- Konu Sahibi yosuntuttum
duyunca çok sevindim elfida Allahım analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun. maşallah prensesine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin..Darısı başımıza...:Saruboceq:
Gözün aydın taze anne.
Tebrikler ediyorum.
Allah analı babalı büyütsün.
Sen nasılsın tatlım.
Bulut Kaana maşallah çok güzel kilosu boyu.
yeni doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum ....allah sizi hi çayırmasın bebelerinizden doğum öykülerinizi bekliyoruz...liste güncellendi..
7.7 tarihinde melahatk da umut kaanını doğurdu huricim. boyunu kilosunu bilmiyorum.
07 07 2010 da özgü kızım hayatımıza girdi..boyu 5o cm.kilosu 3100..mimicik bir prensesim oldu.36+4 de oldu..çok sağlıklıdarısı sizlere kızlar..genel anesteziyle sezaryan yapıldı..herşey yolunda..çok sık giremıyorum..albüme resım eklemeye çalısıcam..hoşcakalın
kızlar bu cuma akşamı ben gidiyorum...gittiğim yerde internetim yok isterseniz birisi devralsın isterseniz siz eklemeleri yapın isterseniz de ben ağustosun ilk günleri geleceğim güncellerim...
sizin doğum listeniz siz karar verin ..
listeyi alıntı yapıp bakabilirsiniz ben düzenlerim diyen devralsın sonra düzeltmesi çok zor oluyor çünkümm..öpüyorum sizi ve göbişleriniziii..Şeniz
yaa cuma sabahı doğurcam beni de yaz öle gitŞeniz
buda benim süt kokulu kızım pelin 07.07.2010 tarihinde saat 12:40 da bize mrb dedi.agırlık:3.600 gr boy:50 cm benim canım yavruşum. dogum yapan arkadaslar geçmiş olsun .ALLAH SİZLERİNKİNİDE ANALI BABALI BÜYÜTSÜN