Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa dönem bizim canım. ocak 24te burda olacak inş turkbayragi yakın zamanlarda geliyorlar anlaşılan. Allahım sağ salim gelselerde başlasak tam anlamıyla düğün hazırlığına zemuszemusyok canım ya nerdeee kısa dönem, uzun dönem ama şubatta geliyor artık bişey kalmadı 15 ayı düşününce. sizin kısa dönem sanırım şafak kaç :hulya:
ben yanına hangi seçeneği koyarsan koy doğtaş derim canım onun modelleri kullanacağın aksesuarlarla hem klasiğe hem moderne çok uygun oluyor, çok beğeniyorum :lepi:
ben beğendim canım. çok abartılı bir takım değil. ama o üzerine serdiğin yatağa göre küçük olmuş takım. alacağın yatak da bu boyutta olursa yatak örtün hoş durmaz canım.oh yaa başardım valla ne zor işmişkızlar bu yandan görünüşü
cnm altaki yatagın içinde 1 yorgan ve 1 yatak örtüsü daha var ondan öle duruo yani küçük deil aslında altakiler çok oldgu için CADIARZU teşkkr edrim cnm daha iyileri senin olsun kaydirigubbakcemile5kısa dönem bizim canım. ocak 24te burda olacak inş turkbayragi yakın zamanlarda geliyorlar anlaşılan. Allahım sağ salim gelselerde başlasak tam anlamıyla düğün hazırlığına zemuszemus
evet ya doğtaşı ben de çok beğeniyorum :lepi: nişanlım da ok derse doğtaştan alırız büyük ihtimal.
ben beğendim canım. çok abartılı bir takım değil. ama o üzerine serdiğin yatağa göre küçük olmuş takım. alacağın yatak da bu boyutta olursa yatak örtün hoş durmaz canım.
ii günlerde kullanırsın inş =)
cnm altaki yatagın içinde 1 yorgan ve 1 yatak örtüsü daha var ondan öle duruo yani küçük deil aslında altakiler çok oldgu için CADIARZU teşkkr edrim cnm daha iyileri senin olsun kaydirigubbakcemile5
benim de teyzemin eşi yağmur mobilyada çalışıyor. eğer ki beğendiğim bir takım olursa bana fabrika çıkış fiyatına verecekler. ama güzel yoksa da doğtaştan alırım.yusum bende doğtaşı çok begeniorum ama bellonada aşkımın tanıdıkları varmş mecburen orası oldu ama yatak odam kesinlikle doğtaş olck annemler alacağı için carmen modeli opuyorumnanaktan
hmm anladım. ben de küçük duruyor diye düşünmüştüm.
salon ve yemek odası takımını da beğendim canım. ama deri olanlar beni korkutuyor açıkçası. taşınmak şimdiden kabusum olduğu için =) onlar çabuk yırtılır gibi geliyor.
saol cnm bende sadelikten yanayım ve inan en sadesi buydu ama zaten bitek o gün kullanıcm oyüzden biraz şık olsun istemştm.. daha güzelleri senin olsun cnm..güle güle kullan cnm ..
ama ben kendi zevkimi söliyim fırfırlı kabarıl sevmiyorum daha sade şeyleri seviyorum
ama şu son zamanlar çok düğün oldu gelinevi gördüm herkesin zevki senin gibi bu örtüler çok moda
yusum bende doğtaşı çok begeniorum ama bellonada aşkımın tanıdıkları varmş mecburen orası oldu ama yatak odam kesinlikle doğtaş olck annemler alacağı için carmen modeli opuyorumnanaktan
Çok beğendim canım çok şık ve sadeopuyorumnanaktan
Bu arada şu duvardaki siyah beyaz fonu nereden alıyorlar ya bende tv nin arkasına düşünüyorum bu fondan...
çok teşkkr edrim cnm daha güzelleri senin olsun inşallah opuyorumnanaktanÇok beğendim canım çok şık ve sadeopuyorumnanaktan
Bu arada şu duvardaki siyah beyaz fonu nereden alıyorlar ya bende tv nin arkasına düşünüyorum bu fondan...