Ya aslında çözümü çok kolay mevzular ama işi olmaza sokuyorlar...Yapacak birşey yok,birbirimize katlanıyoruz işte bazen.
kızlar hastane şekerlerimin üzerine yazı koyucam karar veremedim ne yazacağıma
biz artık üçü biraradayız hoşgeldin bebeğim
bir dilek tuttum sen gerçek oldun hoşgeldin dünyamıza bebeğim
sizce hangisini yazsam çarşamba sezeryana giriyorum en geç pazartesiye kadar karar vermem lazım
Ben de ya, ben de kızımı istiyorum.Onu koklayarak sarılmayı istiyorum.:sinifsinif: kızımı istiyorum...
gelsin artık
oyyyy yerim ben o cadıyı.Seneye bu zamanlar bir gün buluşsak bir yerde bebişlerimizle beraber,ne güzel olurdu.Yaşarsak o güne yapalım bence.Sağolun kızlar iyiim brn de ama iki üç gündür uykum geliyo vakitli vakitsiz.Bu cadıyı da artık takmayacağım. Doğmazsa doğmasın keyfi bilir alsanaalsanasmile
Aynen Bahar canım ben de düşünmekten harap oldum. En sonunda aldım örgü başladom. Rahatlattı biraz. Ortaya bi şey çıkmayacak adam gibi ama oyalanıyom işte
ben de habire kocişe şikayet modundayım, demek gerçekten kızgın değilim onaaykızz hoşgeldin canım, gözün aydın, ne ara dogurdun anlamadık valla
iyi akşamlar herkese
aykız hoşgeldiniz canım nasılsın bebişin nasıl....
havvacım sen nasılsın yarınmış kontrolünüz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım...
canbahar bebişlerin resimleri ile ilgili fikrin çok güzelmiş canım, benim için bir sakıncası yok zeynebin resmini kullanabilirsin canım....