- Konu Sahibi yosuntuttum
-
birde temmuz anneleri size sormak istediğim bişi var.bebeişlerinizi bu sıcak günlerde nasıl giydiriyosunuz.biz eşimle okadar kararsız kaldık ki :çok üzgünüm:1 ay boyunca en sonunda sadece kısa kollu alttan çıtlıtlı zıbın giydirmeye karar verdik.uzun kollu tulum giydirdik baştan ama sarılık oldu ve doktor sıcak ututmayın dedi.askılı zıbın giydirsem havalar çok sıcak olmasına rağmen üşür gibi geliyo bana.kısa kollu zıbın giydiriyorum sadece busefer gelen giden 'aaaa kollar bacakta açıkta' diyo.evimin bahçesine çıkarırken bacaklarını incicik bi tülbentle sarıyorum soğuk kapmasın diye.busefer başka biri 'aaa ne bu sıcakta böle ayol açın şunun üstünü' diyo.resmen çıldırma noktasına geldim!!! kötükedihüsoevde ne giydiriyosunuz?mesela bahçeye balkona çıkarken başına bere takıyomusunuz?lütfen yardım edin!
selamlar,
benim kızım da 21 temmuz günü genel sezeryanla dünyaya geldi.
adı ilke ada.
kilosu 3490, boyu 51cm.
chicconun bebek telsizini aldık çekmiyor hemen dıt dıt sinyal veriyor sinir etti beni zaten dün geceden beri wc ye bile zor gttm hep ağlıyor bebek . sizi bilmem ama ben bidaha asla çocuk yapmıcam 1 tane yeter bu nasıl büyür diye kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?