• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bs3sh neden1 agustos ne ozellıgı var soyler mısın cok guzel bır tarıhmıs
hsonuna mı gelıyor?

önceLikLe tesekkürLer:)
asLında hic bir özeLLigi yok.biraz mecburi bir tarih.10temmuzda kpss var 11agustosta da ramazan orucLarı var.bu arada en uygun zaman 1agustos diye düsündük. FarkLı sehirLerde yasadıgımız icin 20günde esya ve ev isLemLerini cözebiLiriz tahminimizce. 2saat mesafemiz var gündüz burda nikah aksam nisanLımın memLeketinde baLosunu yapmaya karar verdik. kısacası bu:)
ayrıca pazar gününe denk geLiyor.

günaydııınnn opuyorumnanaktan

bs3sh
yaa nickin yazmak zor hee..kaydirigubbakcemile3
ramazanda evlenmiş oluyosun demek
ramazanda zor olmasmı canım :jeyyar:

günaydııınnn opuyorumnanaktan

bs3sh
yaa nickin yazmak zor hee..kaydirigubbakcemile3
ramazanda evlenmiş oluyosun demek
ramazanda zor olmasmı canım :jeyyar:

b3bish canIm -tatlicadiarzu-
ramazandan sonraya kaLsaydı bu sefer iki bayram arası dügün oLmaz diyecekLerdi. ya da cok fazLa uzayacaktı ve biz artık daha da uzamak bekLemek istemiyoruz :kedi:
zor oLacak biraz katLanıcaz :asigim:

Yusum güle güle kullan canım :) Ben Mudo'nun müdavimlerinden biri olarak aldığın şeyleri gözümde canlandırdım, eğer tahmin ettiklerimse çok cici şeyler almışsın :) Ayy nişanlına bak ne şekerr aferin ona üzmesin kızımızı :)

fotoğraf makinam olmadığı için ekleyemiyorum ama şirin şeylerdi canım. keşke çalıştığım ilçede de böyle yerler olsa da alsam.
Mesela tefalin çaycısı vardı vardı bir mağazada 140tl idi burda 250tlye satılıyor :sinifsinif:
Allahım askerlik hayırlısıyla bitse de gelinlik falan alsak artıık. okadar çok istiyorum ki gelinlikle kendimi görmeyi. nasıl olacak yakışacak mı diye düşünüp duruyorum kaydirigubbakcemile3

Merhaba Kızlar,

Bugün müdür beyle konuşup istifamı sundum gerekçeleriyle birlikte..Bu haftasonu işi bırakıyorum :sm_cool: Yusum canımmm artık bende gelinlik bakmak denemek vs istiyorum amaaaaa önce zayıflamalıyım acayip kilo aldım son bikaç aydır serumların,kan ilaçlarının etkisiyle :kedi:

Kızlar gelinlik modellerinizi belirlediniz mi?Ne tarz bir model düşünüyorsunuz?2010 gelinlik modasını takip edenler bilgilerini bizimle paylaşsın lütfen..Benim kafamda hiçbir model yok hala..

b3bish hayırlı olsun canım.

ay cnm nişanlısı askerde yazmşsın okuyunca içim bi acaip oldu benm nişanlımda gtcek nasıl bişi cok zor oluo dimi kısa dönemmi uzun mu benimki kısa gtcek ama nasıl gecıcekk hiçç bılmıorummmm zatenn normalde cokk özluorummm o zaman nyaparım yaaa :((( bıras anlatrmısın nasıl oluo ..... :(

SeA benim nişanlım (o zaman sevgilimdi) uzun dönem askerlik yaptı hemde Ağrı/Doğubeyazıtta..Çatışmalara filan katıldı.Dolayısıyla çok zor bir askerlikti.Onun askere gittiği gün hayatımın en kötü günüydü, günler geçmez bu askerlik bitmez diyordum, ilk 2-3 ay bunalıma girdim resmen. Ama bitti işte..Sayılı gün gerçekten çabuk geçiyor.Hem sen şanslısın, seninki kısa dönem yapacakmış, onların askerlikleri daha rahat oluyor korkmanı gerektiren bir durum olmuyor, 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar biter.Sen sıkma canını tatlım, gönlünü ferah tut ve hep güzel şeyler düşün yeter..

Kızlar gelinlik modellerinizi belirlediniz mi?Ne tarz bir model düşünüyorsunuz?2010 gelinlik modasını takip edenler bilgilerini bizimle paylaşsın lütfen..Benim kafamda hiçbir model yok hala..

Slm 2010 gelinlerii..

Tatlım bnde bakıorum modellere fakat ne kadar çok bakarsan o kdr çok kafan karışır..
Zaten çokta etkileyici şeyler yok..
İnternetten bi kaçtane model beğenip gelinlkçiye gitmek bence en mantıklısı orda beğendiklerinden dha fazla etkileniceğin bişey çıkmazsa onu diktirirsn..

Ayrıca bende denemek istiorum artkk akannehir
Hiççç bişeym hazır deilki ztn bnm daha bi beyaz eşyaları aldılar sositososito
Ben çok ağır ilerliorum heralde :roflol:

Back