2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Olsun canım yaa geç olsunda güç olmasın, para olduktan sonra herşey 1-2 günde halledilir :)
İnternette beğendiğim bir iki şey var ama hep açık gelinlere göre, ben tesettürlüyüm. Beğendiğim moodeli tesettüre uygun tasarlayamazlarsa diye çok korkuyorum.Bide birazcık zayıflamadan gelinlikçiye gidip model denemeyi düşünmüyorum ama şimdiden model biriktirmeye belirlemeye başlayayım diyorum..

Tatlım gerçeken işinin ehli olan bi gelinlikçiye gidersen beğendklerini her şekilde tessttrlüye göre ayarlar..
Şimdi bide çok güzel çok sık dantelden bolrolar yapıolar testtrlüler için..

Tabi cnm para oldukdan snra herşey 2-3 gnde hallolur zemuszemus
Beyaz eşyaları arçelik aldık cnm biz..
Siz aldınızmı?

Benim bayram sönük geçti canımya gerç kurban bayramları bizde genelde öyle geçer 1.gün babamlar kurban kesmeye giderer akşam doğru anca gelirler ben babaanneme bakıyorum tabi böylece geçti 2. gün nişanlım geldi ailesi istanbulda yaşamadığı için kimseye gitmedik dünde tekrar geldi tv bakmaya gitti bide ikeayı gezdik bir sürü şey beğendik opuyorumnanaktan Hayırlı olsun canımcım sanada bir dahaki ay salon ayarlanacak seninde ne güzel opuyorumnanaktan

son bayramımı bende evde geçirdim. sadece annemle beraber dün kayınvalideme gittik ziyarete.hastanede yatıyordu 2 günlük hastane eve göndermiş.onları ziyaret ettim mükemmel geçti:)

Geçmiş olsun canım kayınvalidene

sonunda benimde dügün tarihim beLLi oLdu sositososito
2010 yaz geLini oLarak nasip ederse Rabbim bende aranızdayım zemuszemus

Hoşgeldin aramızaa :içelim:

phenomencim başıyazmalıkızın gelinliğini ve türban şeklini gördünmü ben ona bayılmıştım yani gördüğüm en güzel tesettürlü gelinlikti ama siteye resim koymamıştı yani eşarp bağlama şekilleri topiğine koymuştu bende kapanacağım için oraya bişey yazmadan takip ediyodumda ordan gördüm :kedi: Bu arada bu ay sonu benimde provalarım başlıycak çok heyecanlıyım

teşekkür ederim arkadaşlar...

muhabbet herzamanki gibi akıcı ve güzel yakalayabildiğim yeri söyleyim bikaç model buldum netten fakat gelinlik üzerimdeyken tüm fikrim değişiyor.bikaç gelinlik denedim netten beğendiklerime benzer bikaç model üstümde güzel durmadı..bej tonlarında staplez ve minyon olmama rağmen kadınsı durmayı başarabileceğim bi gelinlik istiyorum.. inş istediğimiz modeli buluruz da burdan paylaşmak nasip olur:)

cidden çok zor oluyor canım. hele ilk zamanlar acayip kötü oluyorsun sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor zaman. 158 gün var diyorum şimdi ise sadece 50 gün kaldı. tek güzel yanı birbirinize olan bağlılığınız artıyor. nişanlını hiç sıkma askerdeyken, aklı sende kalmasın hep rahat olsun. Yapma dediği şeylere dikkat et çünkü bu güvenle alakalı bir durum değil, senin başına bişey gelirse uzakta olduğu için yanında olamayacak ve bundan dolayı büyük bir sıkıntı yaşayacak.
rahat bir yerde yaparsa askerliğini günde 10defa bile arayabilir seni, acemi birliği bittikten sonra çarşı izinleri olur ozaman msnde görüşebilirsiniz,cmt günü çarşıya çıktığında sana mektup gönderebilir. ama unutma zaman çok hızlı geçiyor. oyüzden hiç sıkma kendini. ve birbirinizi üzmemeye dikkat edin, yoksa gidince içine batabilir! Nişanlımın hala içine batan şeyler var mesela. Ben bir altın bilezik beğenmiştim =) Ona pahalı gelince tamam kalsın diğerini alalım demiştin. her mektubunda onu yazıyor şimdi =) Hay akılsız kafam keşke alsaydım sana onu diyor kuyumcu gördükçe aklıma geliyor ve içime batıyor diyor =)))

selam kızlar uzun zamandır aranızda yoktum,
bayramın 3.günü babamı kaybettik,,hastalığı vardı ama bizim için genede ani oldu beklemiyorduk,kaç gündür kendimde değildim,
memlekete gittik,defin işlemleri falan derken daha dün işe başladım,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…