2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ben gelin hamamı yapsaydım eğer kayınvalidemi kesin çağırırdım.15 lik kız gibi maşallah,çokta eğlenceli bir kadın.kaydirigubbakcemile2Ben gelin hamamı istemiyorum ama.:umursamaz:
Maşşşalllahhhhhhhhh :nazar: , benimkide çok küçük gösteriyor hatta sözlümle beraber dolaşırken kocan mı diyorlarmış, o da oğlum diyormuş şişe şişe zemuszemus, ama işte soğuk biraz böyle şeylere pek açık değil, senin adına sevindim :nazar::nazar:a.s.

Kızlar ya size bişey sorcam.Düğünde gelin keseleri yada çanta oluyor ilk dans ederken kese ve çiçek elimizde mi olacak?Sadece çiçek mi olcak?
Ben gelin kesesini pek sevmiyorum, çiçekde dans ederken hoş görünmüyor, hemen birisi gelip almalı elinden ki o büyülü an bozulmasın :asigim:

güzelimm teşekkürler canım ben çok seviom böle şeyleri bir orgnizasyon şirketi flnmı kursam die düşünüom hatta yerimseniben
Benimde öyle bir fikrim var ama girişimcilik cesaret istiyor, ben korkarım batırırım matırırım,yüzüme gözüme bulaştırırım. Zaten anneme takılıyorum öyle bişey yapsam seni başına oturturum diyorum oda herkese bedeava yapar -tatlicadiarzu- çok vicdanlıdır, bizden olmaz yaniii kaydirigubbakcemile3

Kızlar nusya moda evinde bahsettiğim çintiyanlar var bir sitesine göz atın ben bayağı beğenmiştimmm opuyorumnanaktan, sonra bana yorumlarınızı yazın :smiley-cool:

1.000 lira mı?Çok pahalı değil mi canım?Düğün hikayesi içinde mi?Yoksa sadece mekan çekimi mi var?

Bana da öyle gelmişti,gittim soruşturdum,öyle değilmiş,normalmiş benneyaptımki
Düğün hikayesi yok maalesef ama çok isterdim..
düğün DVD kaydı+seçtiğimiz 100 adet foto+albüm+hediye minik albümler+1-1,5 metre büyük foto,unuttuklarımda olabilir bunlar dahil bu fiyata canım,güzel meslek fotoğrafçılık :delphin:

Merhaba Kızlar,

Nasılsınız bakalım?Ben yokken ne çok kaynatmışsınız böyle kaydirigubbakcemile5 Kızlar düğün fotoğrafçısı olarak Pemra Yüce ve Dinçer Özdemir de var,onları da araştırın isterseniz. Hatta bu forumdaki BurcuÖzge nin düğün fotoğraflarını Dinçer Özdemir çekmiş, bir bakın harika fotoğraflar opuyorumnanaktan

gul89 yaa senin dediğin fotoğrafçıyı da fiyat dışında tavsiye ediyorsun sanırım??Onun çektiği fotoğrafları bulamadım internetten, sen bikaç foto koysan buraya olmaz mı canım?

merhabalar a.s.
Ben de 2010 geliniyim =)
Tarih net olmasa da 20 mayıs-8haziran arasında olacak düğünümüz inşallah. Eniştemin izninin netleşmesini bekliyorduk ve sonunda belli oldu hihoyyyt
Nişanlım askerden dönünce de salonu tutarız artık =) Çok heyecanlı bir süreç ya. Bazen herşey rüyaymış gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Aramıza hoşgeldin Yusum :1hug: Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan Gerçekten çok heyecanlı ve güzel zamanlar her anın tadını çıkarmak lazım :dance:

Back