hoşgeldin canım,tontiş kızının resimlerini bekliyoruz.Ayrıca hazırladığım slayta izin verirsen koyacağım resmini, daha önce bahsetmiştim.Arkadaslar biz geldik
bugün evimize döndük kizimla
sağol canım,çok güzel oluyor arada izliyorum bitince paylaşıcam sizinle.iyi akşamlar herkese
aykız hoşgeldiniz canım nasılsın bebişin nasıl....
havvacım sen nasılsın yarınmış kontrolünüz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım...
canbahar bebişlerin resimleri ile ilgili fikrin çok güzelmiş canım, benim için bir sakıncası yok zeynebin resmini kullanabilirsin canım....
Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallah ve bizleri de.ii akşamlar kıslar nasılsınız uzun zamandır giremedim minik mucizelerimiz geliyo teker teker maşallah doğan tüm bebişlre Allah uzun ömür versin analı babalı büyüsünler inş.daha doğumu bekliyen bizlerinde Allah yardımcısı olsun sağ salim kavuşalım inş bebişlerimize
bende çarşamba günü kavuşucam inş meleğime sezeryanla.dualarınıızı essirgemeyin emi canlarım
Geçmiş olsun canım.Seni çok iyi anlıyorum ben de geçtim aynı yoldan.Allah şifa versin dilerim.kızlar soyle bı baktım cıkıyorum hersey yolundaymıs. cok duramıyorum cok hastayım yarında gecmezse kbb ye gorunucem. hepınızı cok optum....
canım çok güzel bir fikir inş. bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırızda o zaman sende bu fikrini gerçekleştirebilirsin kaydirigubbakcemile5KIIIIIZZZZLAAAARRR.....Benim bir fikrim var az önce havva ile paylaştım şimdi de size sorayım.Ben 2010 şubat melekleri diye bir slayt hazırlıyorum.Şimdilik 4 meleğimizin resmi var onlarla başladım.Çok güzel oldu.Eğer herkes resim koyarsa çok güzel olucak ve isteyenlere cd şeklinde göndeririz.Bence ileride hem bebeklerimize hem de bize çok güzel bir anı olur.Bununla ilgili bir konu açayım diyorum.İstemeyenlerin bebeklerinin resimlerini koymayız.Şimdi araştırdım da slaytı bitince cd yapmam gerek ondan sonra size gösterebilirim.Ne dersiniz???
canım gözün aydın seninde sende meleğine kavuşmuşsun ne güzel Allah analı babalı büyütmek nasip etsin güzel yazılar yazsın inş. :Saruboceq:selam kızlarrr ne güzel doğuran doğurana biz bugün 23 günlük olduk öyküm erken geldi şükür ikimizde sağlıklıyız ama tansiyonum 21 olunca erken doğum yapmak zorunda kaldımama şimdi öyküm kollarımda dert tasa kalmadı...
merhaba bayanlar
ben ocak annesıyım
29 gunluk oglum var rabbım bagıslarsa
normal dogum yaptım
allah hepınıze kolaylıklar versın
rabbım bıravazda kurtarsın sızı
merhaba bayanlar
ben ocak annesıyım
29 gunluk oglum var rabbım bagıslarsa
normal dogum yaptım
allah hepınıze kolaylıklar versın
rabbım bıravazda kurtarsın sızı
tmm canım yine de sağol eyvahedigeldismile
bilmiyorum kızlar ya bugünkü daha berbattı insin yerleşsin kanala gelsin annesine insan dayanamıyor artık birde kızıyorum bazen kendime sanki beklenen zamanı geçirdi de doğmadı ne bu acele diye:mymeka:klava: ama işte insan merakına heyecanına yeniliyor hakkımızda hayırlısı canlarım inş. sağ salim bizde kucağımıza alırız kuzucukları:asigim:
aynen ben de kızlar
sanki bebişim randevüsuna geç kalmış gibi :mymeka: annesi erkenden bekliyor
iyice beslensin iyice büyüsün ciğerleri iyice gelişsin değil mi?!
sıcacık karnımızda üşüme nedir bilmeden yaşıyor dışarı çıkınca iğneler soğuklar altını kirletmeler gazlar onu bekliyor
ay ne vicdansızmışım ben bilmiyorumkismile
canlarım
yazmamamın tek sebebı sızı korkutmak ıstememem
herkesın bır olmuyor cunku40+5te dogum yaptım
oglum ıcerde kaka yapmaya baslamıstı
8 saatte dogdu
boynuna 2 kere kordon dolanmıstı
bukadar anlatayım
allah sızekolay dogumlar nasıp etsın
rabbım yavrumu bıze bagısladı