2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Sen neresinde olacaksın cnm anadolu yakasının. Görüşürüz bizi ihmal etme sositososito

OmrumunSahibi canım ben Beylükdüzünde oturucam evlenince inş ama gelir gideriz birbirimize arada yaa nolcak gezmiş oluruz :) Beni davet ederseniz ben üşenmem gelirim yani :))

Ben seni anadolu yakası diye aklımda kalmış cnm olsun sonuçta istanbul gelir gideriz zemuszemus

Kirada olucaz bi ikimizde çalışmamız gerekiyor bir kaç yıl içinde ev almamız lazım o yüzden tutumlu olmak zorundayız :gitme: Canımcım bende nişan ve sözümde gittiğim kuaförden memun kalmadım makyajım hiç hoşuma gitmemişti düğün için araştırmadayım canım ama sadece makyaja 300 tl veremem o kadar bütçe ayırmadık elimde olsa gelinliği evde giderdim ama duvağı takmak zor :jeyyar::jeyyar:

Yaa hadi makyaj için ayırayım o kadar bütçe ama bide türban için 500 istemesinler miii akannehir Makyaj için profesyonel birini bulucam, türbanı da burada bir kuaföre yaptırcam artık.Zaten türbanımın çok sade birşey olmasını istiyorum.Sırf makyajıma,gelinliğime,fotoğrafçıya düğünden daha çok para harcıycaz yoksa bu gidişle :kedi:

Oyy canım benim ya Allah yardım eder o kadar sıkma sen canını :teselli: Sakın sakın kuaföre gitmiyim kendim halledeyim deme heyecandan elin ayağına dolaşır bide,son anda çözüm de bulamazsınız tatlım Allah korusun

Ayy insan herşeyi düşünmek zorunda kalıyor yaaa evlilik hakikaten zor işmiş arkadaşlar..Hem her ayrıntıyı düşünmek zorundasın hemde en ince hesabını yapmak zorundasın oyy oyy..

500mü akannehir ne yapmışlar öyle

Yok canım kuaföre gidicem gitmeden olmaz topuz yine aynı topuz makyajda aynı ama gelin başı diye 4-5 para alıyolar bi çakallık yapiyim dedim duvağı evde takarım normal topuz parası veririm :jeyyar: ama olmaz sonrasında fotocu var yerimseniben makyajı düşmüyo değilim kendim yapmayı ama titrerir o yüzden ondanda vazgeçtim

HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN KIZLAR..opuyorumnanaktan
Bir çoğumuzun ailemizle aynı evde yaşadığımız son bayramımız bir dahaki bayram eşimizle beraber olacağız Allah nasip kısmet ederse.Ailelerinizle unutulmaz bi bayram geçirmeniz dileğiyle a.s. a.s.

Şeydacım çok geçmiş olsun ama köşe takımları neden oturma konusunda rahat olmuyo,yani rahatlık süngerinin kalitesiyle filan alakalı değil mi?:uhm:

Tatlım ben baya yayıla yayıla oturuorum normaldede kolumu we sırtımı illa bi yere dayamam lazm..
Bide ne zmn otursam hiç rahat edememişimdr o köşe takmlarndan..
Tabi zewkler tartışılmaz sen raht edebiliosundr ttlm bnm prblemim bşka yaa yerimseniben

2010 Gelin adayları Hepinizin Bayramı Mübarek oLsunn..
Sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol kazançlı nice bayramlar yaşarsınız inşallhhh :Saruboceq:
a.s.

Bekar olarak geçireceğiniz son bayramınızı kutlarım

Üzülsem mi sevinsem mi karar veremedim o yüzdenn hem hihoyyyt hem mafoldumben

Hepinize deeee kocaman öpücükler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

amin cnm yaa isteklerini çok içten dile getirmişsin bende sonsuz katılıorum :1hug:
herkesin kurban bayramı müberek olsun bereketli olsun inşallah :Saruboceq:

Bekar olarak geçireceğiniz son bayramınızı kutlarım

Üzülsem mi sevinsem mi karar veremedim o yüzdenn hem hihoyyyt hem mafoldumben

Hepinize deeee kocaman öpücükler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
benden de sna koskocaman öpücükler cnm opuyorumnanaktan anı yaşa cnm yani şuanın tadını çıkar iyi bayramlar snada :1hug:

Haklısın canım..Benim de bekar olarak geçirdiğim son bayram..
Garip şeyler hissediyorum bu yüzden. :kedi:
Bayramınız kutlu olsun,umarım sevdiklerinizle güzel günler geçirirsiniz..

Ama ama hakikatten benimde bekar olarak geçirdiğim son bayramım evimde bak şimdi bi tuhaf oldum:çok üzgünüm:

Güzel gelinlerim,

Hepinizin son bekar bayramı mübarek olsun :) Gerçekten anı yaşamak lazım, her güzel anın tadını çıkarın canlarım,hepinizi kocaman öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…