- 24 Temmuz 2009
- 5.351
- 1
saolun kızlar hiç uyku tutmadı 8 buçukta çıkıcaz evden.çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk heyecanlıyım ve korkuyorum.herkese kucak dolusu sevgiler.
Canım Allah analı babalı büytsün inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun kızlar hiç uyku tutmadı 8 buçukta çıkıcaz evden.çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk heyecanlıyım ve korkuyorum.herkese kucak dolusu sevgiler.
Çok saol cnm heyecandan midem yanıyor.dua edin bana daha önce kürtajda almıştım narkoz ama o azdı herhalde bu daha farklıdır.yarın fikir değişip epiduralde olabilirim bana belli olmaz.epidural çok istiyorum ama cesaret edebiliyormuyum bilmiyorum.hayırlısı inşallah.
hayırlısı olsun cnm.bende yarın alıcam kucağıma inşallah.:Saruboceq:
KIZLAR hakkınızı helal edin benim için dua edin yarın inşallah kızıma kavuşucam acayip heyecanlı bir durum kendimi bir tuhaf hissediyorum şimdiden narkoz verilmiş gibiyim değişik bir duygu.ALLAHIN izniyle güzel haberlerle gelicem inşallah.:Saruboceq:
ay kızlar benim heryerim ağrıyoo ve cok halsizlik var.sumiferi ziyarete gitmek istiyordum ama hiçbiyerim oynamıyor...:sinifsinif:
Slm kızlar anne olduk gÖrÜŞemez olduk hepİnİzİ Çok ÖzlÜyorum yavrularımız azcık bÜyÜsÜn yİne hep burda olucaz benİm oĞlan memeyİ almıyor kuvezde bİberona alıŞltıĞı İÇİn dua edİn alıŞsın sİzler nasılsınız.yenİ doĞum yapanlar gÖzÜnÜz aydın canlarım
selam kızlarrr ne güzel doğuran doğurana biz bugün 23 günlük olduk öyküm erken geldi şükür ikimizde sağlıklıyız ama tansiyonum 21 olunca erken doğum yapmak zorunda kaldımama şimdi öyküm kollarımda dert tasa kalmadı...
akannehir nasıl yaniiiii akannehir hala cinsiyetini bilmiyon mu? doğacak artık kaydirigubbakcemile3 daha mı heyecanlı ne aklinialirimsmile bak özendim şimdi kaydirigubbakcemile3Ay ınsallah dogum belırtıusıdır bebgım bır an once gelır ınsallah bebegım bana sÜprız gelıcek kızlar cınsıyetını bılmıyorum bebegım nazlı cıktı gostermedı kendını bıze bakalım gelısmelerı yazarım hafıf benımde karnım agrıyo ama ayırt edemıyorum ıshaldenmı yoksa dogum sancısımı halbukısı ıkıncı dogum olucak ama ))))
aynen ben de öyleyim hem ağrı hem halsizlik. hiçbir iş göremememi geçtim, yemek yapamıyorum aç kalıyor yavrucağım :1no2: daha doğrusu yiyorum da doymuyorum :bbo:ay kızlar benim heryerim ağrıyoo ve cok halsizlik var.sumiferi ziyarete gitmek istiyordum ama hiçbiyerim oynamıyor...:sinifsinif:
kızlar belimin altı kuyruk kemiğimin orda ağrı var adet olcak gibi kimse yok yanım da eşim mesai yapıyo bu gün... bu sancı deildir dimi biraz korktum halen ağrıyo ya