offf offf geçmiyor günleeeerrrr... efkarlandım yahu... oyalanmak için elime ne alsam bırakıyorum sıkılıyorum yahu, nasıl geçecek böyle zaman bilmem :) havva kız erkek farketmiyor benim oglan da nazlı sanki hiç çıkmayacak gibibugun yarın dogurmayı da bir kenara bıraktım, off pazartesi gelsin de doktor dogum kanalına yanaşmış dese dunyalar benim olacak,
kızlar mrb 2 şubatta belden uyuşturmalı sezeryan oldum.eger sezeryan olacak olan varsa öneririm.bebegini ilk sen görüyorsun.o an çok güzelll.opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler havva ve rbruliden ümitliydim ama onlarda daha doğurmamış ishali çok kaile almayın derimben yaklaşık 1 aydır ishalim ve hala doğurmadım hiç niyetimde yok böyle iyiyiz valla
dogru soyluyorsun kız... ben de bunaldım artık saglıkla dogsun yeter ya.. valla gece uykum kaçiyo...Esracım biz bebişimize ne zaman bakçaz yaaaa
ne biliyim valla sürekli kendimi dinliyorum hareket var mı diye... bu saatte gene yok..ama belki uyyordur??? ay.. zor ya..escoscum bir ay mı? akannehir
dur yüreğimize indirme.
gelsinler işte 15 gün içinde :ecrin_bebek:
aryaaa hadi hayırlısı cnm!allah kolaylık versin...sağlıkla alıcaksın bebişini kollarına...opuyorumnanaktanÇok saol cnm heyecandan midem yanıyor.dua edin bana daha önce kürtajda almıştım narkoz ama o azdı herhalde bu daha farklıdır.yarın fikir değişip epiduralde olabilirim bana belli olmaz.epidural çok istiyorum ama cesaret edebiliyormuyum bilmiyorum.hayırlısı inşallah.
hayırlısı olsun cnm.bende yarın alıcam kucağıma inşallah.:Saruboceq:
KIZLAR hakkınızı helal edin benim için dua edin yarın inşallah kızıma kavuşucam acayip heyecanlı bir durum kendimi bir tuhaf hissediyorum şimdiden narkoz verilmiş gibiyim değişik bir duygu.ALLAHIN izniyle güzel haberlerle gelicem inşallah.:Saruboceq:
hadi bakalım bu saatlerde almışsındır artık bebeğini eline ne mutlu size.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz...:)saolun kızlar hiç uyku tutmadı 8 buçukta çıkıcaz evden.çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk heyecanlıyım ve korkuyorum.herkese kucak dolusu sevgiler.