2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hizliresim.com a gir , resmini yükle , çıkan linkide normal mesaj yazarmış gibi pencereye gel yukarıdaki sarı grafik ekle butonunu tıklayıp oraya yapıştır. bu kadar

ablam da geçen ay doğtaştan aldı hem çok güzel,hem de fiyatı çok iidi. 2000tlye aldılar.

tv üniteleri falan da çok güzelmiş fiyatları da peşin alınınca daha hesaplı oluyormuş. biz de peşin alacağız. galiba ben de doğtaştan alacağım ama dediğin gibi iice gezmek gerek

çok güzell, bunun çokk çok benzerini bellonada görüp çok beğenmiştim, 3000 dedi..

çok tarz duruo gerçekten a.s

yağmurseli çoook güzel. ben de böyle bir takım istiyorum. salon için ayrı bir takım almayacağımdan oturma odası hem şık hem de spor görünsün diyorum. bunun markası ne peki?

Söyleyecem ama korkmayın kızlar baştan anlatayım da önyargılı olmayın

Ben bu modeli burada mobilyacılar sitesinde bir mağazada görmüştüm

aylar sonra pierre cardin mobilya sitesinde gördüm.Yani orda satıldığında belki

fiyatı yüksektir;ama ben bunu sorduğumda mağazanın adını bilmiyorum 3000 dediler.

Bu işte hem spor hem de perdelerle ve aksesuarla klasik bir takım olabilir
ankarada fiyatlar gayet uygun ama uzak işte bize. gerçi biz allahtan bişey çıkmazsa peşin alacağız o yüzden indirim falan da olur.
bulunabilir aslında bu modelde koltuk takımı. iyice araştırmak lazım işte. ben zaten renk ve modeli kafamda belirledim. geriye sadece onları bulması kaldı kaydirigubbakcemile3

Valla ben bu modeli beğeniyorum;ama belki o an başka bir şey beğenirim

diye de açık kapı bırakıyorum kendime sositososito

Gel bebeeemm bu aklı sizler için kavanozda suya koyuyorum geceleri

Daha iyi çözümler üretmemi sağlıyor bu yöntem delikafadulden

:roflol::roflol: deli hatun seviyorum seni yahu :lepi:

yok canım ya nerdeee kısa dönem, uzun dönem ama şubatta geliyor artık bişey kalmadı 15 ayı düşününce. sizin kısa dönem sanırım şafak kaç :hulya:
ben yanına hangi seçeneği koyarsan koy doğtaş derim canım onun modelleri kullanacağın aksesuarlarla hem klasiğe hem moderne çok uygun oluyor, çok beğeniyorum :lepi:

OLEYYYYYYYY işte benim almak istediğim takım

koltukların arka kısımlarını daha bi beğendim yahu ters çevirsek olmaz mı :tomato:

Hepimizin evi birbirine benzeyecekmiş gibi bir his var içimde kaydirigubbakcemile3

öyle olması muhtemel çok etkileniyoruz burda birbirimizden, hem de zevkliyiz şekerim gerçketen güzel olan herkese güzel gelir :içelim:

Evvet kaydirigubbakcemile3 bu sene krem modaya iyidi oldu valla içim kararıyo koyu renk mobilyalardan hem tozolayıda var sırnaşık şey

Aynen mis gibi beyaz,krem varken ne yapayım diğerlerini

Soğudum koyu renklerden.

banane yaa ben koyu istiyorum alkisalkisalkis koyu mobilya ve koltuklar ama geri kalan tüm aksesuarlar açık renk olmak kaydıyla :1ninca:

merhaba 2010 yazı gelin adayaları kaydirigubbakcemile5 geçen aldığım yatak örtüsünü eklicem umarım başarırım CADIARZU
http://http://img697.imageshack.us/img697/6096/dsc05737.jpg[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…