ben tv izlemediğim için nette daha çok zaman geçiriyorum yalel, dizin bitince bakarsın ben hala burada olurum kaydirigubbakcemile2
yalelcim aminn cnımm.. inşallah tez zamanda bizde kardeş haberi veririz sizin meleklere :Saruboceq: ..cnmm ben test yaptım... 1 haziranda evde yaptım çıkmadı bişey... adetim 2 gün geçmişti yaptığımda.. 2 haziranda da kanda değerim 0.00 çıktı... yani geç döllenme fln mıdır? yani yoktor ummuyorum hiç de.. daha yeniydi de ondan mı çıkmadı yani? böyle bi ihtimal olabilirmi yaa?
fifacım.. üstte yazdım cnmm.. testte megatifti.. ama 16 gün önce yani.. hala gelen giden yok.. testi tekrarlıyayımmı ki? ne biliim hiç vardır diye düşünmediğim için gerek görmedim hiç...
bence yine de bi tekrar et kan testini,
benim sat 9 mayıs, hamile kaldığım gün ise 18-24 mayıs arası bi gün, ben 27 mayısda başımdaki yağ bezelerini aldırmıştım doktor antibiyotik falan verince kararsız kaldım ya haimleysem bebeğe zara verirse diye ve çıkmayacağını bile bile gittim kan testi yaptırdım tabi sonuç negatifti ama içim rahat etmediği için çok şükür ilaçları kullanmamıştım ve aradan çok geçmeden bu kez 1 Haziranda evde kendim test yaptım ve çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm, 3 haziranda da kanda tekrar baktırdım ve çok şükür ki bu kez kanda da pozitif çıkmıştı,
hımmm.. yeni olduğu için gebelik kanda da çıkmadı yani... acaba kaç günlük olunca çıkıyo ki kandaki değer? bi araştırmak lazım... içime acaba mı diye bi düşünce düştü valla ...
ama senin idrarda da erken çıkmış baksana 18-24 arası bigün kalmış.. 1 haziranda silik de olsa çıkmış :) ne güzel valla.. benim bebişler nazlı oluyo.. hemen göstermiyolar kendilerini :))
aaaa. ne güzell.. ama enteresan... kadın 2 kez mi hamile kalmış anlamadım kafam karıştı valla... ilkine hamile kalıp 4 gün sonra diğer yumurta mı döllenmiş de hamile kalmış :))) böyle mi oluyo sonuç anlayamadım valla...
yalelcim açıklamasını da yapmışsın cnmm.. 2 ayrı yumrta farklı günlerde aynı ayda diye ama.. işte benn... kafam takıldı ya şu olaya... hıı bide bişi sorcam kızlarr.. ben acemi sayılırım da.. bikaç tane alıntı yapıp aralarına yorum yazma işi nasıl oluyoo.. ben yapamadım onu.. bi anlatabilirseniz sevinirim:)
ayy ne güzel valla... burda ben gibiler yumurta arar.. kimisi de 2 şer 2şer yumurtlar.. ve ikisini de döller yani .. kaydirigubbakcemile3 ne şans... pehhh...
Rabbim diledikten sonra ne mucizeler oluyor işte, wayy be demek hem ikiz hemde farklı tarihte döllenmiş yumurtalardandemek Subhanallah
ayyy yalel şimdi oldu mu bu saatte bu haber verdin benim gene ikis isteme damarım kabardı :a015:
bebeg ben bi kaç tane alıntı birdennasıl yapılıyor bilmiyom da kızlar bana profil sayfamdaki albüme nasıl resim eklendiğini anlatabilirmisiniz ben beceremedim