- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.081
Ya bakınca aslında öyle aman aman denilecek bir şey de olmuyor.
Tek farkı her saniyeni görüntüleyne birinin olması
Olmazsa arkadaşımdan gene yardım isteyecem
Bu fotoğrafları gösterip bak böyle yapalım diyecem
Çünkü 1000tl azımsanmayacak kadar iyi bir para
Birde kızlar gelin hamamını bende istiyorum, burda bir otel bahsetmişti ondan, yalnız ufak bişi sorcam, arkadaşlarla mı gidiliyo, tek mi? yoksa damatla mı :kedi:? Kızmayın kızlar cahil kaldım 5 yıldızlı oteldede soramadım bu konuyu -tatlicadiarzu-
Bu arada nasılsınız kızlar??:1hug:
kızlar hamam çok zevkli oluo ama sadec kızkızaa. ben arkadaşlarımla gitmeyi planlıom sadece erkek tarafına sölemicem kaydirigubbakcemile3 gençler olucaz çünkü sadece bazıları çalgıcıda çağrıo çok eğlenceli oluo bide dolmalar sarılıo falan aradada bi ziyafet çekilio tam şakrak yanii ::teytey:
İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın?
Ayyyyy utanırım ben satennn :kedi: , görümcem gelsin, birde eltim belki. kaynanam o kadar kafa değilll :hulya:kızlar hamam çok zevkli oluo ama sadec kızkızaa. ben arkadaşlarımla gitmeyi planlıom sadece erkek tarafına sölemicem kaydirigubbakcemile3 gençler olucaz çünkü sadece bazıları çalgıcıda çağrıo çok eğlenceli oluo bide dolmalar sarılıo falan aradada bi ziyafet çekilio tam şakrak yanii ::teytey:
KAyınvalidemde demiş zaten beyaz olmaz diye ben yinde giydim laelaelaelaelaecileklipuding,anlattığın elbiseyi gözümde canlandırdım da
gerçekten çok güzel olmuşsundur.Yalnız ben beyaz giymek istemiyorum düğünde
bembeyaz olacak ya her şey azcık renk cümbüşü yaşayayım diyorum.
O yüzden güzel bir araştırma yapmam gerekecek,çünkü kolay da beğenemiyorum
Bu arada gelin hamamı falan ben de bilmiyorum.Anlam ve önemini bilen biri çıkar şimdi
:hulya::hulya:
Kırmızı olanlar hoşmuş vanım.Sende ne cevher var maşallh.bu arada fikirlerimi beğendiğiniz için teşekkürler kızlar bende fikirler bitmez daha çoook vaaar. Örneğin düğünde nikah şekeri yerine şööle kurabiyeler yaptırıp dağıtmayı düşünüyorum sizce nasııl :):):) hemde kınada şu kırmızılı olanlardan dağıtcam. nişanda da şu el şeklindekileri dağıtmıştım herkes bayılmıştıııı :sm_cool:
Ayyyyy utanırım ben satennn :kedi: , görümcem gelsin, birde eltim belki. kaynanam o kadar kafa değilll :hulya:
güzelimm teşekkürler canım ben çok seviom böle şeyleri bir orgnizasyon şirketi flnmı kursam die düşünüom hatta yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?