2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar kızlar gelem mi

yanağızdan öpem mi

Size sevgilinizin yanında ben yalnızlıktan ölem mi ( Mahsun Kırmızıgül'den )

Çok iğrenç oldum;ama sanırım esiriklendim

Bazen oluyor bana böyle sırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlarrr nasılsınız bakalım?Nasıl geçti bayramınız?El öpmeye gidildi mi?Hediyeler harçlıklar geldi mi?Anlatın bakalım kaydirigubbakcemile2
Dün nişanlım ve ailesi bizi ziyarete geldiler, çikolata ve bayram hediyesi getirdiler, çikolataları yemeye kıyamıyorum kaydirigubbakcemile3
Biz bayramda kimseye el öpmeye gitmedik, nişanlıyken değilde evliyken gidilirmiş.Ben zaten rahatsızdım ya biraz,bu tatilde bol bol dinlendim kendimi topladım..
Önümüzdeki ay düğün tarihi ve mobilyaları almaya karar verdik.Ayy çok heyecanlıyım şimdiden :sm_cool:

merhabalar 2010 gelinleri opuyorumnanaktan
siz söyleyince farkettim ben de bu son bekar olarak geçirdiğimiz bayram ve ben bu bayramı ailemin yanında geçirmedim =) Ne kadar vefasız bir evlat oldum ben ya kaydirigubbakcemile3
Nişanlım ısrar edince onun yanına gittim =) Çok güzeldi. Uzun uzun evimizden, evlilikten bahsettik :asigim:
phenomen ben kayınvalideme gidemedim. bugün evime geldim yarın da okul var zaten oyüzden bayramlık harçlık falan verilmedi bana :gitme: Ama nişanlım mudodan beğendiğim birkaç şey aldı. indirim vardı çeyizime takviye yaptı yani =)

son bayramımı bende evde geçirdim. sadece annemle beraber dün kayınvalideme gittik ziyarete.hastanede yatıyordu 2 günlük hastane eve göndermiş.onları ziyaret ettim mükemmel geçti:)

karbeyaz.ocean geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kayınvalidene..Yusum sen neler aldın bakiim meslektaşım iyi günlerinizde kullanın inşaallah :)

karbeyaz.ocean geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kayınvalidene..Yusum sen neler aldın bakiim meslektaşım iyi günlerinizde kullanın inşaallah :)

canım indirim vardı mudoda. beyaz bir yağlık sirkelik takımı vardı ondan aldım, çiçekli sürahi ve bardaklar vardı onlardan alıp takım yaptım, banyo için set aldım sabunluk diş fırçalık falan. bir de ahşap bir aksesuar vardı, kadın ve adam figürü birbirine sarılıyorlardı. bunu da alalım dedim tam fiyatını soracaktım ki ben evimde böyle aksesuar olsun istemem dedi nişanlım :mymeka: bozuldum ama yine de tamam almayalım ozaman dedim ama sonra lavaboya gidiyorum deyip onu almış zemuszemus
bir de bir mağazada cem in tavası vardı 3tanesi 20tl idi bana ucuz geldi ben de aldım. çok kaliteli değilmiş gibi geldi ama idare eder işte.

sonunda benimde dügün tarihim beLLi oLdu sositososito
2010 yaz geLini oLarak nasip ederse Rabbim bende aranızdayım zemuszemus

Yusum güle güle kullan canım :) Ben Mudo'nun müdavimlerinden biri olarak aldığın şeyleri gözümde canlandırdım, eğer tahmin ettiklerimse çok cici şeyler almışsın :) Ayy nişanlına bak ne şekerr aferin ona üzmesin kızımızı :)

kaydirigubbakcemile3
yaa evet eve bi alışınca insan hiç çalışası gelmiyor
bende öyle bi alıştımki bazen nekadar cok istesemde çalışmayı yok yaa diyorum
sabah kalk erkenden çık işe git yemeğini bile ayaküstü ye
hadi derseee..

Ayyy aynen öyle Ervacım bir tembellik çöktüki üstüme sorma :)) Hatta formasyon ödevlerim yığıldı bu hafta vizelerim başlıyo ama onlara bile çalışasım yok.Evlenince KPSS ye hazırlancam çalışmıycam 1 yıl, inş tembelliğe hepten alışmam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…