- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.101
yaaa kızlar ben bankacıyıım bir sürü eft gelmişşş, yapıp hemen geliyorum, off ya tam sohbetin en tatlı yerşnde :umursamaz:
MaşşşalllahhhhhhhhhBen gelin hamamı yapsaydım eğer kayınvalidemi kesin çağırırdım.15 lik kız gibi maşallah,çokta eğlenceli bir kadın.kaydirigubbakcemile2Ben gelin hamamı istemiyorum ama.:umursamaz:
Ben gelin kesesini pek sevmiyorum, çiçekde dans ederken hoş görünmüyor, hemen birisi gelip almalı elinden ki o büyülü an bozulmasın :asigim:Kızlar ya size bişey sorcam.Düğünde gelin keseleri yada çanta oluyor ilk dans ederken kese ve çiçek elimizde mi olacak?Sadece çiçek mi olcak?
Benimde öyle bir fikrim var ama girişimcilik cesaret istiyor, ben korkarım batırırım matırırım,yüzüme gözüme bulaştırırım. Zaten anneme takılıyorum öyle bişey yapsam seni başına oturturum diyorum oda herkese bedeava yapar -tatlicadiarzu- çok vicdanlıdır, bizden olmaz yaniii kaydirigubbakcemile3güzelimm teşekkürler canım ben çok seviom böle şeyleri bir orgnizasyon şirketi flnmı kursam die düşünüom hatta yerimseniben
Ben gelin kesesini pek sevmiyorum, çiçekde dans ederken hoş görünmüyor, hemen birisi gelip almalı elinden ki o büyülü an bozulmasın :asigim:
kızkardeşin varsa ona söyle benim kız kardeşim yok, İnşallah o gün heyecenadan bu ayrıntıyı atlamam :Saruboceq:Bende öyle düşünüyorum,arkadaşlarım onla dans etcen falan dedi de.
kızkardeşin varsa ona söyle benim kız kardeşim yok, İnşallah o gün heyecenadan bu ayrıntıyı atlamam :Saruboceq:
:jeyyar:sırnaşık şey:roflol:Çiçekle nasıl dans edecen ki adamı sarıp sarmalayamam ben :kedi:
Atcam yere yapışcam opuyorumnanaktan
1.000 lira mı?Çok pahalı değil mi canım?Düğün hikayesi içinde mi?Yoksa sadece mekan çekimi mi var?
tesadüfün bu kadarı valla bende darıcadayım :) öğretmendin dimi sen? hangi okuldasın şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?