2010 Şubat Anneleri

ay kızlar benim heryerim ağrıyoo ve cok halsizlik var.sumiferi ziyarete gitmek istiyordum ama hiçbiyerim oynamıyor...:sinifsinif:

kızlar belimin altı kuyruk kemiğimin orda ağrı var adet olcak gibi kimse yok yanım da eşim mesai yapıyo bu gün... bu sancı deildir dimi biraz korktum halen ağrıyo ya

ARYAA sabah uyandığımda ilk aklıma gelen sen oldun sana çok dua ettim canım en az senin kadar tırsağım bende işşşallah en kolay şekilde atlatcan canımgüzel haberleerini bekliyoz

saolun kızlar hiç uyku tutmadı 8 buçukta çıkıcaz evden.çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk heyecanlıyım ve korkuyorum.herkese kucak dolusu sevgiler.

Canım hayırlısı olsun sağlıkla kucaklamışsındır inşallah bebeğini.
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah..:Saruboceq:
Darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına..

selam kızlar
giremiyorum pek topiğe gelen giden bitmiyo
bide ecrin'ni memeye alıştırmaya uğraşıyorum tüm zamanım onla geçiyo dua edin bizede alsın zilli kızım memeyi

aryacım dualarım seninleydi inş. herşey çok güzel geçmiştir güzel haberlerini dört gözle bekliyorum tatlımm

kızlar aryaadan haber varmı doğurmuşmu ya çok merak ediyorum...

Slm kızlar anne olduk gÖrÜŞemez olduk hepınızı Çok ÖzlÜyorum yavrularımız azcık bÜyÜsÜn yıne hep burda olucaz benım oĞlan memeyı almıyor kuvezde bıberona alıŞltıĞı ıÇın dua edın alıŞsın sızler nasılsınız.yenı doĞum yapanlar gÖzÜnÜz aydın canlarım

off canım onu sorucaktım sanada benim kızda almıyo memeyi
inş. alışır diye ümid ediyorum bende böyle sağmak zor oluyo

slm allah herkesi sağsalim bebişine kavuştursun.bende 2 hafta sonra allah nasip ederse kızıma kavuşucam.dualarım bütün hamilelere.nolur sizde herkes için dua edin....ltf

gogozhan allah kavuştuştursun inş. sağsağlim

ya kızlar bizim esma ne yaptı acaba varmı teli olan arayalım kızı doğurdumu acaba merak ettim

selam kızlarrr ne güzel doğuran doğurana biz bugün 23 günlük olduk öyküm erken geldi şükür ikimizde sağlıklıyız ama tansiyonum 21 olunca erken doğum yapmak zorunda kaldımama şimdi öyküm kollarımda dert tasa kalmadı...

selam kızlar nasılsınız???benim canım çok sıkkın kocama kızdım,konuşmuyorum onunla....O da çok taktı beni dışarı çıktı saolsun....Anlamıyorum bu erkekleri ya.Ben erkek olsaydım karımın bu zamanlarında başından ayrılmazdım.Neden böyle yapıyorlar.Hangi okuldan mezun bunlar hepsi aynı...

selam canbahar cnm sikma canini kizma bazen oyle kafamizi bozuyolar erkekler iste sempatiksalakcinni

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı bir ömür versin kızna. Darısı biz inatçı cadıları bekleyenlerin başına inşallah :Saruboceq:

Ya aslında çözümü çok kolay mevzular ama işi olmaza sokuyorlar...Yapacak birşey yok,birbirimize katlanıyoruz işte bazen.

Sağolun kızlar iyiim brn de ama iki üç gündür uykum geliyo vakitli vakitsiz.Bu cadıyı da artık takmayacağım. Doğmazsa doğmasın keyfi bilir alsanaalsanasmile

akannehir nasıl yaniiiii akannehir hala cinsiyetini bilmiyon mu? doğacak artık kaydirigubbakcemile3 daha mı heyecanlı ne aklinialirimsmile bak özendim şimdi kaydirigubbakcemile3
gerçi birine doktor 9 ay boyunca kız demiş, doğa doğa erkek doğmuş kaydirigubbakcemile3 bütün eşyaları tekrar almışlar mavi mavi :roflol: eskiden de değil ha yeni olmuş bu olay
Allahın işi işte

ay kızlar benim heryerim ağrıyoo ve cok halsizlik var.sumiferi ziyarete gitmek istiyordum ama hiçbiyerim oynamıyor...:sinifsinif:
aynen ben de öyleyim hem ağrı hem halsizlik. hiçbir iş göremememi geçtim, yemek yapamıyorum aç kalıyor yavrucağım :1no2: daha doğrusu yiyorum da doymuyorum :bbo:

kızlar belimin altı kuyruk kemiğimin orda ağrı var adet olcak gibi kimse yok yanım da eşim mesai yapıyo bu gün... bu sancı deildir dimi biraz korktum halen ağrıyo ya

o adet ağrısı gibi olan ağrı 2 haftadır var bende. doktora da söylemiştim, pek umursamadı.
sancı şöyle olur canım: karnın kasılır ve acayip bir ağrı hissedersin, ağrı varken hareket edemezsin çok ağrır çünkü, iki büklüm kalırsın sempatiksalakcinni içini ferahlattım mı sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…