2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

güle güle kullan cnm ..

ama ben kendi zevkimi söliyim fırfırlı kabarıl sevmiyorum daha sade şeyleri seviyorum

ama şu son zamanlar çok düğün oldu gelinevi gördüm herkesin zevki senin gibi bu örtüler çok moda

kısa dönem bizim canım. ocak 24te burda olacak inş turkbayragi yakın zamanlarda geliyorlar anlaşılan. Allahım sağ salim gelselerde başlasak tam anlamıyla düğün hazırlığına zemuszemus
evet ya doğtaşı ben de çok beğeniyorum :lepi: nişanlım da ok derse doğtaştan alırız büyük ihtimal.
oh yaa başardım valla ne zor işmiş kızlar bu yandan görünüşü
ben beğendim canım. çok abartılı bir takım değil. ama o üzerine serdiğin yatağa göre küçük olmuş takım. alacağın yatak da bu boyutta olursa yatak örtün hoş durmaz canım.
ii günlerde kullanırsın inş =)

cnm altaki yatagın içinde 1 yorgan ve 1 yatak örtüsü daha var ondan öle duruo yani küçük deil aslında altakiler çok oldgu için CADIARZU teşkkr edrim cnm daha iyileri senin olsun kaydirigubbakcemile5

aşkımla netten begendik o istnbulda oldugu için senağlama kdv indiriminden yararlanmak için acele ettk ama şöle bi durum var eger biz evlenene kadr daha iyi bişeyler çıkrsa değiştrbilcez zaten eşyelar aldgmz yerde duruo

yusum bende doğtaşı çok begeniorum ama bellonada aşkımın tanıdıkları varmş mecburen orası oldu ama yatak odam kesinlikle doğtaş olck annemler alacağı için carmen modeli opuyorumnanaktan

cnm altaki yatagın içinde 1 yorgan ve 1 yatak örtüsü daha var ondan öle duruo yani küçük deil aslında altakiler çok oldgu için CADIARZU teşkkr edrim cnm daha iyileri senin olsun kaydirigubbakcemile5

hmm anladım. ben de küçük duruyor diye düşünmüştüm.
salon ve yemek odası takımını da beğendim canım. ama deri olanlar beni korkutuyor açıkçası. taşınmak şimdiden kabusum olduğu için =) onlar çabuk yırtılır gibi geliyor.

yusum bende doğtaşı çok begeniorum ama bellonada aşkımın tanıdıkları varmş mecburen orası oldu ama yatak odam kesinlikle doğtaş olck annemler alacağı için carmen modeli opuyorumnanaktan
benim de teyzemin eşi yağmur mobilyada çalışıyor. eğer ki beğendiğim bir takım olursa bana fabrika çıkış fiyatına verecekler. ama güzel yoksa da doğtaştan alırım.

anlıorum seni bizde babamın mesleğnden dolayı çok yer gezdik taşınmk çok zor malesef.. yani bdoğru sölosun cnm aslında öle ama değiştrme imkanım var ya hani evlenene kadr belki değiştiririm.. çok teşşkr edrim tekrardan.. doğtaştan hangi modelleri düşünüosun?

saol cnm bende sadelikten yanayım ve inan en sadesi buydu ama zaten bitek o gün kullanıcm oyüzden biraz şık olsun istemştm.. daha güzelleri senin olsun cnm..

Çok beğendim canım çok şık ve sadeopuyorumnanaktan

Bu arada şu duvardaki siyah beyaz fonu nereden alıyorlar ya bende tv nin arkasına düşünüyorum bu fondan...

emma ne güzel nevresim takımları onlar güle güle kullan canım ne zamn senin düğün :) yaa benm su gün itibariyle 5 ay 13 gün opuyorumnanaktan ben henüz bişey almadım ama yakında başlıyorum bende hepsini sizinle bende paylaşırım . biz kaba inşaat halinde ev aldık şimdşi banyo tasları ıvır zıvıor onlarla ilgilendik ....evin içini zevkime göre yaptırıorum cok ayrıntıcıyım allhtan nişanlım da öle ama bi kere olcak demi sonucta ömür boyu kullancan yerimseniben.... ya böle kızlar kına gecesinde düğünde yada öncesinde yapmak istediginiz farklı fikirler varsa yazalım hep beraber ....Şeniz öptüm hepinizi ben spordan geldim malum kilo vermeye calışıorum bide bayram temizliği cıktı baslım barii aney cağırıooo :bbo: gelirim ben geneeee=)

Güzelmiş canım güle güle kullan beyaz beyaz gelinlik gibim zemuszemus benimki somon rengi fırfırsız güpürlü

Carmeni bende nişanlımda çok beğeniyoruz o renkler istiyorum evimi ferah ferah kaydirigubbakcemile2

Bu arada şu duvardaki siyah beyaz fonu nereden alıyorlar ya bende tv nin arkasına düşünüyorum bu fondan...

Canımcım ben onların değişik modellerini koçtaşta görmüştüm çok bişeyde değil fiyatı

çok teşkkr edrim cnm daha güzelleri senin olsun inşallah opuyorumnanaktan
cnm onlar duvar kağıdı ve şuanda büyük alışveriş merkezlerinin dekorasyon kısımlarında bazı perdecilerde ve koçtaş gibi yerlerde mevcut bende çok begeniorum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…