• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

canım benim ya Allah başka dert tasa vermesin bundan sonra. her ikisi de sağlıklı bir şekilde kavuşsunlar birbirlerine inşallah fatoşcum cabuk ayağa kalkar bebeğini emzirmesi lazım bir iki haftaya kadar..

fatoşcum sağlıkla kucağına alırsın inş. bir an evvel evinize ve aramıza dönün sağlıkla. özledik inan seni, uzun bi ayrılık oldu bu.

ayyy doğumlar başlamışşş
allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız..

fatoşumm, hayırlı uğurlu olsun bebişin. allah analı babalı büyütsün inş. bir an evvel kucağına al ve kokla o minik adamı. :nazar:

güzel haberlerni bekliyoruzz. allaha emanetiniz.

gÜnaydın kızlar doĞum yapan annemız ıŞallah enkısa zamanda toparlanır ama Çok erken gelmıŞ bende mayıs 15 doĞumum ama bakalım ıŞallah herkes en gÜzel Şekılde meleklerıne kavuŞur vakıtlıce gelır mınıkler

ilk bebeğimiz geldi Allahım ikisininde sağlıklı sıhatli aramıza katılmasını kısmet etsin inşallah ufak adamı görmek için sabırsızlanıyoruz :) Allah analı babalı büyütsün inşallah...

ilk göz ağrımız hoşgeldi yeni yıl onlar için sağlık mutluluk getirir inşallah.....

canım ya inş. en kısa zamanda bebişte fatoşta toparlanırda
evlerine geçerler dularımız onunla

kızlar fatoş yoğun bakımdan çıkmış ama konuşamadım eşi yanına gidiyorum dedi boş oda yokmuş şimdi taburcu olanlar olcakmış onu halledicem dedi. allah yardımcısı olsun adamcağızda zorda kalmıştır.

allah yardımcısı olsun ne oldu acaba neden erken oldukı fatosun sasırdım valla
neyse saglıklı olsunda allah analı babalı buyutsun ınsallah

yeni yılın ve topiğimizin ilk bebişi gelmişhihoyyyt
Allahım Fatoşumuza da bebişine de sağlık versin inş. kısa zamanda toparlanırlarda aramıza dönerler
kuzucuğu bizede görmek nasip olur sağlıkla sıhhatle huzurla dolu bir ömür geçirsin inş. :nazar::nazar:
bakalım sıra kimde :1rolleyes:

canım çok sevindim.allah saglıklı sıhakli büyütmek nasip etsin.tez zamanda evinize yavrunuzla dönmek nasip olsun.
ilk bebegimiz geldi artık.ocagada girdik artık sırayla melkelerimiz gelir..

arıcaktım fatosu ama demek konusamıyo su an neyse ıyıymıs en azından bunu duymakta yeter bende aksama arıyım barı belkı yogun bakımdan cıkmıs odasına gecmıs olur... haber alırsam sızede bıldırırım kızlar.

Ilk bebisimiz hayirli olsun Allah anali babali büyütsün :nazar:
Allah Fatosumuzada bebisinede saglik sihat nasip etsin
Darisi basimiza

Fatoşçum rüyamda seni gördüm. Hastanedeydin ve gayet sağlıklıydın ama bebeğimi görmek istiyorum diyodun...Hayır olsun inşallah...

selam kızlar fatoşu başka bir topikten tanıyorum bizde onu merak ediyoduk meğer doğum yapmış erken doğumunun sebebi ne biliyomusunuz tansiyon problemi yüzündenmi?inşallah tez zamanda toparlanırlar bebişiyle ikisi sizlerede hayırlı doğumlar diliyorum benimde iki haftam kaldı hepimiz inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..

Back