:) haha havva al benden de o kadar, sabah 9:00 da doktor amcamızı görecez yarın, gitmişken ay senin sancın var açılman var deyip alıverse beni hastaneye nasıl mutlu olurum ya, senin kaçta randevu, bakalım neler yapıyor bizim ufaklıklar, benimki kıpır kıpır hala ama aşağı hareket yok hala sağa sola geçiriyor popoyu ayağı... sancı mancı da yok... adet sancısını özleyeceksin deseler inanmazdım :)
düşünüyorum da 6. aydan itibaren herşeyin hazır olmasına çalıştım ve her an doğum olacak gibi davranmaya en azından hissetmeye başladım
bu büyük bir hataydı
tammm tedbirli olmak güzeldir ama bu sırada sabrımı da tükettim.
halbuki bebiş dediğin 9 ay 10 günde gelir :ecrin_bebek: ve bu tarih 26 şubata denk geliyor.
neden bebişimi acele ettirip zavalının iki ayağını bir papuca sokturuyorum ki.
zamanından önce elirsen başımın üstünde yerin var minik kızım ama zamanına kadar seni sabırla bekleyeceğim, yollarını gözleyeceğim tatlım :asigim:
kızlar ben de dinlendim die mesaj yazdıydım ama çıkmamış..alla alla saat oldu nerdeyse..:)
bişii sorcam magnezyumu calsiumu demiri içmeye devam ediyoruz dimii konular karışıyor doktora gdnce sormayı unuttum.. kramp azaltıyor ya magnezyumlar bzim kasılmaları da azaltıyor dolayısıyla doğuramıo olabilirmiyiz ki??sositososito