2010 Şubat Anneleri

:) haha havva al benden de o kadar, sabah 9:00 da doktor amcamızı görecez yarın, gitmişken ay senin sancın var açılman var deyip alıverse beni hastaneye nasıl mutlu olurum ya, senin kaçta randevu, bakalım neler yapıyor bizim ufaklıklar, benimki kıpır kıpır hala ama aşağı hareket yok hala sağa sola geçiriyor popoyu ayağı... sancı mancı da yok... adet sancısını özleyeceksin deseler inanmazdım :)

Canım aynı seninki gibi. Full hareket no sancı :eek:lmaz:

kızlar soyle bı baktım cıkıyorum hersey yolundaymıs. cok duramıyorum cok hastayım yarında gecmezse kbb ye gorunucem. hepınızı cok optum....

düşünüyorum da 6. aydan itibaren herşeyin hazır olmasına çalıştım ve her an doğum olacak gibi davranmaya en azından hissetmeye başladım
bu büyük bir hataydı
tammm tedbirli olmak güzeldir ama bu sırada sabrımı da tükettim.
halbuki bebiş dediğin 9 ay 10 günde gelir :ecrin_bebek: ve bu tarih 26 şubata denk geliyor.
neden bebişimi acele ettirip zavalının iki ayağını bir papuca sokturuyorum ki.
zamanından önce elirsen başımın üstünde yerin var minik kızım ama zamanına kadar seni sabırla bekleyeceğim, yollarını gözleyeceğim tatlım :asigim:

kızlar hadi bakalım yarın doktordan guzel haberlerle gelirsiniz inşallah.. ben de biraz dinlendim iyi geldi ya..zaten bugünleri özlersini diyolar ya uyumalı bol bol...geceleri de ayaktayım tabi..kaydirigubbakcemile3

zeyno gecmis olsun. Bekleyenler allah size sabır versin.valla zor gunler ama az kalmıs iste ha gayret

Zeynepçim geçmiş olsun canım.Şimdi mesaj çekecektim üstüne yazını gördüm. Aman dinlen. ınş. çabucak geçer

düşünüyorum da 6. aydan itibaren herşeyin hazır olmasına çalıştım ve her an doğum olacak gibi davranmaya en azından hissetmeye başladım
bu büyük bir hataydı
tammm tedbirli olmak güzeldir ama bu sırada sabrımı da tükettim.
halbuki bebiş dediğin 9 ay 10 günde gelir :ecrin_bebek: ve bu tarih 26 şubata denk geliyor.
neden bebişimi acele ettirip zavalının iki ayağını bir papuca sokturuyorum ki.
zamanından önce elirsen başımın üstünde yerin var minik kızım ama zamanına kadar seni sabırla bekleyeceğim, yollarını gözleyeceğim tatlım :asigim:

senağlamasenağlamasenağlama

kızlar ben de dinlendim die mesaj yazdıydım ama çıkmamış..alla alla saat oldu nerdeyse..:)
bişii sorcam magnezyumu calsiumu demiri içmeye devam ediyoruz dimii konular karışıyor doktora gdnce sormayı unuttum.. kramp azaltıyor ya magnezyumlar bzim kasılmaları da azaltıyor dolayısıyla doğuramıo olabilirmiyiz ki??sositososito

Esracım vitamine ve kan hapına devam ediyorum ben ama magnezyumu içmiyorum iki gündür. Senin de dediğin gibi. Kasılmaları azaltmasın diye...

escoscum aynı fikirden dolayı ben de bayaaaaaaaadır içmiyordum magnezyum
sonunda acilde buldum kendimi doğuracam sandım, bilmiyorum alakası var mı?!

slmmm canlarimmm ne haber? bi kacamak yapip gireyim deedimmm! eeee anacimm doguran yok mu daha:ecrin_bebek: bende insallah persembe günümü bekliyorum! havvacim senin nezamandi canimmm! akpak cimm bu arada sen ne alemdesin bacimm?

Duygucum hoş geldin. Nasılısn. Ben normal bekliyorum. Artık Esra Hanm'ın keyfi ne zamn gelirse

duygucum alemden aleme akıyoruz işte :roflol:
bu kızlar daha fazla bekletmese bizi diye dua edip duruyoruz.
belim ve boynum çok ağrıyor onun dışında sancı mancı yok :dilcikar:
sen bebişinle randevüleşmişsin :KK66:
bizimkinin keyfini bekliyoruz havvanın dediği gibi
hayırlısı artık

ya inanır mısın? ben de bu akşam aynı konuya takıldım internete bakınıyordum bununla ilgili, magnezyum kasılmaları azaltıyor diye biliyorum bir yandan da olmaz öyle sey diyorum icimden ama bu kadar sancısız vs olmak da normal mi bu halde iken,

kızlar ben de dinlendim die mesaj yazdıydım ama çıkmamış..alla alla saat oldu nerdeyse..:)
bişii sorcam magnezyumu calsiumu demiri içmeye devam ediyoruz dimii konular karışıyor doktora gdnce sormayı unuttum.. kramp azaltıyor ya magnezyumlar bzim kasılmaları da azaltıyor dolayısıyla doğuramıo olabilirmiyiz ki??sositososito

yarın doktorlara soralım kızlar magnezyum meselesini benim de aklıma takıldı

hakketen kızlar sizin yarın kontrol var ya unutmazsanız su magnezyum konusunu sorarmısınız biz de ona göre içelim bebişlerimizi uyuşturuyomuşuz gibi hissettim..bilmiyorumkismile

kızlar benımde yarın randevum var magnezyumu ben uzun süredir içmiyorum midemi bulandırıyor diye ama malesef yinede sancı falan yok

kızlar magnezyumu içmeyin.Geçen hafta ben sordum doktoruma.O kasılmaları azalttığı için doğumu erteler dedi.Ben 1 haftadır içmiyorum.

X