2010 Şubat Anneleri

herkese iyi geceler havva ve rbruliden ümitliydim ama onlarda daha doğurmamış ishali çok kaile almayın derimben yaklaşık 1 aydır ishalim ve hala doğurmadım hiç niyetimde yok böyle iyiyiz valla

Ay canım ya aynı duyguları yaşıyoruz. Galiba bizi bizden başkaası da anlamıyo. P.tesi benim de kontrolüm var. Doğurt artık beni diycem :kedi:

kızlar mrb 2 şubatta belden uyuşturmalı sezeryan oldum.eger sezeryan olacak olan varsa öneririm.bebegini ilk sen görüyorsun.o an çok güzelll.opuyorumnanaktan

canım Allah yavrunu sana bağışlasın. Listeye eklemiştim seni de...

herkese iyi geceler havva ve rbruliden ümitliydim ama onlarda daha doğurmamış ishali çok kaile almayın derimben yaklaşık 1 aydır ishalim ve hala doğurmadım hiç niyetimde yok böyle iyiyiz valla

Ahhh Ahhhh doğmayacak galiba bu kız Dinevacım...Biz böyle ana kız karındaş gibi yaşayacağız herhalde :CüvCüv:

birde bugünlerin kıymetini bilip gezin kızlar hem kafanız dağılır hemde normal doğum isteyenlerin süreç hızlanır benimde kaldı 9 günnn

ben çıktım kızlar yarın yine program yoğun gidip dinleneyim biraz hepinize iyi geceler

Ay ınsallah dogum belırtıusıdır bebgım bır an once gelır ınsallah bebegım bana sÜprız gelıcek kızlar cınsıyetını bılmıyorum bebegım nazlı cıktı gostermedı kendını bıze bakalım gelısmelerı yazarım hafıf benımde karnım agrıyo ama ayırt edemıyorum ıshaldenmı yoksa dogum sancısımı halbukısı ıkıncı dogum olucak ama ))))

Ah Dinevacım çıkamıyoruz ki buz gibi havalar... Azıcık güneş görsem atıyom kendimi dışarı ama kar da izin vermiyo ki. Yarın gene gelecekmiş kar.

Ayy Dilekçim senin daha heyecanlıdır beklemen...Ben de baştan öğrenmesek mi diyodum ama benim kız her ultrasonda gösterdi utanmaz kaydirigubbakcemile3 Ama tabi eşimin ısrarıyla öğrendik sonra

benim kizimda hava hemen gosterdi kendini 3 bucuk aylikti ogrendigimde ama bu gostermiyo cekingen haiyrlisi artik saglikli dogusunda farketmez

biz yatyoruz teyzeleri, hadi sabah gorusuruz, gerci yarın pazar herhalde geç gireriz, optuk hepinizi,

Tabii ki canım en başı sağlık. Allah beden, ruh v akıl sağlığı ile doğmalarını nasip etsin tüm bebişlrn

amin cnm cok az kisi kaldi dogum yapmayan galiba insallah bir an once bebklerimizi kucagimiza saglikla aliriz benim 3 santim aciklik olmasina rahmen hala sanci yok bende bakalim cuma gunu hastanede randevum var sende durumlar ne cnm

Geçen hafta açılma falan yoktu ben de canım sancı falan da yok. Bakalım p.tesi ne diyecek. Peki bu kadr açılmaya suni sancı vermmiyolar mı

yok cnm vemriyolar gunum geldiginde hala bir sey yoksa o zaman veriyolar burda tuaf bir hastane anliyacan cnm ben cikiyorum iyi geceler fazla oturamiyorum pc basinda hemen belim agriyo kendine iyi bak bebisede optum bye

Esracım biz bebişimize ne zaman bakçaz yaaaa
dogru soyluyorsun kız... ben de bunaldım artık saglıkla dogsun yeter ya.. valla gece uykum kaçiyo...

escoscum bir ay mı? akannehir
dur yüreğimize indirme.
gelsinler işte 15 gün içinde :ecrin_bebek:
ne biliyim valla sürekli kendimi dinliyorum hareket var mı diye... bu saatte gene yok..ama belki uyyordur??? ay.. zor ya..
aryaaa hadi hayırlısı cnm!allah kolaylık versin...sağlıkla alıcaksın bebişini kollarına...opuyorumnanaktan

saolun kızlar hiç uyku tutmadı 8 buçukta çıkıcaz evden.çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk heyecanlıyım ve korkuyorum.herkese kucak dolusu sevgiler.

saolun kızlar hiç uyku tutmadı 8 buçukta çıkıcaz evden.çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk heyecanlıyım ve korkuyorum.herkese kucak dolusu sevgiler.
hadi bakalım bu saatlerde almışsındır artık bebeğini eline ne mutlu size.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz...:)

Aryacım Allah yardımcın olsun. Tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…