2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ayyy beni şimdiden heyecan bastı.Düğün günü kalpten giderim herhalde.Kendi evimi kurmayı o kadar çok istiyorum ki.:dance:Kocişime yemekler yapayım.....opuyorumnanaktan.Eksikte çok daha.Düzgün bir iş bulmam lazım benimde.

Bi bakıp kaçıyım dedim kızlar iyi geceler hepinize mirmirmirmir

Gece gece güldürdün kız beni :roflol:

Fikirlerin çok güzel şekerim inş. herşey gönlüne göre olur o kırmızı duvağı bende bi sitede gördüm çok hoşuma gitti ben onu kendim yapıcam hem kendime hemde bekar kız arkadaşlarıma yapıcamda renklere karar veremedim henüz :uhm:

cnm takılmıştım yanlış anlamadın umarım:kedi: canını sıkma bulursun inşallah..

Yok cnm alınmadım Aldım sonunda biletleri site hata verdi 2 kere 2 kerede parayı çekmiş yarın iptal olacak inş. sinir oldum :mymeka: en sonunda telefonda aldım

Ne zaman evleneceksiniz dedi mayıs dedim,illa gün istedi ben de salladım

Pazartesiye geliyormuş zemuszemus ki benim için önce nikah olacağında bu önemli değil

Pazartesiye geliyor kimse gelmez iş dolayısıyla dedi

Aman be dedim salladım.Alt tarafı iki fotoğrafımı çekecek sanki sorgu memurum

Banada onu tavsiye ettiler.Kuzenimin eşide bucada jaleye gitti.Çok memnun kaldı.Düğünden önce deneme saçı yaptırmaya giderim zaten.Onda ne kadar ücret alırlar bakalım allah bilir

Omrumunsahibi nerdesin kuzum sen ya şurda gaza gelmişim

Yoksun ortalıklarda

Hem size daha diyemedim;geçen gün gittim,ilk çeyizimi aldım opuyorumnanaktan

Arzum'un blendr seti var onun lila rengini aldım.

Umarım mutlu mesut kullanabilirim :dance:

AAA saçmalamış kadıncağız napsın ablası...:roflol:.Hem ona ne,düğün sizin düğününüz ne zaman isterseniz o zaman olur demi?Çek fotonu git demi.

Güle güle kullan tatlım.Kaça aldın bana setini komple 110 dediler.

Banada onu tavsiye ettiler.Kuzenimin eşide bucada jaleye gitti.Çok memnun kaldı.Düğünden önce deneme saçı yaptırmaya giderim zaten.Onda ne kadar ücret alırlar bakalım allah bilir

Amannn ben buca tarafında çalışırken orda şeküre vardı.

Herkes ona gidiyordu eğer boyadan,fönden anlıyorsa ben de erkeğim kaydirigubbakcemile3

Ben de şenay mı ne var orada ona gideyim,belki burda bir cevher çıkabilir dedim

Saçımı boyattım. delikafaduldendelikafadulden

Böylesi kötü bir boya hiç görmemiştim onu da gördüm.Fön dersen o da işe yaramazdı

Ama jaleyi bilemiyorum.Sen önce gidip fön çektir bakalım kaç dakikada çekiyor

Saç nemde bozuluyor mu öyle karar ver.

Yok kuzum bu da set işte blendr,rondo,mikser görevlerini gerçekleştirecek

Kipa'da 89 olmuş.79 iken almadım saf kafam..

Sırada tost makinesi var.

Geldim hayatım ama gidiyorum çok uykum varr .İyi günlerde kullan blenderini bende aldım geçen al hayırlısıyla bi evlenelimde yemekler yapalım kocikimize hihoyyyt

Ömrümünsahibi hoşgeldin bacum.Nasılsın?

Hoşbuldum cnm iyiyim şükür sen nasılsın fotoğrafçı arıyosunuz bende arıyorum ya hem uygun olsun hem güzel olsun çok şey istiyorum sanırım sırnaşık şey

Yok kuzum bu da set işte blendr,rondo,mikser görevlerini gerçekleştirecek

Kipa'da 89 olmuş.79 iken almadım saf kafam..

Sırada tost makinesi var.

Uygunmuş fiyatı.Benim tost makinam var.Bzim arkadaşlar geçen bir yerin açılışına gitmişler 5 tl ketıl,60 liraya çaycı takımı falan almışlar oraya gitcem birde.Bakalım güzel mi gerçekten.Bişeyi ucuzken alabiliriz şimdi.Düğün zamanı iyice yaklaşınca ne buldun onu alıyorsun stresten.

Ben yemek yapamyı daha bilmiyorum;ama aşkım yapar belki Şeniz

Gelin kısmı çok şey ister;ama bir kısmını bulabilir maalesef

Senin esra'dan sıtkımı sıyırdım zaten.

İşe yaramaz o hatun

Yeni arayışlardayım du bakalım Çok üzgünüm çoook

Hoşbuldum cnm iyiyim şükür sen nasılsın fotoğrafçı arıyosunuz bende arıyorum ya hem uygun olsun hem güzel olsun çok şey istiyorum sanırım sırnaşık şey[/QUOTE]

Bende iyiyim canım.Bugün başım ağrıyor.Uyku tutmadı bende buralardayım işte.

Ben yemekte kendime güvenirim.Bende bilmiyordum yapa yapa şimdi herşeyi yaparım...Bulunca benede haber ver emi?kaydirigubbakcemile:mymeka:

Yapar yapar sırnaşık şey Esradan bende vazgeçtim o iş bizim boyumuzu aşar

Hoşbuldum cnm iyiyim şükür sen nasılsın fotoğrafçı arıyosunuz bende arıyorum ya hem uygun olsun hem güzel olsun çok şey istiyorum sanırım sırnaşık şey

Bende iyiyim canım.Bugün başım ağrıyor.Uyku tutmadı bende buralardayım işte.[/QUOTE .!.:
Geçmiş olsun cnm benimde acayip uykum var kızlar size iyi muhabbetler öptüm sizi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Çaycı alsam mı ben de karar veremedim.Çayın tadını pek alamıyorum nedense

Yapar yapar sırnaşık şey Esradan bende vazgeçtim o iş bizim boyumuzu aşar

Bende iyiyim canım.Bugün başım ağrıyor.Uyku tutmadı bende buralardayım işte.

Geçmiş olsun cnm benimde acayip uykum var kızlar size iyi muhabbetler öptüm sizi opuyorumnanaktan[/QUOTE]

İyi geceler canım.Rüyanda beyaz atlı prensini gör tatlım.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…