• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

emma ne güzel nevresim takımları onlar güle güle kullan canım ne zamn senin düğün :) yaa benm su gün itibariyle 5 ay 13 gün opuyorumnanaktan ben henüz bişey almadım ama yakında başlıyorum bende hepsini sizinle bende paylaşırım . biz kaba inşaat halinde ev aldık şimdşi banyo tasları ıvır zıvıor onlarla ilgilendik ....evin içini zevkime göre yaptırıorum cok ayrıntıcıyım allhtan nişanlım da öle ama bi kere olcak demi sonucta ömür boyu kullancan yerimseniben.... ya böle kızlar kına gecesinde düğünde yada öncesinde yapmak istediginiz farklı fikirler varsa yazalım hep beraber ....Şeniz öptüm hepinizi ben spordan geldim malum kilo vermeye calışıorum bide bayram temizliği cıktı baslım barii aney cağırıooo :bbo: gelirim ben geneeee=)
cnm çok sevindm begenmene daha güzelleri senin olsun inşallah opuyorumnanaktan
oy cnm ya az kalmş çok güzel Allah tamamını erdirsin :Saruboceq: bende martta istenicem temmuz agustos gibi evlenmek istiyoruz aşkımla :Saruboceq: ama eşyalrı yavaş yavaş almaya başladık işte ötv indiriminden faln yararlnmak için :utangac: kolay gelsn cnm hihoyyyt en kısa zamanda kilonuda verirsn cnm inşallah :sm_cool:

Güzelmiş canım güle güle kullan beyaz beyaz gelinlik gibim zemuszemus benimki somon rengi fırfırsız güpürlü

Carmeni bende nişanlımda çok beğeniyoruz o renkler istiyorum evimi ferah ferah kaydirigubbakcemile2

Canımcım ben onların değişik modellerini koçtaşta görmüştüm çok bişeyde değil fiyatı

çok teşkkr edrim cnm dha iyileri senin olsun opuyorumnanaktan kesinlikle carmen cnm ya çok şık ve sade Şeniz

Güzelmiş canım güle güle kullan beyaz beyaz gelinlik gibim zemuszemus benimki somon rengi fırfırsız güpürlü

Carmeni bende nişanlımda çok beğeniyoruz o renkler istiyorum evimi ferah ferah kaydirigubbakcemile2

Canımcım ben onların değişik modellerini koçtaşta görmüştüm çok bişeyde değil fiyatı
Koçtaş mı tamam bakayım canımm çok sağolllopuyorumnanaktan

çok teşkkr edrim cnm daha güzelleri senin olsun inşallah opuyorumnanaktan
cnm onlar duvar kağıdı ve şuanda büyük alışveriş merkezlerinin dekorasyon kısımlarında bazı perdecilerde ve koçtaş gibi yerlerde mevcut bende çok begeniorum kaydirigubbakcemile2
Amin canım tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:
Duvar kağıdı mı onlarfisfisfis aaa ben kalın bişey zannediyodum:utangac: çok şık duruyor dimiii özellikle şu plazmaların arkasında bakayım hemenkaydirigubbakcemile

Yaaa gene uyumuş bu gelinler

Kocanız size kızsın da akıllanın tembel gelinler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bakınnn ben her daim çalışıyorum.:hulya:

2010 yazı gelin adayları....selamlarrrr...
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn.....

Günaydın Güzel Gelinlerim,

2 gündür uyuyorum hastalıktan, bu sabah erkenden uyandım, bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.. kaydirigubbakcemile2

Kızlar bende krem rengi deri almak istiyordum koltuklarımı ama...ama..ama.. Kullanaların hepsinden olumsuz tavsiyeler aldım.mafoldumben Hepsi diyoki bir kere üstüne oturulsun hemen kirleniyor,her misafirden sonra koltuk siliyorum, yoksa kötü görünüyor akannehir Bide deri gırç gırç ediyo otururken..Kayınvalidemlerin koltukları krem deri..Ayy muhabbet edemiyoruz koltuk gıcırtısından.Özellikle hakiki deriler daha çok gıcırdıyomuş benneyaptımki Bir mobilyacıya da gitmiştim, titizseniz siyah ve beyaz koltuk takımı almayı unutun demişti.O yüzden bende vazgeçtim açık renk koltuk almaktan. Benden naçizane tavsiyeler canım arkadaşlarım,tabiki de karar sizlerin kaydirigubbakcemile5

He bide açık renk deri koltuk takımları zamanla üzerine oturulmasalar bile sararıyor, gözlerimle gördüm arkadaşlar..

beyaz ,krem yada deri koltuklar salon için olabilir ..

sadece misafirler geldiğinde kulanacaksanız...

ama oturma grubu olarak oturma odanız için bende tavsiye etmem

Zaten benim tavsiye aldığım insanlar da hep misafir odasında kullanıyorlar koltuklarını..Ona rağmen şikayetçiler canım..Hayallerimi yıktılar :çok üzgünüm:

Sen açık renk koltuk istiyorsun fıstık anlaşıldı, susuyorum kaydirigubbakcemile3 Aaa hatta dur ben böyle bir konu açayım da bize tavsiyelerini söylesin herkes, faydalı olur umarım..Belki benim de fikrim değişir yine yerimseniben

istiyortum ama nişanlım istemiyorr..

kız benimkisi bu aralar çok komik olmaya başladı...

ben ev eşyasından fln anlamam aşkım sne seç beğen bana sorma artık nolur dedi

bende ooo sevindim kendi zevkime göre döşiyim dedimm

ne beğensem bir kup buldu :):):)

kırmızı beğendim ayy sakın kırmızı alcam deme aşkımmm

beyaz beğendimm kirlenir aşkımmmm

deri dedimmm yok deri ofis koltuğu gibi dedi

siyah dedim toz olur dedi ..imdatttttttttttttt diye çığlık atabilirmiyim

Amin canım tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:
Duvar kağıdı mı onlarfisfisfis aaa ben kalın bişey zannediyodum:utangac: çok şık duruyor dimiii özellikle şu plazmaların arkasında bakayım hemenkaydirigubbakcemile

evet cnm aynen çok şık bende oturma odama ve salonumun 1 duvarına yapıcam opuyorumnanaktan

Sılacım benimkide aynı ya çıldırıyorummmm kafamçokkarıştı Ev dekorasyonu bayana aittir,ben anlamam sen nasıl istersen öyle olsun diyo.Sonrada ne beğensem kusur buluyo :olmaz: Taktik bunlarınki şekerim taktik, ipler bizim elimizdeymiş gibi hissedelim istiyolar galiba :kızgın:

Günaydın Güzel Gelinlerim,

2 gündür uyuyorum hastalıktan, bu sabah erkenden uyandım, bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.. kaydirigubbakcemile2

Kızlar bende krem rengi deri almak istiyordum koltuklarımı ama...ama..ama.. Kullanaların hepsinden olumsuz tavsiyeler aldım.mafoldumben Hepsi diyoki bir kere üstüne oturulsun hemen kirleniyor,her misafirden sonra koltuk siliyorum, yoksa kötü görünüyor akannehir Bide deri gırç gırç ediyo otururken..Kayınvalidemlerin koltukları krem deri..Ayy muhabbet edemiyoruz koltuk gıcırtısından.Özellikle hakiki deriler daha çok gıcırdıyomuş benneyaptımki Bir mobilyacıya da gitmiştim, titizseniz siyah ve beyaz koltuk takımı almayı unutun demişti.O yüzden bende vazgeçtim açık renk koltuk almaktan. Benden naçizane tavsiyeler canım arkadaşlarım,tabiki de karar sizlerin kaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun canımm,ya bende kemik rengi koltuk takımı istiyorum ama şimdi leke tutmayan kumaşlar varmış:sm_confused:

Evet canım bende duydum onu hatta yakın bi arkadaşım ıkea dan aldı öyle leke tutmayan kumaştan bir koltuk,hemde beyaz ve kılıfları tamamen çıkarılıp makinada yıkanabiliyor.Ama ben ya deri ya da kadife filan istiyorum salonuma..

Evet canım bende duydum onu hatta yakın bi arkadaşım ıkea dan aldı öyle leke tutmayan kumaştan bir koltuk,hemde beyaz ve kılıfları tamamen çıkarılıp makinada yıkanabiliyor.Ama ben ya deri ya da kadife filan istiyorum salonuma..
Evet deri çok şık duruyor ama yazın yapışıyor sıcaktan diyolar kışında buz gibi tutuyormuşfisfisfis

Slm kızlar bn dha yeni üye sayılırım we buraya ilk kez yazıorumm..
Bizde sözlümle 2010 da ewlenmeyi istiorus bi aksilik çıkmazsa tebii zemuszemus
Bu arada ben şeyda herkese mrb..

Back