2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ben yemekte kendime güvenirim.Bende bilmiyordum yapa yapa şimdi herşeyi yaparım...Bulunca benede haber ver emi?kaydirigubbakcemile:mymeka:

Geçen gün bu siteden bir hatunla msn'de görüştük

O da dedi işte bulunduğun yere geliyorum 1000 tane foto çekiyorum falan ama

1000tl dedi.Şu sevcülüm gelip beni istese de sokak sokak gezip fiyat alsam hihoyyyt

İyi para.Bana çok geliyor 1000 lira açıkcası.Senin şu hatun sumak mı?Söylemişsindir belki ama ne zamn gelcekler istemeye?

Çalışcağım için arzumun çaycısından almayı düşünüyorum.Benim aşkım sabah kahvaltı etmedn gitmez...Hergün kahvaltı hazırlıcaz malum.

Kipa fiyatlarına bakmadan alma o zaman kuzum çünkü şu ara kipa'da bir şeyler oluyor.

Fiyatı birden düşürüp birden 10-20tl arttırıyorlar.Daimi gezicisi olduğumdan takipteyim

Sen evlenince İzmir'de kalmıcaktın değil mi ?

İzmirdeyim canım ben evlenincede.

İyi para.Bana çok geliyor 1000 lira açıkcası.Senin şu hatun sumak mı?Söylemişsindir belki ama ne zamn gelcekler istemeye?

Yok kız sumak da mı çekiyor benim görüştüğümün ismi esrabalkan

sitesi var hatunun.burdaki ismi balesra'ydı sanırım.

Benimkiler vallahi vazgeçmezlerse şubat-mart gibi gelirler.Daha kafmazıda oturtamadık

Mayıs'a evlenmek istediğimden öne mi çeksek bilemiyorum.CADIARZUCADIARZU

Evet canım oda çekiyor.Hyırlısı olsun bacum.

O kaç para istiyormuş kaydirigubbakcemile2

Acaba ben de bu işime mi atılsam ne yapsam kaydirigubbakcemile3

Öğretmenliğin 10 katı kazanırım valla

Esra p. reklamını yapmayayım bari günde 1000 alıyorsa haziran ayında 30000 alıyordur

Ben de yapabilirim bunu ben deeee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Parasını konuşmadık canım.Bir topikte muhabbet ediyorduk,öyle çıktı laf.O da ne zman falan diye sordu.Mayıs-haziran dedim.Bir kaç çektiği fotoya baktım ben.Düğün yaklaşınca kendisiyle irtibata geçerim zaten.

Benide alsana bacum yaa.Valla iş arıyorum bak evlencem,çoçuk evde ekmek bekler aplasıgamyoncuiremsu.Off gece gece ayarım kaçtı yine-tatlicadiarzu-

Benide alsana bacum yaa.Valla iş arıyorum bak evlencem,çoçuk evde ekmek bekler aplasıgamyoncuiremsu.Off gece gece ayarım kaçtı yine-tatlicadiarzu-

Alacam vallahi hepinizi bu açlık,sefillik ve rezaletten kurtaracam

Bizim de altımızda ciplerimiz olacak 15.000-20.000 dediğimiz köpeğimiz olacak

Esra p. bana mail atacak geleyim beleşe çekyim fotoğrafınızı diye ohoo neler neler

alkisalkisalkis

günaydın kızlar akşam erken çoktım baya muhabbet olmuş yaa :)

bende genel olarak katılıyım muhabbete öncelikle şu dğün fotocusu muhabbetine.

Bende nişanda tuttum gökçe pehlivanoğlunu bir arkadaşımın düğüne gelmişti artık hep bizim düğünlerde :) bende ordan tanıyorum yani. o kişi çalışıyor çok tatlı bir kız ıssız adamın set fotolarını falan çekmiş hep ünlülerle çalışıo yani ama hiç ööle havalı dil. Bu arada ben o tanıdık die hiç başka yerden fiyat araştırması yapmamıştım ama şimdi çok pişmanım doğrusu. aslında daha uyguna çekenler var.

bitek esra pozana sormuştu bende :) geçen temmuz için ta kıştan ormuştum doluyum demişti.

şimdi araştırdım. düğün çekmecesi die bi site var düğün hikayesi die bi site var onlaın fiyatları daha uygun..

güzelimm bu arada o resimleri bilgisayarıma baya önceden kaydetmiştim şimdi hiç hatırlamıom nerden olduğunu ama hep farklı yerlerden canım

pişmanım dediğim fiyat araştırması için kızlar. yoksa elimde 3000 tane foto hepsi birbirinden güzel hangisini çıkartıcağımı şaşırıyorum eledim o kadar 300 tane çıkarttım şimdilik. giyinirken,makyajım yapılırken, nişanlımın beni ilk öle gördüğü an vs... hepsi doğal kareler hepsi çok güzel. ıki kişiydiler kuaförden mekana giderken biri bizim arabaya bindi arkadan hep çekti bizi, biri önden taksiye bindi taksinin içinden çekti bizi :) pastamı, yüzük yastığımı, davetiyemi, makasın süsü dahil tüm ayrıntıları çekmiştiii opuyorumnanaktan

gul89 Bu bahsettiğin hatun kaç para istiyor peki

Sonuçta çok para versek bu işi yapacak kişi sayısı zaten oldukça fazla

Benim için önemli olan kısmı işin ehli olması ve üç beş fotoğraf için milletin 30 gün

çalışılarak kazandığı parayı,2 saatte kazanmayı beklemesin.

Canım sabah 9 dan gece 12 ye kadar bizleydi birde dışarıda özel çekim vardı içnde bir kameraman 2 fotoğrafçı toplam binlira istedi ama bana tanıdık olduğu ve 100 kişi olduğu için yoksa daha yüksekmiş fiyatı. dediğim gibi canım daha uygunları var ben tanıdık die hiç araştırma yapmamıştım. ama pişman o yüzden

aLLAH ALLAHA yavvv.Şu fotocular ne kadar güzel para kazanıyorlar.Bizde forocu olalım.Hepsi 1000 tlden aşağı rakam vermiyor.

Ya bakınca aslında öyle aman aman denilecek bir şey de olmuyor.

Tek farkı her saniyeni görüntüleyne birinin olması

Olmazsa arkadaşımdan gene yardım isteyecem

Bu fotoğrafları gösterip bak böyle yapalım diyecem

Çünkü 1000tl azımsanmayacak kadar iyi bir para

Evet kızlaaaar, iki gün yoktum amma çok sohbet olmuş :))))
Bende başlıyayım ara ara girer sizin yorumları okurum :))))
Gül89 senin zevkin benimkine çok benziyor.
Bİrkaç fotoyu bilgisayarıma aldım zemuszemus
Kızlar ben sözümde çooooooooooooook güzel olmuştummmm
Şimdi nişanda onu aşacak bişiler olsun istiyorum
Sözde tek kollu kırık beyaz uzun bir elbise giyindim,
Saçlarımı sarıya boyattım. Zaten belime kadar geliyor saçlarım zemuszemus,
Birde çıt çıt taktırdım 10 cm. daha uzadı.
Saçlarım bukle bukle maşalıydı. Üst tarafta hafiften yarım bir topuz vardı,
topuzun etrafında şu truvalıların başlarına taktıkları yapraklı taç var ya aynen onun dore (altın sarısı) renklisinden vardı. Kolumun üst kısmında yine truvalıların taktıkları gibi bir takı vardı , ayakkabım altın sarısıydı, elbiseninde bel kısmında altınsarısı bir kuşak diyim vardı.
Tam film setinden çıkmış gibiydim , ve kızlar bu söylediklerim öyle çok masraflı olmadı kaydirigubbakcemile2. Hatta bir kadın bana deniz kızı gibi olmuşsunuz bir denizden çıkmadığınız kaldı demişti :kedi: :asigim: Bunlar size fikir olsun diye yazıyorum. Yine sözlümde beyaz bir ceket dore kravat takmıştı. Herkes bana truvalı helen, sözlümede paris diyordu ahhh ahhh, o gün bişi anlamadım, birazda ağlamıştımmm :gitme:, çok heyecanlıydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…