- Konu Sahibi yosuntuttum
-
merhabalar herkese
3 temmuz 2010 saat 13:10 da EFE dünyaya geldi
38+2 3320 gr 50 cm...
genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım bebeğim ve bugün evimizdeyiz inşallah biraz toparlanınca en kısa zamanda sizinle resimlerini doğum hkayemizi de paylaşırım...darısı tüm bebeklerini hasretle bekleyen annelere inşallah kızlar
merhabalar herkese
38+2 3320 gr 50 cm...
genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım bebeğim ve bugün evimizdeyiz inşallah biraz toparlanınca en kısa zamanda sizinle resimlerini doğum hkayemizi de paylaşırım...darısı tüm bebeklerini hasretle bekleyen annelere inşallah kızlar
Gözun aydın.. ALLAH analı babalı buyutsun.. :Saruboceq:slm kızlar canım oğlum 2/7/2010 da epidural sezeryan ile 3180g ve 51 cm doğdudarısı tüm bekleyen annelerin başına...
evet kızlar ...yoksa zeymuran bana özel mesaj atmaktan doğuracak kaydirigubbakcemile3
merhabalar herkese
38+2 3320 gr 50 cm...
merhabalar herkese
38+2 3320 gr 50 cm...
merhabalar herkese
38+2 3320 gr 50 cm...
deniz_güneşte doğurdu sabaha karşı 05:00de :teytey:
sıra kimdekine? eyvahedigeldismile
sende olsun mu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bende yazmıştım doğum haberimi ama buraya yazmamışm
kızıma 4 temmuzda spinal sezeran ile kavuştum
ismi ceren..
kıslarrrr 8 temmuz sabah saat 8 de bulut kağanım epidural sezeryanla dünyaya geldi 53 cm 3680 gram :)) 38+4 haftalık
kıslarrrr 8 temmuz sabah saat 8 de bulut kağanım epidural sezeryanla dünyaya geldi 53 cm 3680 gram :)) 38+4 haftalık
yeni doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum ....allah sizi hi çayırmasın bebelerinizden doğum öykülerinizi bekliyoruz...liste güncellendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?