maşallah ne çok bebikimiz varrrr
evet jülicim maşallah bi sürü olduk gün geçtikçe sayıları artıyor kuzuların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ne çok bebikimiz varrrr
canım aklım sendeydi merak ediyordum çok şükür paşamız dünyaya gelmiş..
çok tebrik ediyorum Allah anneli babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin paşamıza...
bi sürü bebeğimiz oldu nerdeyse hepsi sarılık oldu neyseki geçici bişey sıkma canını lütfen...
öpüyorum seni ve paşanı..
müsait oldukça yaz lütfen merak ediyorum
selam canım benimm.. nasılsın? biz iyiyiz cok şükür ama cok gaz problemimiz var yaa bide hiç doymuyoruz oglumla bende seni çok öptük teyzesi gelenlerden fırsat bulamıyorum gecede cocuk uyumuyor .bu arada benim bugün sezeryan dikiş yerim iltihap kapmış açıldı igne vurulmaya basladım ameliyattan cıktıgımda bu kadar acım olmaıştı
HOŞGELDİN ANIL BEBEK
Maşallah subhanallah sağlıkla çok tatlı bir tosun paşamız daha dünyaya gelmiş bulunuyor..Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasib eyleye bu güzel duyguyu..
HOŞGELDİN ANIL BEBEK
Maşallah subhanallah sağlıkla çok tatlı bir tosun paşamız daha dünyaya gelmiş bulunuyor..Rabbim en kısa zamanda bizlerede nasib eyleye bu güzel duyguyu..
ben yanlışlıkmı yaptım aşkısım yaa..karıştırmıyorum dimi inş..
egunal, milistone
canlarım benim çok sağolun rabbim tez zamana size ve dileyen herkese nasip etsin.
egunal, milistone
canlarım benim çok sağolun rabbim tez zamana size ve dileyen herkese nasip etsin.