- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.601
Sen neresinde olacaksın cnm anadolu yakasının. Görüşürüz bizi ihmal etme sositososito
Evet cnm bu zamanda geçinmek kolay deil gittkce doğal gaza zam gelio..
Evlenmek eice zorlaşıo walla :sinifsinif:
Kızlar size doyum olmaz şmdilik çıkmam lazm yemek hazrlıcas gelince katılırım aranıza kızlar görüşürss:gitme:
OmrumunSahibi canım ben Beylükdüzünde oturucam evlenince inş ama gelir gideriz birbirimize arada yaa nolcak gezmiş oluruz :) Beni davet ederseniz ben üşenmem gelirim yani :))
Ben seni anadolu yakası diye aklımda kalmış cnm olsun sonuçta istanbul gelir gideriz zemuszemus
Kızlar hakikaten geçinmek zor bu zamanda hele de kirada oturuluyorsa..Allah evleneceklere de yardım etsin,herşey el yakıyo valla..OmrumunSahibi canım gelin saçın ve makyajın konusunda napacaksın?Benim nişanda makyajım çok berbat olmuştu, palyanço gibiydim.O yüzden usta bir makyöz arıyorum şimdi.Bitane buldum suadiye de 300 dedi..Kızlar siz ne düşünüyorsunuz sizce makyaj için 300 çok mu?Tabi pazarlık filan yapılmadı henüz..Bildiğiniz usta makyözler var mı Anadolu Yakasında?
Kirada olucaz bi ikimizde çalışmamız gerekiyor bir kaç yıl içinde ev almamız lazım o yüzden tutumlu olmak zorundayız :gitme: Canımcım bende nişan ve sözümde gittiğim kuaförden memun kalmadım makyajım hiç hoşuma gitmemişti düğün için araştırmadayım canım ama sadece makyaja 300 tl veremem o kadar bütçe ayırmadık elimde olsa gelinliği evde giderdim ama duvağı takmak zor :jeyyar::jeyyar: