2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Birde kızlar size kına geceniz için makedonların giydiği çintinyanı tavsiye ederim (bindallı olarak) tam osmanlı işi ve çok şık şalvarları ve yelekleri var, bizim bindallılardan çok daha güzelll kesinlikle opuyorumnanaktan

Biz o para için 1 ay çalışıyoruz Çok üzgünüm çoook, neler çekiyoruz , k.cımızdan ter akoyo -tatlicadiarzu-

Birde kızlar gelin hamamını bende istiyorum, burda bir otel bahsetmişti ondan, yalnız ufak bişi sorcam, arkadaşlarla mı gidiliyo, tek mi? yoksa damatla mı :kedi:? Kızmayın kızlar cahil kaldım 5 yıldızlı oteldede soramadım bu konuyu -tatlicadiarzu-

cileklipuding,anlattığın elbiseyi gözümde canlandırdım da

gerçekten çok güzel olmuşsundur.Yalnız ben beyaz giymek istemiyorum düğünde

bembeyaz olacak ya her şey azcık renk cümbüşü yaşayayım diyorum.

O yüzden güzel bir araştırma yapmam gerekecek,çünkü kolay da beğenemiyorum

Bu arada gelin hamamı falan ben de bilmiyorum.Anlam ve önemini bilen biri çıkar şimdi

:hulya::hulya:

Canım gelin hamamına erkek tarafından bikaç bayan ve senin arkadaşların,bayan akrabaların geliyor.Eğlenip,geri geliyorsunuz.Benim bir arkadaş yapmıştı çok renkli ve değişik bir ortam olmuştu.

kızlar hamam çok zevkli oluo ama sadec kızkızaa. ben arkadaşlarımla gitmeyi planlıom sadece erkek tarafına sölemicem kaydirigubbakcemile3 gençler olucaz çünkü sadece bazıları çalgıcıda çağrıo çok eğlenceli oluo bide dolmalar sarılıo falan aradada bi ziyafet çekilio tam şakrak yanii ::teytey:

Kafa dengi gençlerle çok eğlenceli oluyor.Sulu sulu dolmaları yemiştik bizde.zemuszemusAyy ne gündü.-tatlicadiarzu-

bu arada fikirlerimi beğendiğiniz için teşekkürler kızlar bende fikirler bitmez daha çoook vaaar. Örneğin düğünde nikah şekeri yerine şööle kurabiyeler yaptırıp dağıtmayı düşünüyorum sizce nasııl :):):) hemde kınada şu kırmızılı olanlardan dağıtcam. nişanda da şu el şeklindekileri dağıtmıştım herkes bayılmıştıııı :sm_cool:

Eklentiler

• $k4.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $k3.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $k2.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $k1.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 21
Ayyyyy utanırım ben satennn :kedi: , görümcem gelsin, birde eltim belki. kaynanam o kadar kafa değilll :hulya:

KAyınvalidemde demiş zaten beyaz olmaz diye ben yinde giydim laelaelaelaelae

Kırmızı olanlar hoşmuş vanım.Sende ne cevher var maşallh.
Ayyyyy utanırım ben satennn :kedi: , görümcem gelsin, birde eltim belki. kaynanam o kadar kafa değilll :hulya:

Kaynana gelmicek zaten ayıp yavw.Ne işi var orda?

Ben gelin hamamı yapsaydım eğer kayınvalidemi kesin çağırırdım.15 lik kız gibi maşallah,çokta eğlenceli bir kadın.kaydirigubbakcemile2Ben gelin hamamı istemiyorum ama.:umursamaz:

güzelimm teşekkürler canım ben çok seviom böle şeyleri bir orgnizasyon şirketi flnmı kursam die düşünüom hatta yerimseniben

yaaa kızlar ben bankacıyıım bir sürü eft gelmişşş, yapıp hemen geliyorum, off ya tam sohbetin en tatlı yerşnde :umursamaz:

Kızlar ya size bişey sorcam.Düğünde gelin keseleri yada çanta oluyor ilk dans ederken kese ve çiçek elimizde mi olacak?Sadece çiçek mi olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…