- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.541
cnm çok sevindm begenmene daha güzelleri senin olsun inşallah opuyorumnanaktanemma ne güzel nevresim takımları onlar güle güle kullan canım ne zamn senin düğün :) yaa benm su gün itibariyle 5 ay 13 gün opuyorumnanaktan ben henüz bişey almadım ama yakında başlıyorum bende hepsini sizinle bende paylaşırım . biz kaba inşaat halinde ev aldık şimdşi banyo tasları ıvır zıvıor onlarla ilgilendik ....evin içini zevkime göre yaptırıorum cok ayrıntıcıyım allhtan nişanlım da öle ama bi kere olcak demi sonucta ömür boyu kullancan yerimseniben.... ya böle kızlar kına gecesinde düğünde yada öncesinde yapmak istediginiz farklı fikirler varsa yazalım hep beraber ....Şeniz öptüm hepinizi ben spordan geldim malum kilo vermeye calışıorum bide bayram temizliği cıktı baslım barii aney cağırıooo :bbo: gelirim ben geneeee=)
Güzelmiş canım güle güle kullan beyaz beyaz gelinlik gibim zemuszemus benimki somon rengi fırfırsız güpürlü
Carmeni bende nişanlımda çok beğeniyoruz o renkler istiyorum evimi ferah ferah kaydirigubbakcemile2
Canımcım ben onların değişik modellerini koçtaşta görmüştüm çok bişeyde değil fiyatı
Koçtaş mı tamam bakayım canımm çok sağolllopuyorumnanaktanGüzelmiş canım güle güle kullan beyaz beyaz gelinlik gibim zemuszemus benimki somon rengi fırfırsız güpürlü
Carmeni bende nişanlımda çok beğeniyoruz o renkler istiyorum evimi ferah ferah kaydirigubbakcemile2
Canımcım ben onların değişik modellerini koçtaşta görmüştüm çok bişeyde değil fiyatı
Amin canım tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:çok teşkkr edrim cnm daha güzelleri senin olsun inşallah opuyorumnanaktan
cnm onlar duvar kağıdı ve şuanda büyük alışveriş merkezlerinin dekorasyon kısımlarında bazı perdecilerde ve koçtaş gibi yerlerde mevcut bende çok begeniorum kaydirigubbakcemile2
Amin canım tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:
Duvar kağıdı mı onlarfisfisfis aaa ben kalın bişey zannediyodumçok şık duruyor dimiii özellikle şu plazmaların arkasında bakayım hemenkaydirigubbakcemile
Geçmiş olsun canımm,ya bende kemik rengi koltuk takımı istiyorum ama şimdi leke tutmayan kumaşlar varmış:sm_confused:Günaydın Güzel Gelinlerim,
2 gündür uyuyorum hastalıktan, bu sabah erkenden uyandım, bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.. kaydirigubbakcemile2
Kızlar bende krem rengi deri almak istiyordum koltuklarımı ama...ama..ama.. Kullanaların hepsinden olumsuz tavsiyeler aldım.mafoldumben Hepsi diyoki bir kere üstüne oturulsun hemen kirleniyor,her misafirden sonra koltuk siliyorum, yoksa kötü görünüyor akannehir Bide deri gırç gırç ediyo otururken..Kayınvalidemlerin koltukları krem deri..Ayy muhabbet edemiyoruz koltuk gıcırtısından.Özellikle hakiki deriler daha çok gıcırdıyomuş benneyaptımki Bir mobilyacıya da gitmiştim, titizseniz siyah ve beyaz koltuk takımı almayı unutun demişti.O yüzden bende vazgeçtim açık renk koltuk almaktan. Benden naçizane tavsiyeler canım arkadaşlarım,tabiki de karar sizlerin kaydirigubbakcemile5
Evet deri çok şık duruyor ama yazın yapışıyor sıcaktan diyolar kışında buz gibi tutuyormuşfisfisfisEvet canım bende duydum onu hatta yakın bi arkadaşım ıkea dan aldı öyle leke tutmayan kumaştan bir koltuk,hemde beyaz ve kılıfları tamamen çıkarılıp makinada yıkanabiliyor.Ama ben ya deri ya da kadife filan istiyorum salonuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?