• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

laydy haklısın canım..İşte bu yüzden bende deri hayalimden vazgeçtim galiba, kayınvalidemin var hiç kullanışlı değil alma diyo..Kadife alacağım sanırım..Dur bakiim resimlerini bulabilirsem buraya ekliyeyim de fikir verin bana..opuyorumnanaktan

Hb.. Teşekkür ederm..
Deri koltuk hakkında bende bişe sölim bizde kemik rengi deri koltuk kullanıyorus annem onlara kılıf diktirdi öle kullanıorus bis.
Evet normal kullanmak zor oluo yazın yapış yapış oluo kışın donuosun gacur gucur sesler çıkıo görünüş olarak çok şık fakat kullanılırlığı tartışılır.
Temizlik konusuna gelincede hiç öle biri oturp kalktğnda lekeler fln olmuo temizlenmesi gerkmio ztn en kolay temizlenen koltuk şeklidir deri koltuk normallerini silmek kadar yormaz insanı..

3579.jpg
[/url][/IMG]
3584.jpg
[/url][/IMG]

Kızlar üstteki koltuk takımının 3D çizimi, alttaki de katalogdan çekilmiş kötü bir fotoğrafı..
Normalde rengi katalogta çok hoş görünüyor,ben minik bir görüntüyü telefonumla çekmek istediğim için bu hale geldi, idare edin :kedi: Bu kadar koyu renk istemiyorum tabi,sütlü kahve ya da vizon rengi istiyorum ve büyük ihtimalle bu takımı alacağız :Saruboceq: Bu takımın yemek odası da var ama çok pahalı, onu alamayacağız sanırım :gitme:

Ne biliim şeydacım kimle konuşsam ayy açık renk çok kirleniyo hep elinde bez olması lazım dediler,bide deri koltuk dura dura sararıyo dediler bende korktum açıkçası..Yoksa krem rengi kumaş mı tercih etsem :uhm:

Üstteki resime bayıldım yaa koltuk takımı çookkk güselmiş ki ben köşe tkmı beğenmem ama buna
bayıldımmm

İnşallah içine siner aldığın şey cnm güle güle kullanırsın ve bi prblem yaşamazsın..

Ne biliim şeydacım kimle konuşsam ayy açık renk çok kirleniyo hep elinde bez olması lazım dediler,bide deri koltuk dura dura sararıyo dediler bende korktum açıkçası..Yoksa krem rengi kumaş mı tercih etsem :uhm:

Valla canım biz alalı kaç sene oldu hatrlamıorum bile ama hç öle elinde hbre bez olması fln gerekmio özel deriye zarar wermiyen detrjanlar war onlardan alıp hemen ufack lekeleri çıkarabilrsn.
En önem wermen gereken tüknmez kalem lekesi bitek o çıkmıo deri koltukta ama en son duyduğm onunda çaresni bulup dtrjanını çıkartmşlar..
Zaten bunu salona koyarsn her zaman kullanmıcan bişe olursa sende kılıf diktrebilrsn weya örtü koyarsın üstüne misafrlerin gelmeden kaldırrsn böle dha az sıkıntı olur sna.
Bu arada 1 kere ewlenices herşeyn istemz gbi olması lazm ya bırakn lekeyi fln ewimizi nası görmek istiosak öle yapmalıyz bncee..

Ayyy Şeydaaaa beni baştan çıkarıyorsun kızzz Allah iyiliğin versin e mi nişanlım vurcak seni,daha yeni vazgeçirmişti beni açık renk koltuk sevdasından kaydirigubbakcemile3

Ayyy Şeydaaaa beni baştan çıkarıyorsun kızzz Allah iyiliğin versin e mi nişanlım vurcak seni,daha yeni vazgeçirmişti beni açık renk koltuk sevdasından kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Canım yaa nişanlınmı temizlicekmiş kirlendiğinde..
Tabii snra onun başnda konuşp başka koltuk aldırcan die korkuo dmeii..
Bu erkekler çok çakal yaw..
Canım walla bizim ewde war die fikir werim ddm ben sna salonda kullancam diosn
O zaman üzerine bişe örtersn sende..
Hem böle köşe takımı isitosan dha kolay olur snn için örtmesi..
İçinden nası geliosa öle yapmalısın bence..
Nişanlın modelimi beğenmedi yoksa sdce açık renk diemi istemio..

Bak cnm şimdi annemede sordum bizimki 10 yıl olmş..
Eğer açık renk kumaş istiosa almasın onlar sorun olur ddi..
Deri alabilrsn yani..
Bide mürekkep dökmemen kalemle çocukların o odaya girmemesini sağlaman lazm bitek..
Yoksa diğer koltuklardan temizlemesi dha kolay..
Nişanlına böle anlat bnm için temizlemesi dha kolay olur askm de kaydirigubbakcemile3

Üstteki resime bayıldım yaa koltuk takımı çookkk güselmiş ki ben köşe tkmı beğenmem ama buna
bayıldımmm

İnşallah içine siner aldığın şey cnm güle güle kullanırsın ve bi prblem yaşamazsın..

Canım benim çok teşekkür ederim bende bu koltuğa görür görmez vuruldum sadece kumaşın rengini değiştirmek istiyorum,daha açık bir renk tercih edicem kaydirigubbakcemile5 Umarım hepimiz gönlümüzce bir ev döşer ve içinde çok mutlu oluruz opuyorumnanaktan

Nişanlım açık renk ve deri istemiyor, kendi annesi çok şikayetçi die..Bende deriden vazgeçtim zaten gacur gucur sesler çıkarıyo, insana muhabbeti zehir ediyo..Ama açık renk kumaş sorun oluyor diyosa annen onun da bir bildiği vardır. Bende sütlü kahve ya da vizon düşünüyodum??

Canım benim çok teşekkür ederim bende bu koltuğa görür görmez vuruldum sadece kumaşın rengini değiştirmek istiyorum,daha açık bir renk tercih edicem kaydirigubbakcemile5 Umarım hepimiz gönlümüzce bir ev döşer ve içinde çok mutlu oluruz opuyorumnanaktan

Aminn canım Amiiinnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nişanlım açık renk ve deri istemiyor, kendi annesi çok şikayetçi die..Bende deriden vazgeçtim zaten gacur gucur sesler çıkarıyo, insana muhabbeti zehir ediyo..Ama açık renk kumaş sorun oluyor diyosa annen onun da bir bildiği vardır. Bende sütlü kahve ya da vizon düşünüyodum??

Evet canım ses çıkıo ama öle muhbbti zehir edicek derecede değil.
Oturup kalktğnda ses çıkıo.
Tabi koltuktan koltuğada değişir..
Nasılsa almaya gittiğinzde mağzada bakcaksınız oturup deniceksnz içinize sinrse alırsınız cnm..
Bu arada bnm kuzenimnde koltuğu kumaş ve açık renkti hatırladığm kadarıyla oda memnun deildi öle krem rengi fln almam bi dha dedi çnkü kiri çok belli edio derilerde öle bi sorun yok işte çok kolay silinio kumaşlardaki gbi büyük bi efor sarfetmene gerek kalmıo..

Kafanızda bir tarih var mı peki düğün için şeydacım?

Valla canım dha yeni sözlendik biz şubat sonu mart başı gbi Allah nasp kısmt ederse nişan düşünüorus yazada düğün inşllh..
Ben yaz düğünü istiorum ya okullar kapandıkdan hemen snra yada okulların açılmasına yakın..
Gelicek misafrleride düşünmek lazım insanların tatillerini zehir etmek istemiorum..
Sizin ne zaman Allah nasp kısmet ederse cnm..
Bu arada birasckta olsa fikir werebildysem ne mutlu opuyorumnanaktan

Çok saol canım verdin tabi :1hug: Bizimki 5 Haziranda inşaallah opuyorumnanaktan Gerçi ailelerle kararlaştırdık ama daha gün almadık.. Okullar kapanınca yapın bence çünkü açılacağı zaman Ramazan ayına denk geliyor sanırım yine..

Çok saol canım verdin tabi :1hug: Bizimki 5 Haziranda inşaallah opuyorumnanaktan Gerçi ailelerle kararlaştırdık ama daha gün almadık.. Okullar kapanınca yapın bence çünkü açılacağı zaman Ramazan ayına denk geliyor sanırım yine..

Hayırlı olsun cnm..
Bende onu düşünüodum zaten hem ramazan ayına denk gelck fln.
İnşallah okullar kapandıkdan snra yapabilrs..
Kendimizi ayarlayabilrsek hemen evlencsdeeee.. kaydirigubbakcemile3
Bakalım kısmet hakkmzda hayrlısı olsun walla..

Ben geldim kızlar açılın kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

2010 yazı gelin adayları....selamlarrrr...
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn.....

Sağol seninde bayramın mübarek olsun canım

Günaydın Güzel Gelinlerim,

2 gündür uyuyorum hastalıktan, bu sabah erkenden uyandım, bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.. kaydirigubbakcemile2

Kızlar bende krem rengi deri almak istiyordum koltuklarımı ama...ama..ama.. Kullanaların hepsinden olumsuz tavsiyeler aldım.mafoldumben Hepsi diyoki bir kere üstüne oturulsun hemen kirleniyor,her misafirden sonra koltuk siliyorum, yoksa kötü görünüyor akannehir Bide deri gırç gırç ediyo otururken..Kayınvalidemlerin koltukları krem deri..Ayy muhabbet edemiyoruz koltuk gıcırtısından.Özellikle hakiki deriler daha çok gıcırdıyomuş benneyaptımki Bir mobilyacıya da gitmiştim, titizseniz siyah ve beyaz koltuk takımı almayı unutun demişti.O yüzden bende vazgeçtim açık renk koltuk almaktan. Benden naçizane tavsiyeler canım arkadaşlarım,tabiki de karar sizlerin kaydirigubbakcemile5

Canımcım iyi olmana sevindim bayram geldi kaydirigubbakcemile3
Ben deri değilde salon takımımı açık renk düşünüyorum ya krem yada kahve köpüğü krem alırsam kılıf gibi yıkananlardan düşünüyorum ama bellide olmaz mağazaya gidince gözüme hangi model ve renk hoş gelirse onu alırım kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar bn dha yeni üye sayılırım we buraya ilk kez yazıorumm..
Bizde sözlümle 2010 da ewlenmeyi istiorus bi aksilik çıkmazsa tebii zemuszemus
Bu arada ben şeyda herkese mrb..

Hoşgeldin aramıza canım Allah tamamına erdirsin ,inş. Hayırlı olsun a.s.

Back