- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.481
Bide herşey istanbulda olacak illaki..Buradan oraya otobüsler kalkacak..Bunca kişi burdan oraya götürmek zor iş, anneme seçelim diyorum ayy ayıp seçememmm bana davetiye verenlere mecbur bende vercem diyo.. O zaman yemeğe seçelim diyorum, bu seferde nikah için götürcez herkesi sonra biz yemeğe gidiyoruz şu kadar kişiyle hadi size güle güle mi diycez diyo.. Tavsiyeniz nedir?
Ya bizim bi akraba 2 kişilik davetiye vermişti, bizim sülalenin hçbiri gitmedi düğüne kızıpta..Davetiyeye 2 kişilik yazanları protesto ediyolar :))
MELTEMRE Ekledim canım senide haklısın Arkadaşlar düşündüğünüz tarihleri söyleyin tarih değişirse düzeltiriz
Bir çok yerde artık projeksiyon cihazı var canım hallolur merak etme zemuszemus
merhabalar nasılsınız gelin adayları.
kızlar arstil mobilya hakkında bilginiz var mı? Kaliteli oluyor mu ürünleri?
sağol canım, hallolur inşallah ama olmazsa da o kadar önemli değil. düiündüğüm düğün için olmazsa olmazım değil yani yerimseniben
phenomen çok geçmiş olsun canım bence de biran önce bırak işi iyiiice bi dinlen yoksa toparlanacağın yok :teselli:
yağmurseli yavrum senin zekana hayranım yahu çok üretken bi insansın alkisalkisalkis
bi derdim, sorunum, içinden çıkamicağım bişi olsa hemen sana gelcem :lepi:
benim hiç bi bilgim yok malesef canım yani etrafımda kullanmış olan yok ama mobilyada önemli olan şey ne malzeme kullandıkları ve kullanım sonrası hizmetleri bana göre fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?