2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım dün 10 dan beri uyuyorum yeni uyandım..Formasyon ödevlerim için nette araştırma yapıyorum, evdeyim bari vaktim boşa geçmesin değerlendireyim diyorum..Alerjim var zaten baharda filan alevleniyor..Bende alerjik olduğunu düşünüp gitmiştim doktora..2 etken birbirini tetikleyip duruyor, bol bol dinlenin gribal ortamlardan uzak durun filan demişti ama öğretmenken nasıl uzak durabilirimki..ışten ayrılmak istememin sebebi de bu zaten..

Kızlar sizin fikirlerinizi almak istiyorum bi konuda..Biz darıcada oturuyoruz,nişanlım istanbulda.. Bizim tanıdık eş dost akraba çokk, esnaf olduğumuz için.. 400 davetiye filan lazım..Nişanlımın ailesi ise o kadar kalabalık değil 200 davetiyeyle filan halledecekler..Nikahtan sonra muhakkak yemek verilecek siz ne kadar isterseniz o kadar kişi çağırın diyolar ama onlar 300 kişi çağırırken bizim 600 kişi çağırmamız ayıp olur mu sizce?

Bide herşey istanbulda olacak illaki..Buradan oraya otobüsler kalkacak..Bunca kişi burdan oraya götürmek zor iş, anneme seçelim diyorum ayy ayıp seçememmm bana davetiye verenlere mecbur bende vercem diyo.. O zaman yemeğe seçelim diyorum, bu seferde nikah için götürcez herkesi sonra biz yemeğe gidiyoruz şu kadar kişiyle hadi size güle güle mi diycez diyo.. Tavsiyeniz nedir?

Onlar çağırın dediyse sizde çağırın.Annen haklı bu düğün olayında küsenler darılanlar çok oluyo söyle yapsanız her aileye 1 davetiye yani davetiyelerde 2 kişilik olsa buda bi fikir :smiley-cool:

Ya bizim bi akraba 2 kişilik davetiye vermişti, bizim sülalenin hçbiri gitmedi düğüne kızıpta..Davetiyeye 2 kişilik yazanları protesto ediyolar :))

merhabalar nasılsınız gelin adayları.
kızlar arstil mobilya hakkında bilginiz var mı? Kaliteli oluyor mu ürünleri?

Ya bizim bi akraba 2 kişilik davetiye vermişti, bizim sülalenin hçbiri gitmedi düğüne kızıpta..Davetiyeye 2 kişilik yazanları protesto ediyolar :))

geçmiş olsun phenomen.
İşin zor canım. Herkesi çağırmak durumunda kalırsınız. zaten nişanlının ailesi sorun çıkartmadıkça kalabalık olması bence daha güzel.
Sen düğün yapmayacaksın galiba nikahtan sonra yemekli bir davet mi olacak?

Ama gülüm o zaman bir garip olmuyor mu 200 onlar +600 siz = 800

Nikahtan sonra pata pata koşuşun,bir de 20 kişi fazla gelse ne olacak

2 kişilik vermek de ayıp görülüyorsa.Bu bende gerginlik yapardı :1closedeyes:

Ne bileyim hani akıl vermek gibi olmasın da sanki

böyle yapacağına sanki bir yeri kapatsanız,800 kişiyi çağırsanız nikahı da orda kıydırsanız

Yemek de olsa;ama düğün istemiyorsunuz ya arkada fon olarak piyano,keman çalsa

nasıl olur?

Yemekli düğünün daha hafifletilmişi, anlatmak istediğim

MELTEMRE Ekledim canım senide haklısın Arkadaşlar düşündüğünüz tarihleri söyleyin tarih değişirse düzeltiriz
Bir çok yerde artık projeksiyon cihazı var canım hallolur merak etme zemuszemus

sağol canım, hallolur inşallah ama olmazsa da o kadar önemli değil. düiündüğüm düğün için olmazsa olmazım değil yani yerimseniben

phenomen çok geçmiş olsun canım bence de biran önce bırak işi iyiiice bi dinlen yoksa toparlanacağın yok :teselli:

yağmurseli yavrum senin zekana hayranım yahu çok üretken bi insansın alkisalkisalkis
bi derdim, sorunum, içinden çıkamicağım bişi olsa hemen sana gelcem :lepi:

merhabalar nasılsınız gelin adayları.
kızlar arstil mobilya hakkında bilginiz var mı? Kaliteli oluyor mu ürünleri?

benim hiç bi bilgim yok malesef canım yani etrafımda kullanmış olan yok ama mobilyada önemli olan şey ne malzeme kullandıkları ve kullanım sonrası hizmetleri bana göre fisfisfis

Gel bebeeemm bu aklı sizler için kavanozda suya koyuyorum geceleri

Daha iyi çözümler üretmemi sağlıyor bu yöntem delikafadulden

benim hiç bi bilgim yok malesef canım yani etrafımda kullanmış olan yok ama mobilyada önemli olan şey ne malzeme kullandıkları ve kullanım sonrası hizmetleri bana göre fisfisfis

Nişanlım askerde ve geldikten 1hafta sonra göreve başlayacak. Onun çalışma koşulları o kadar garip ki =(( Haftasonumuz bile yok. Bu yüzden bana mobilya bak şimdiden diyor. Doğtaştan alırım diyordum ama arstil de iyi denilince kafam karıştı :uhm: Tayinci de olacağımız için çok pahalı şeyler almak istemiyorum, sonuçta ne kadar ii olursa olsun eşyalar bir taşınmayla bile yıpranıyor. ama dediğin gibi hizmet de önemli.
BU arada sen de asker yolu gözlüyorsun galiba! KIsa dönem mi sizin?

Canım bizimkiler geçen istikbalden bir takım aldılar.Hem uygun fiyatlı hem kullanışlı

sen de berjerleri olan bir takım alırsan evi şık gösterirsin.Aynı zamanda taşınsan da

hiçbir şey olmaz.

merhabalar arkadaşlar
haftasonu bende doğtaşdaydım harika takımlar var . innoivia diye bir takım var bayıldım oturma grubu ama malesef koltuğu sabitmiş ne yatak nede sandık oluyor
harika bir yatak odası beğendim , peşin 2700 dediler . yemek masa sandalyeleri ve aynalı konsoluda 1500 gibi birşeydi . daha çok araştırıcaz tabi ama doğtaş hoşuma gitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…