan aldım dünde.
Ivır zıvır şeyler gibi duruyor ama çok vakit alıyor.
Smokini de geçen ay aldık..
Balayı hala belirsiz,kar sezonu hala açılmadı havalardan galiba,çok canımı sıkıyor bu durum.
Nikah işleri tamamen bitti çok şükür..
Öyle gergin,mutlu,mutsuz,heyecanlı geçiyor günler..![]()
ayy canım benim. Allah mutluluklar versin. darısı bizlerin başına. herşey gönlünce olsun. a.s.